יום רביעי

Under the GUN

New member
יום רביעי

מייקי, לשם שינוי נעשה בפורום מה שאת מציעה
אז, איך עבר עליכם היום?? ומה עדיף לדעתכם שוקולד חלב או שוקולד לבן?

Under the GUN

New member
היום שלי

אז התחלתי את היום בשעתיים מתמטיקה, שאלון 003 זה כ"כ קל שזה מציק
סתם עשינו כמה תרגילים אחרי זה שעתיים אנגלית שעה ראשונה יש אנסין ושעה שניה יש ליסטניג ובדיקה של האנסין. סיימתי אותו בשעה הראשונה תוך 10 דקות ואחרי זה בליסטניג סיימתי אחרי הקראה של פעם אחת. עשינו בדיקה של האנסין וקיבלתי 100
להיסטוריה לא היה לי כוח, אז יצאתי החוצה עם כמה אנשים ושיחקנו פוקר... הרווחתי 35 שקל
חזרתי הביתה, אכלתי, ראיתי פרק של האוס והלכתי לידידה שלי ללמוד למתכונת בספרות שיש לי יום שישי למדנו שיר אחד, עוד 2 חברים שלי באו ולמדנו סיפור ב5 וחצי הייתי צריך ללכת לצלם סרט לתקשורת, אז נסעתי חזרה לבצפר, פגשתי שם ידידה שלי שמביימת את הסרט כמעט שעה ארגנו את הסט (אנחנו מראיינים מורה אחת) בסוף היא באה ואמרה שיש לה רק רבע שעה, אז אמרנו שזה לא מספיק ושניפגש במוצ"ש חזרתי הביתה, קניתי שוקו של ארומה בדרך(
) וחזרתי ללמוד לספרות עכשיו אני בהפסקה, עוד מעט חוזר וד"א, שוקולד לבן

העאלק אני:)

היום מפתח חרא. קמתי בצהריים מחלום בלהות מזיעה לגמרי. חלמתי שאני מתחנת ואני רצינית זה ההיה סיוט הכי גדול שאי פעם היה לי. אחרי זה אכל. ראיתי טלוויזיה. הייתי במחשב. אכלתי. ראיתי טלוויזיה. הייתי במחשב. התקלחתי. אכלתי. ראיתי טלוויזיה. הייתי במחשב. ותכף אני יוצאת לבירה עם חברים:) איזה לו"ז מושלם:) הא? לשאלה היומוית- לא זה ולא זה! שקולד מריר!

galileho

New member
בדילאי , יום רביעי

יום רביעי , ישנתי עד 11 למרות שהייתי אמורה לקום ב9 למדי להיסטוריה כל היום הלכתי למרכז למידה ועשיתי בחינת מתכונת מדומה בהיסטוריה עברתי עם מורה להיסטוריה על נק בהיסטוריה הלכתי לחבר שלי , הלכנו אלי שחקנו אחד נגד מאה בכבלים היה מגניב הגענו עד 1 נגד 15 D: אח"כ אכלתי במבה שלמה של פרפר [גדולה] למרות שאמרתי לעצמי שאני יאכל קצת ויחזיר כי מאוחר ורציתי לישון מה לעשות שזה פשוט מושלם מידי ואז ידיד שלי משך אותי לדבר איתו חצי שעה למרות שאמרתי לעצמי שאני אדבר איתו רבע שעה ומזה חבריי אני רואה כמה אני לא מקיימת את ההבטחות שאני מבטיחה לעצמי אך , מה יהיה. לימודים זה חולירע שוקולד חלב > ALL

STEMINEM

New member
אני XD

קם אוכל משו עם שוקולד מחשב מקלחת וכו'.. שוקולד לבן

jogy

New member
אתמול?

התעוררתי די מאוחר, טסתי לבצפר, ובדיוק הגעתי בזמן להפגש עם כמה אנשים שאני אוהב בדרך שלהם להסעות... אני מצדי נשארתי מ1:30 עד 18:00 בערך בבצפר לחזרות למסיבת סיום... יש לי מיני-ראפ-וואנבי-פריסטייל-בצחוק לעשות שם הביתה, להתקלח, אינטרנט.... וסרט על בודהה... 20 דקות של מדיטציה, סתם בהייה בתקרה למשך 5 דקות נוספות, ולישון

למעלה