יום רביעי!

D a N i T a

New member
יום איכסה!

כל המקצועות החופרים על הבוקר.... ביולוגיה וכימיה... אח"כ היה אזרחות והתחלנו להתווכח והמורה נורא נהנה מזה
בשיעור ספרות (המורה היא המחנכת) חגגנו יומהולדת לחברה
הכנו לה אתמול כדורי שוקולד והם יצאו ממש יאמי!
עכשיו מועצת נוער ואז מד"צים...

Blue Aura

New member
יום ד'.../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif../images/Emo111.gif

התקפתי עם האייקונים, נכון?
אמ, שעתיים הבעה - כתבנו חיבור. שעה תנ"ך - היה שיעור חמוד. שעה ספרות - אני מתה על המורה שלי לספרות! היא כ"כ קרועה. שעתיים אנגלית - וואי, איזה מורה חופרת!!! אנסין מפגר!
אחרי בי"ס היה לי שיעור נהיגה, הלך מעולה, היינו בתוך טבריה, והוא אמר שהיה מעולה וזה לא נראה כאילו זאת הפעם הראשונה שלי.
איזה חיוך היה לי!
[יותר גדול מזה<
]

ליזיגי

New member
יום רביייעי

אפשר להבין מה אני עושה על המחשב עם הלחץ שיש לי ?... שאננותתת :/ בצפר- היה נחמד, רצתי קילומטר ב-4.40 שזה השניה בכיתה :]] אחרי שרצים 3, קילומטר זה כלום אז הרגשתי שפיצית :] עכשיו בלט וג'אז...ואני מאחרת :] יום טווווב

nogao10

New member
בוודאי יש לי

כל בוקר השיר הראשון שאני שומעת זה Memphis lives in me של דייויד בריאן, ליודעי דבר הייתי בבית ספר, בטילו לי מיליון שעות, נסעתי לעבודה של אבא להשתלמות כדי שאני אוכל לינסוע באוטו של העבודה שלו וקיבלתי פחד כביש, מקווה שזה יעבור לי, בקרוב אני צריכה לצאת לכביש בלי שום בלמים בצד השני, רק אני והשיקול דעת שלי! ברררררר........ אני אצליח, מקווה!

ליזיגי

New member
עברת טסטט? מזל טוב :] יוואו מלכה ../images/Emo47.gif

אני מחכה לטסט השני שלי חחח ...

למעלה