יום רביעי

hadarinke

New member
יום רביעי ../images/Emo97.gif

יאללה, עוד קצת ושישי. ואז אפשר לחגוג כמה שרוצים! והנה כמה חדשות שהן בעצם רק כתובות אינטרנט נלוות.

עד שטרחתי לקום בבוקר... בקושי למדנו.

שעתיים פסיכו' - תיאוריות למידה. כיף.
ו... דפקו אותי באחת הקבוצות הכי גרועות אבר באיזו עבודה. יופי, הנה הלכו 10 נקודות מהציון. אה וכן, קיבלתי 94! ו96 בסוציו'.
שעה וחצי - הצגת יחיד על אכוהול. כן. כי לא שמענו כבר את הכל מיליון פעם. אולי תחדשו? חצי שעה תנ"ך. והביתה כי המורה להיסטוריה לא הגיע.

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבדיוק אותו דבר!! ../images/Emo190.gif

גם כן לא רציתי לקום היום ובצדק כי היה לי כמעט 5 שעות חופשיות >>

Ditz 93

New member
אני ממש אוהבת את זה.

פסיכו' ממש, בגלל המורה בעיקר. אבל סוציו' יותר מבאס
שוב, בגלל המורה.

חח, אצלי זה ההפך.

אני מתעניינת הרבה יותר בסוציו' מאשר בפסיכו'. לפחות בנושאים הנוכחים. ואצלנו זו אותה מורה בכל מקרה(שמלמדת אותי גם אזרחות מה שיצר מצב שאני לומדת איתה מיום ראשון עד רביעי, כל יום שעתיים
).

Ditz 93

New member
מה אתם לומדים בסוציו'?

כי יש לי תחושה ששלי ממציאה דברים :p

חחח אין לכם ספרים?

האמת היא שאנחנו עדיין בכל הנושא של תרבות. לפני כמה זמן, כמו שרשמתי, נבחנו על חלק מהנושא של תרבות וזה היה כל ה'מהי תרבות' שזה הרבה חפירות על טקסים, ערכים, נורמות ושיט. ואמ, זהו בעיקרון אנחנו עוד מעט מסיימים את הספר הזה ועוברים לחברה. ובפסיכו' אנחנו לומדים על למידה שזה באמת... די משעמם.

מתי התחלתם ומתי אתם ניגשים לבגרויות?

כי אצלנו מקצועות עיוניים, כמו מדח, מתחילים רק ביא. ואנחנו ניגשים שנה הבאה. הוו ואל.

Flaming Pie

New member
השבוע רץ. ../images/Emo209.gif

שעה ראשונה ספרות, בוחן ושיעמום. שעה שנייה תנ"ך, ממש משעמם. שעה שלישית תעבורה, ראינו סרט. שעה רביעית ספורט, שיחקנו בגבינטון, היה משעשע. D: שעה חמישית הבעה, סתם שיעמום. אחר כך שעתיים פסיכו שהלכתי הביתה כי ממש לא הרגשתי טוב. שינו לנו תמערכת לגמרי, עכשיו מסיימת בשישי ב11 וחצי אז זה פנאן לגמרי. :)

Ditz 93

New member
אוף אני צריכה עידוד >:

אני חושבת שעשיתי את טעות חיי שהלכתי לכיתת מופ"ת
אמנם אני אסיים מתמטיקה השנה, ולא שנה הבאה, אבל בינתיים- אני מקבלת ציונים שרק מעט מעל נכשל. אני כבר לא יכולה לעבור ל-5 יח' רגילות, בגלל שאני כבר אוטוטו ניגשת ל-807, ואני מפחדת שבגלל הציון של מת' אני לא אתקבל בכלל לרפואה. :( מה אני הולכת לעשות?

pRimaVeriTaVIV

New member
אז מה? אז פשוט אל תגשי...

ואם את צריכה לשפר 806 אז תצטרפי ל5 הרגיל ותעשי 806 עוד פעם... ואם לא אז תעברי אחרי שהם יעשו 806

Ditz 93

New member
אני לא יכולהX_X;

אני במסלול הזה כבר מכיתה ז'. לצאת עכשיו, חצי שנה לפני שאני מסיימת זה פשוט... כאילו סבלתי את כל השנים האלו לשווא.

pRimaVeriTaVIV

New member
תמשיכי לסבול עוד שנה וחצי, עדיף ככה

מה זה משנה מה סבלת, זה אומר שאת צריכה להמשיך לסבול?

../images/Emo45.gif בסופו של דבר, הדבר הכי חשוב זה הממוצע

ציונים(כמובן שבנוסף לפסיכומטרי וכל השיט הזה) ולא באיזה מסלול למדת ומתי ניגשת לבגרות.

למעלה