יום רביעי

B a m b o o k

New member
סקוטי דאסנט נאו

הפקה על הבוקר. לא עשינו משו מיוחד. קצת דיברנו על עריכה וכאלה.. ואני חייבת לשבוע הבא את התחקיר שלי
שעתיים עיוני תקושרת. איזה מצחיק עם המורה החדשה
כ"כ שכונה
שעה חופשית. אני ועוד כמה בנות העלנו כל מיני דברים לא יפים שהולכים בשכבה. יש לי חרא שכבה
תושב"ע משעמם. דברתי עם נאורD: חלון. אני וזוהר רקדנו לצלילי "אשת המחר" של המרפסות שלוש שעות פרויקט. אני ושני היינו כ"כ עייפות שהיא אפילו לא האיצה בי כמו תמיד!

Aline In Chains

New member
לא הלכתי לבצפר../images/Emo3.gif

והמורה לאומנות זיינה לי ת'מוח עם הטלפון,אבל לא עניתי. אח"כ ראיתי אבודים
!!מדהים. ואזאז..למדתי למתמטיקה..למבחן מחר. ועכשיו סיימתי ללמוד להיסטוריה..יש עוד חצי חומר,אני משאירה למחר. תכף מדפיסה משהו באנגלית, ואז עפה לחברה:)

gurke

New member
מחר אורפנד!!

סיימנו וקטורים היום
זה מטורף!!! אחרכך חזרה של הלהקה, ו..עכשיו אני בבית. אה כן, לא אכלתי מאתמול ב3 בצהריים. יאי.

KeReN 0R

New member
אחד הימים הטובים../images/Emo8.gif

איזה כיף שמתקרבים לסופ"ש...מקווה שיהיה נחמד

kelly7i

New member
יא איזה נחמד, תראו מה קרה עכשיוXD

אחותי הקטנה [כיתה א'] באה אלי לחדר ומביאה לי דף כזה, היא ואמרת לי "קלי תראי מה הכנתי לך" ואז היא מראה לי את הדף שהיא כתבה בו שהיא אוהבת אותי ואת השירים שבמחשב שלי
איזה חמודה, מישו במשפחה הזאת אוהב אותי ואת השירים שלי! XDDDDDDDDDDD כמה זה עשה חשק לשים שירים עכשיו

לפעמים אחים קטנים זה הדבר

הכי מדהים בעולם:p אחותי אתמול "יעריתי את אוהבת אותי?" "הממ מה את חושבת?" "אני בטוחה שכן! בטוחה!!!" חחח דקה אחרי הורדתי לה כאפה

kelly7i

New member
XDDD מסכנה, מה כבר עשתה לך?../images/Emo10.gif

חח לפעמים אני מתעצבנת על אחותי, ואז היא מתחילה לבכות ונראית עצובה ופגועה כזאת.. וזה מה זה עושה לי עצוב
אבל היא עוד האחות הנורמלית, יש לי עוד אחת בלתי נסבלת.

gurke

New member
וואי כשאחותי מכינה לי בראוניס

אני מת עליה!! וגם כשהיא דואגת לי כשאני חולה ומכינה לי אוכל
אבל מה, לפעמים היא קקי אחו-שרמוטה.

kelly7i

New member
איזה אחות חמודה../images/Emo6.gif

הלואי עלי שיכינו לי בראוניס

gurke

New member
תבואי לפה, אני אשכנע את אחותי להכין לך

אין על הבראוניס שלה!

רק לי יש אחות מרושעת? ../images/Emo7.gif

שגם כשאני חולה לא מכינה לי לאכול, ולא עוזרת לי ולא אוהבת את המוזיקה שלי וכל הזמן רבה איתי?
טוב לפחות עכשיו היא לא ממש בבית אז היא לא מעניינת *מנסה לנחם את עצמי*

אחחח איזה יום!!!../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

שעתיים ראשונות עיצוב תוכנה, התחלנו משו חדש שהצלחתי להבין דווקא די בקלות, וסיימתי את כל השיעורים בכיתה בלי לדעת שאלו שיעורים
שעתיים מתמטיקה- דווקא הולך לי טוב באנליזה. אני רק צריכה ללמוד טוב טוב אינטגרלים ואני מקווה שהציון בבגרות יהיה לא רע. בהפסקה פה גיליתי שהתבטלו שעתיים היסטוריה, וזה היה פשוט אושר גדול. שעתיים מודלים- שעה ראשונה המורה הסבירה כל מיני דברים, שעה שניה חלק עשו מבחן חוזר וחלק (שאני ביניהם) פתרו כל מיני תרגילים כולל המבחן שההם עושים...אז המורה כזה אומרת לנו "דברו על הפתרונות בלחש!!!"
שעה שביעית מבחן בתעבורה, היה קליל לגמרי. סיימתי אותו, חיכיתי לחברה ואז הלכנו אלי. אכלנו, והתחלנו לעבור על שירים...פשוט אין לה אינטרנט והיא רצתה שאני אעזור לה לסדר שירים בMPים לטיו"ש כי היא לא הכי מסתדרת עם זה....אז ישבנו עד 6 לסדר את השירים, ואז ראינו טלוויזיה קצת, חזרנו למחשב והמשכנו עם השירים, וב8 היא הלכה הביתה. אז שיעורים לא הספקתי לעשות, למרות ששום דבר לא דחוף, ויש מצב שאני יכולה לעשות אותם עכשיו, גם ככה אין מה לראות בטלוויזיה XD יאללה, ביי

למעלה