יום רביעי? :X

RakTsarot001

New member
התחיל פחות טוב, עם כל עניין אהוד ואלדד

קשה ורע. אחר כך שיעור נהיגה שהיה אחלה. עכשיו סתם, בערב אני אצא קצת לחפש עבודה. אוף, בא לי לגור במרכז.

זונע

New member
יואו חם...וצה''ל הומו

קמתי בבוקר ללכת לראיון למודיעין...חיכיתי פאקינג שעתיים!!! בשביל ראיון של רבע שעה...הם חולי נפש. בראיון היה חרא, מההתחלה אמרתי להם שאני לא ממש רוצה ללכת לאופק אבל הם בכל זאת ראיינו אותי...לא נראה לי שאני אתקבל כי הם מחפשים אנשים עם סופר-מוטיבציה, והם הבינו שאין לי ממש...השלב הבא זה פשוט לשלוח פקסים ולבקש מיונים לעוד יחידות
אחר כך הלכתי ברגל לסנטר, קניתי כרטיס לדאון
, נפגשתי עם ברני
ואז הלכנו לשבת עם יערי
ואז אני וברני
קנינו כרטיס למשחק של הפועל מחר

מיאו 179

New member
רוצה לשמוע מה לי היה? ../images/Emo178.gif

הייתי אמורה ללכת לאיזה בדיקת עיניים אחרי הצו ראשון בגלל שאני לא רואה ממטר :D. כמובן שביקשתי מאבא שלי שיבוא איתי כי הייתי בלי העדשות (וזה קשה להסתדר בלי חחח). אני מגיעה, רואה תור ענקי. הייתי בטוחה שכולם הולכים לרופא הרגיל, ומסתבר שזה יום ר-ק לבדיקות עיניים :|. אני שומעת אנשים מתלחששים שהרופא נתקע אי שם בפקקים בירושלים בגלל השלג (ואני הייתי בטבריה!) שלוש שעות חיכיתי שם בשביל שהוא יסתכל לי על העין חצי דקה ויגיד לי שהכל בסדר. וכמובן שעוד 5 דקות בשביל שיקראו לי וישאלו אותי אם אני רוצה להוריד פרופיל למרות שהרופא ממליץ שלא. וגם הנסיעה הלוך חזור זה שעה וחצי או אפילו שעתיים. יום שלם הלך לי. הם יודעים איך להתיש בני אדם

giraffeeeee

New member
יום שכזה.

תפסתי טרמפ לגן שמאול בשבע ורבע, שבע ארבעים הגיע האוטובוס, תחנה מרכזית ומשם ברגל עד הביצפר. לימודים כרגיל, בהפסקה עם פול השמיין ופגשתי את הילדים מהביצפר שלו, מעברות, פול דיבר עם חבר שלו שרצה להרביץ לו אחר כך כשהלכנו פול אמר "את יודעת מיזה" "לא מי?" "נו את יודעת אח של..." ואני כזה ,"דייי, באמת? פאק זה הוא? לא זיהיתי אותו וואי" ואז קצת חפרתי לו. נשארתי עד שתיים עם עוד שני ילדים מהכיתה לתיגבור. אמא אספה אותי נסענו לשערי חדרה להוריד דברים מהפלאפונים שלנו, הכי שימח אותי שהאיש אמר לה שאי אפשר לעשות לי טוקמן!!!!!!! חה חה חה! קניתי כפכפי טבע נאות נסענו לעשות קניות וזה. אני צריכה לעשות שיעורים ולנסוע לקוש. מחר לונה פארק.

B a m b o o k

New member
לאדעת

אחי בא איתי היום לעבודה ונראלי שהוא ממש סבל
עוד שבוע ויום! אה והסתפרתי, וזה ממש קצר
ומשום מה הספרית עשתה לי פן...
ב7 ווחצי תערוכה של הצילומים של העיר העתיקה, ואח"כ סמילנסקי

שרון710

New member
יום עצוב..

ממשלה מפגרת. לפחות שיחזירו לנו את גלעד שליט. הוא עוד חי! למה הם מחכים בדיוק?! בבוקר הייתי אצל מיטל, הייתי אמורה ללכת איתה לשיעור נהיגה, אבל דוד ביטל לה, אז סתם הייתי אצלה.. אח"כ סתם בבית.

מיאו 179

New member
לא עשיתי כלום

ואמא שלי רוצה שאני אתחיל לעזור לה לסדר כל מיני חשבונות. הצילו! מה לי ולחשבונות?:( עצוב לי על החיילים, אבל היה עדיף להחזיר אותם מאשר להשאיר אותם שם ולמתוח אותנו עוד יותר ממה שמתחו אותנו עד עכשיו.

אחד הימים המצחיקים

פגשתי בעבודה את: - נועה סופרשיפ (שלא זיהתה אותי, או לפחות לא ממש - אני המוכר של האוכל האיטלקי שהתחרטת ולא קנית) - ברני - אורי - שחבר - חברה שלי - חברה של חברה שלי - טוהר

זונע

New member
יש לה מזל שהיא התחרטה../images/Emo6.gif

רשמית האוכל שלכם נראה כמו האוכל הכי מגעיל בעולם

למעלה