יום רביעי!

../images/Emo204.gif

1. מתי הבנתם לראשונה שאתם אוהבים מוזיקה? מאיפה אני זוכרת
שהייתי קטנה. 2. האם אתם מנגנים על כלי כלשהו? כמה זמן? כמה אקורדים בגיטרה :X 3. למה בחרתם דווקא את הכלי הזה? כי אין עליו. 4. איזה מוזיקה אתם אוהבים? ואיזה לא? אוהבת המון סוגים בכללי. אבל רוק ורוק ישראלי 5. מי הם האומנים/מלחינים אהובים עליכם? סינרגיה
שייגעצ , ריטה ורמי, כלמיני.. 6. מי הם הזמרים האהובים עליכם? ריטה ורמי. 7. האם אתם מלחינים? איזה סוג של מוזיקה ומתי התחלתם?חחחחחחחחחחחחחח ברור! תיפוף על שולחן נחשב?
8. האם יש לכם להקה/הרכב? בטח! אנחנו נקראים הנעליים. 9. האם הופעתם פעם על במה? והאם אתם זוכרים את הפעם הראשונה? האמת שהופעתי חח אבל לא מדברים על זה. 10. האם אתם סובלים מפחד במה? לא. 11. האם אתם מקווים לעסוק במוזיקה בעתיד? לא.

שלומיתת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הנעליים
דווקא אני הייתי יותר בעד שולה והמוקשים!

שלומיתת

New member
טוב,אני רואה שאני היחידה שעונה אז..

1. מתי הבנתם לראשונה שאתם אוהבים מוזיקה?מאז שאני זוכרת את עצמי 2. האם אתם מנגנים על כלי כלשהו? כמה זמן? גיטרה,שנה ומשו 3. למה בחרתם דווקא את הכלי הזה?כי אני אוהבת אותו והוא די נגיש 4. איזה מוזיקה אתם אוהבים? ואיזה לא? רוק,מטאל,לא אוהבת מזרחי/דכאון/פופ מסחרי 5. מי הם האומנים/מלחינים אהובים עליכם?סינרגיה,רדיוהד 6. מי הם הזמרים האהובים עליכם?אנוק והסולנים 7. האם אתם מלחינים? איזה סוג של מוזיקה ומתי התחלתם?הלחנתי איזה שיר אחד אבל נורא פשוט..זה היה סתם. 8. האם יש לכם להקה/הרכב?לא 9. האם הופעתם פעם על במה? והאם אתם זוכרים את הפעם הראשונה?הופעתי אבל לא בהקשר של מוזיקה..אפשר להגיד ש'הופעתי' מול כמה אנשים באופן ספונטני..אבל זה קורה הרבה 10. האם אתם סובלים מפחד במה?לא ממש..מפחדת אבל לא ברמה שאני לא אסכים לעלות 11. האם אתם מקווים לעסוק במוזיקה בעתיד?אני לא חושבת שזה יקרה באופן מקצועי אבל לעסוק במוזיקה ברור..

זוהרוש15

New member
משעממם..

1. מתי הבנתם לראשונה שאתם אוהבים מוזיקה?מאז ומתמיד.. 2. האם אתם מנגנים על כלי כלשהו? כמה זמן? נגנתי על גיטרה שנה,פסנתר 4 שנים,וחלילית 3 שנים נראה לי 3. למה בחרתם דווקא את הכלי הזה?גיטרה ופסנתר כי תמיד רציתי אבל הפסקתי מהר מאוד.. וחלילית סתם כי זה היה בבית ספר..חח 4. איזה מוזיקה אתם אוהבים? ואיזה לא? אני אוהבת כמעט הכל...אולי לא מזרחית.. 5. מי הם האומנים/מלחינים אהובים עליכם?מלא..(סינרגיה,היהודים,הובסטנק,אוננסנס) 6. מי הם הזמרים האהובים עליכם?אממ יש הרבה 7. האם אתם מלחינים? איזה סוג של מוזיקה ומתי התחלתם?לא 8. האם יש לכם להקה/הרכב?לא 9. האם הופעתם פעם על במה? והאם אתם זוכרים את הפעם הראשונה?כן אבל בריקוד..אה בעצם גם בנגינה על כל הכלים שניגנתי...בטח שאני זוכרת...ממש הייתי לחוצה..אבל זה עבר מהר מאוד.. 10. האם אתם סובלים מפחד במה?לא..תלוי במה..אם תגידו לי לשיר אני בחיים לא אעשה את זה...בעיקר לטובתכם..חח 11. האם אתם מקווים לעסוק במוזיקה בעתיד?אמ..לא חושבת אבל בריקוד אולי...וזה סוג של לעשות במוזיקה..

בטיימינג../images/Emo6.gif

1. מתי הבנתם לראשונה שאתם אוהבים מוזיקה?
מכל החיים... יש וידיאו שלי בגיל שנה ככה עם אוזניות של טרנזיסטור (פאק זה ישן) והיה שירים ושערים וכשנגמר השיר והתחילו לדבר העפתי את האוזניות מהאוזניים 2. האם אתם מנגנים על כלי כלשהו? כמה זמן?
שני אקורדים בגיטרה
מאתמול
ניגנתי 6 שנים ביסודי על אורגנית 3. למה בחרתם דווקא את הכלי הזה?
כי גיטרה זה הכי
4. איזה מוזיקה אתם אוהבים? ואיזה לא?
רוק. שונאת מזרחית. 5. מי הם האומנים/מלחינים אהובים עליכם?
סינרגיה, בית הבובות, היהודים, מוניקה סקס, עברי לידר 6. מי הם הזמרים האהובים עליכם?
הממ הופמן
גפן
אמיר אטיאס
תום וטיטי
7. האם אתם מלחינים? איזה סוג של מוזיקה ומתי התחלתם?
לא 8. האם יש לכם להקה/הרכב?
לא 9. האם הופעתם פעם על במה? והאם אתם זוכרים את הפעם הראשונה?
חחח הופעתי אבל זה לא בהקשר 10. האם אתם סובלים מפחד במה?
לא 11. האם אתם מקווים לעסוק במוזיקה בעתיד?
לנגן אבל לא נראה לי מקצועי וכאלה

