יום רביעי

../images/Emo6.gif

אין לי בעיה שישתמשו בשלך

giraffeeeee

New member
עוד 32 יום לפולין!../images/Emo160.gif

יאיי.
איחרתי את האוטובוס אז אמא החליטה לקחת אותי בשבע ועשרים אבל קודם שאני אסדר את החדר קצת. שעתיים מתמט' - חישוב נקודות במערכת צירים. שעתיים אנגלית - משהו עם "TAKE PLACE" ויש חיבור להגיש לה על דמות נערצת. שעה ספורט - אני לא מאמינה שהלכתי לשם וישבתי להסתכל על כמה בנות בחדר כושר. שעה תנ"ך - יש מבחן על כל הפרקים שלא הקשבתי לה כל כך, אני הולכת למות. בית. צריכה לסדר את הארון.

Under the GUN

New member
אין בעיה!

תנטשי מסורת ארוכות שנים של הברזות מספורט!! אין לך שום כבוד למסורות!!!!!!! TRADITION! (כמו בסרט אתמול
)

giraffeeeee

New member
חיפשתי אותך

כי היית שם בהתחלה ואז חיפשתי אבל לא מצאתי אז התייאשתי ונשארתי.

giraffeeeee

New member
אה טוב.

אז פעם הבאה שזה יום שני אצלך בכיתה ואני אשחק במחשב עכביש סולייטר במשך שעה!

יום חביב

1 - היסטוריה - לא מעניין 2- ספורט - כרגיל בשבועות האחרונים - הברזתי באישור
היה כיף. 3-4 - מתמטיקה - סיימנו וקטורים
הריצה הזאת פשוט מטורפת.. 5 - היסטוריה - לא מעניין 6-7 - פיזיקה - מבחן. לכל אחד יצא משהו אחר בערך, אז אין לי מושג איך הלך לי
את השאלה בכבידה אני די בטוח שפתרתי נכון, חוץ מזה אנאערף..

LadyFlame123

New member
קצת חולה../images/Emo4.gif

לא משו רציני, סתם כאב גרון וצינון. נמנמ שעה ראשונה מלא אנשים איחרו לתנ"ך, אז המורה הכתיבה בקצב מטורף..כעונש.. שעה שניה בספורט הלכתי לישון על מזרונים בצד. חחח אשכרה הרגשתי שאני עוד שניה נרדמת
אחרי זה עוד תנך. היא נרגעה. אבל אני עדיין שונאת אותה. החיוך הזה. פשוט להרביץ לה.. ואז שעתיים ספרות. שיעור שעבר המורה ועוד מישו הקריאו את אנטיגונה לכיתה על הבמה והילד עשה לי אצבע משולשת, אז עשיתי לו בחזרה
והמורה הסתכלה וחשבה שעשיתי לה. עכשיו היא שונאת גם אותי
היה מצחיק. הלכנו סוף שעה חמישית. התבטל חינוך תעבורתי. ואו זה היה כיף

Double U

New member
היום שלי

3 שעות כימיה
- סיימנו סוף סוף חמצון חיזור והתחלנו אנרגיה. היה כ"כ משעמם!!! שעתיים אזרחות - בדר"כ ממש משעמם אבל היום דווקא היה סבבה. למדנו על עקרון הגבלת השלטון ודי השתתפתי בדיון שהתפתח. אז היה נחמד! שעה אנגלית - ענינו על שאלות בנוגע לאיזה סיפור שקראנו. שעה ספרות - התחלנו אנטיגונה. היה כ"כ מצחיק
שני ילדים קראו לנו את זה בכיתה והיה מצחיק!!!!! אחד מהם הקריא את התפקיד של אנטיגונה ועשה את זה כ"כ מצחיק
ממש כמו במחזה...לסיכום, היה מצחיק. שעה פיזיקה - סיימנו תנע אם אני לא טועה. אני מבין את זה
אחה"צ כנראה במועצת נוער ואולי מתישהו אסיים את הפרויקט באנגלית.

זונע

New member
יום מגעיל

סתם הייתי בבאסה כל היום בלי סיבה מסוימת והתבטל לי השיעור גיטרה.. בערב שיננית שזה גיי

sky darkens

New member
אחד הימים הרעים. באמת.

לפחות המצב בבית-ספר הולך ומשתפר. חיפה.

זונע

New member
אל תדאג, בשבת אתם מנצחים אותנו

דבר איתי על זה אגב(אתה הרי בא כן?)

למעלה