יום רביעי

תמיר1991

New member
אני לא צוחק על נכות, אני צוחק על פיזיקה ולא

הייתה לי שום דרך אחרת להגיד את זה יחד עם "אולימפיאדה" (אולימפיאדה רגילה או אולימפיאדת חורף זה לא יצחיק...). במקום לחשוב על זה, אמרת משהו על נכות. את באמת חושבת שאני אצחק על נכים? קצת היגיון... אני משתדל לא לפגוע באף אחד עם הדעות שלי (לא כתבתי פה המון זמן על דת, והשמאלנות לא אמורה "לפגוע" בימנים). הדעה שלך שאני צוחק על נכים (ועוד באופן מרושע), לעומת זאת, פגעה בי.

dcohn

New member
אז שלא תפגע בך,

כי הדעה שלי לא היתה מכוונת לפגוע בך, היא היתה כדי להגיד שלדעתי זה לא מצחיק הנושא הזה. וזהו. באותה מידה הייתי מגיבה ככה לאורי, ליאורה, אנה, רון, אנני או כל אחד אחר. (מניתי את אלה שיותר קשורים אלי כדי שתבין שגם אליהם היתי מגיבה ככה).

תמיר1991

New member
פסדר... אבל תפעילי קצת את הראש ותביני שאין

לי שומדבר נגד נכים כשאני כותב את זה... זה כמו בדיחות שואה. אנשים רגישים מדי, חבל...

R o n 2 5 6

New member
יש דברים שהיית מכיר קצת יותר מקרוב וקצת יותר

מודע אליהם,לא היית צוחק עליהם..

תמיר1991

New member
אני מכיר מקרוב נכים, ומכיר מקרוב ניצולי שואה

ואת ההיסטוריה שלה. זה לא אומר שאי אפשר להעביר דברים בהומור. אני לא צוחק על זה. אני לא צריך להסביר את עצמי, תמיד יהיו אנשים שלא יאהבו הומור שחור, ותמיד יהיו כאלה שכן. זה לא מבזה כלום, וחבל לי שאתה חושב ככה.

gurke

New member
אני לא מבין, הוא בסך הכל אמר

שהוא היה מעדיף ללכת לאולימפיאדה היחידה אליה הוא היה יכול להתקבל. (וכן קרקסון, יש אולימפיאדות לנכים-שכלית, אל תדאג
)

תמיר1991

New member
מעולם לא חשבתי להתקבל לשום אולימפיאדה../images/Emo6.gif

חוץ מאולימפיאדת המתמטיקה של גרץ XDDD

R o n 2 5 6

New member
מי את/ה?מאיזה בית ספר?

לא הרשו לנו לקחת את הטופס :S היה לגמרי מעפן.כאילו רצו שבמשך שעה וחצי נחשוב איך לנחש..

../images/Emo13.gif

ביתספר באשדוד.. מזה משנה איזה? :) היה לי את האולימפיאדה הזאת וישר אחרי זה מבחן במתמטיקה :\ היה סיוט

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo6.gif

השלב השני זה ארצי,ושלושת הפיזיקאים הטובים ביותר יוצאים לייצג את ישראל בחו"ל!

KeReN 0R

New member
הערה בלי הומור שחור-

אני מעדיפה ללמוד ביולוגיה וחקלאות 14 שעות בשבוע... אה, בעצם אני כבר לומדת
זה לא מצחיק...אני פשוט מבואסת מהציונים שלי- הם יותר נמוכים מההומור של תמיר
(ואני עוד אוהבת הומור שחור...אבל במידה)

למעלה