../images/Emo103.gif

1. מתי הבנתם לראשונה שאתם אוהבים מוזיקה?כששמעתי אוונסנס ++ 2. האם אתם מנגנים על כלי כלשהו? כמה זמן? אני מתופפת עם הציפורנים! רונקי בואי נקים להקה
3. למה בחרתם דווקא את הכלי הזה? כי יש לי ציפורניים מתארכות 4. איזה מוזיקה אתם אוהבים? ואיזה לא? סינרגיה ואוונסנס כן, מזרחית לא. 5. מי הם האומנים/מלחינים אהובים עליכם? נחשו. 6. מי הם הזמרים האהובים עליכם? אני אואבת את פינק!!!1 7. האם אתם מלחינים? איזה סוג של מוזיקה ומתי התחלתם? לחנים של תיפוף עם הציפורניים 8. האם יש לכם להקה/הרכב? לא. 9. האם הופעתם פעם על במה? והאם אתם זוכרים את הפעם הראשונה? במסיבות סיום וזה. 10. האם אתם סובלים מפחד במה? לא יודעת 11. האם אתם מקווים לעסוק במוזיקה בעתיד? לא

../images/Emo9.gif

. מתי הבנתם לראשונה שאתם אוהבים מוזיקה? אני יודעת..מגיל מוקדם 2. האם אתם מנגנים על כלי כלשהו? כמה זמן? לא 3. למה בחרתם דווקא את הכלי הזה? לא ברחתי, אבל הייתי בוחרת בפסנתר בטח. 4. איזה מוזיקה אתם אוהבים? ואיזה לא? אני שומעת עכשיו בעיקר מוזיקת ג'אז ודרים דיאטר 5. מי הם האומנים/מלחינים אהובים עליכם? אבישי כהן, דניאל זמיר.. 6. מי הם הזמרים האהובים עליכם?KEREN ANN טובה 7. האם אתם מלחינים? איזה סוג של מוזיקה ומתי התחלתם?לא 8. האם יש לכם להקה/הרכב?
9. האם הופעתם פעם על במה? והאם אתם זוכרים את הפעם הראשונה? הופעתי ביסודי
10. האם אתם סובלים מפחד במה? ממ אני מניחה שכן 11. האם אתם מקווים לעסוק במוזיקה בעתיד? אולי, לכו תדעו לאן העולם הזה מוביל

דורה17

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo178.gifפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ..

חזרתי מהקייטנה.. ואני מפורקת לגמרי... אעעעעעעעעעע אבל היה אחלה! ועכשיו אני עייפה...

דורה17

New member
וואי הגעתי למסקנה, שכל פעם שאני עצבנית

או מתוסכלת משמיעים סינרגיה ברדיו חחחח אתמול הייתי ממש לחוצה מהקייאקים וזה ופתאום הגענו לשטח והיה תראי זה אני ופתאום חייכתי וזה וקרה שוב שהייתי עצבנית על החניכים בלונה גל ופתאום היה אני חושבת שוב תראי זה אני או משו.. וחייכתי לי חחח וגם היום בנסיעה שכבר הייתי עייפה ומעוצבנת שמו את אשם וזה עשה לי טוב חחחח ואתמול כל הזמן בקייאקים זמזמתי לי את "מחוץ לזרם" חחח כי כל הזמן מצאתי את עצמי נסחפת לשיחים עם הזרם של המים חחח ולא הצלחנו להתנגד לו חח קיצר, חשבתי המון על סינרגיה ועל הפורום
התגעגעתי!

XxXSynergitXxX

New member
חחח מותק!../images/Emo23.gif

וד'א - אתמול נרדמתי אז ראיתי את ההודעה מאוחר יותר
. אניווי , יצא לך נחמד. איך היה בלונה גל? הייתי בסוף חודש שעבר והיה מפחיד

דורה17

New member
חחח זה בסדר מותק!

היה פסדר.. די מעפן שם חחח לא עליתי על מתקנים ממש.. ניצלנו ת'זמן בלי בחניכים לנוח קצת וזה.. אבל היה חביב מאוד

Lilosh95

New member
יום נחמד :)

קמתי היום מוקדדם והייתי צריכה לנסוע עם המשפחה לת"א אז בסוף נשארתי וניקיתי את הבית XD
ועיצבתי היום כמה דברים אחרי כמה ימים שנמאס לי מהפוטו. שבוע הבא סופרלנד [והפעם זה בטוח!] ואז כנראה יום חמישי הבא אני נוסעת עם חברה שלי לחזרה הגנרלית של רן דנקר למופע שלו. יום טוב לכולם :)

XxXSynergitXxX

New member
לילה טוב. ../images/Emo13.gif

מאיצים בי פה ללכת לישון :/ ואנ'לא אוהבת את זה
. לילהטוב אנשים 3> .

למעלה