יום רביעי

Efrat K

New member
יום רביעי../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

חזרתי מהבי"ס,הייתה מתכונת בספרות בע"פ וקיבלתי 95!
. פירסמו גם מגנים בתושב"ע: *אישות 85. *דינים ומבוא 95. יאייי!
איזה אושר שסיימנו עם המתכונת הזאת,התחרפנתי כבר.

dragonit12

New member
כל הכבוד!!!!!

שמחה שסיימת עם זה כבר
ועכשיו אני חופרת!
אז סלחו לי
קמתי בבוקר,מצוברחת,עם שיר כאבים. ואז הלכתי לביה"ס. |הגעתי לביה"ס ובדקתי מערכת והיה שינוי. אחרי זה עליתי לכיתה וחברה שלי הייתה שם. היא אמרה שהיא הולכת ליועצת אז אמרתי לה:אם היא שואלת אם הגעתי או אם ראית אותי,תגידי לה שלא ראית אותי. היא:אני לא רוצה לשקר.. אני:אל תשקרי,פשוט אל תגידי לה שראית אותי.אין לי כח אליה עכשיו שתגיד לי לעבור בכל הכיתות. היא:אבל אני לא רוצה לשקר.. אני:בסדר,לא צריך. מזה התעצבנתי עליה. אז נכון שאולי זה שקר,את לפעמיים משקרת,ואני עוזרת לך,למה שלא תגידי את זה אה?! למה להיות חד סטרית? רעה!!!!!!היא ממש מעצבנת אותי. לפעמיים בא לי פשוט לצאת עליה! שעה ראשונה ספורט. אבל לא היה ספורט אלא היסטוריה. עשינו חזרה על החומר,פתרנו שאלות מבגרות. היה שיעור נחמד ומעניין. שעה שניה אנגלית. המורה הביאה אנסין אז התחלנו לעשות. והיינו 3 תלמידים. ותלמיד אחד ואני ישבנו ליד הקיר ותהלמידה השניה ישבה בקצה השני של הכיתה אז המורה ביקשה ממנה לבוא ולהתיישב לידנו כי לא נעים לדבר ככה. והיא לא רצת.הואז היא צרחה עליה.וגם המורה צרחה וביקשה ממנה לעוף מהכיתה. המורה הזאת לפעמיים ממש מעצבנת. היא יוצאת על ילדים סתם. אם את ממש עצבנית בבית,אל תוציאי את זה עלינו. ואז עשינו חיבור. הפסקה היה דיי מעניין,היה גם מאד נחמד בהפסקה. אני רק לא ממש זוכרת מה היה>< שעה שלישית אנגלית. עשינו עוד חיבור ועוד אנסיין. היינו הפעם 3 תלמידים. היה נחמד ומצחיק
הפסקה היה מצחיק
חלברהנ שלי ואחיה שיחקו תופסת בהפסקה בספריה. וואי איזה שרוטים! שעה רביעית מתמטיקה. אבל לי יש שעה חופשית. אז שיחקתי עם חברה שח מט ובראשון ניצחתי אותה. בשני ניצחתי אותה אחרי 6 מהלכים. בשלישי גם ניצחתי
היה נחמד לשחק:)) {המשחק גלש גם להפסקה..} שעה חמישית-שישית-שביעית מגמה. שזה אומרףחשבונאות. המורה עשתה חזרה קטנה על מה שלמדנו בהתחלה כי הרי לא נגענו בזה כה חודשיים ומשהו..>< והיה שיעור נחמד. באמצע הרבה פרשו הביתה אז בסוף נשארתי רק אני וחברה. שיעור פרטי זה אחלה
ואז סיימתי ללמוד ונפגשתי עם חברה כדי ללכת למועצה העירונית. הייתה ישיבה מעצבנת חופרת ומגעילה. נמאססססס לי!!!! אני לא אחפור כאן,כי זה ממש לא משנה. אני יודעת רק שנפגעתי שם מאד קשה. ושהיו שם ממש מגעילים. ופגעו בי. זהו. עכשיו אני בבית. ערב טוב.... {מישהו קרא?
}

קראתי../images/Emo13.gif

אין לי מה להגיב
העיקר, אל תתני לאנשים טפשיים לפגוע בך יותר מדיי

Efrat K

New member
בטח שקראתי

נראה לך שיש לי משהו אחר לעשות בחיים שלי?

יפה...!!!

הלוואי עליי ציון כזה בספרות
היום היה אמור להיות לי יום חופש (מחר בגרות בביולוגיה - מעבדה...), אבל ביליתי את כולו באוני'
ועוד הייתה לי המערכת הכי דבילית שיכולי להיות - 10-12, 1-2, 5-6... סתומרת ששעה טיילתי לי לבד ברחבי הקמפוס, ואחרי זה חזרתי לשעה מסכנה הביתה
(היו לי שלוש שעות הפסקה, וזה שעה נסיעה לכל כיוון...) אחרי כל הלימודים המפרכים
חזרתי הביתה, וכל-כך משעמם פהההההההההה. הייתי מעדיפה כבר להמשיך ללמוד
קיצר, יום חסר טעם. מחר יהיה יותר טוב... אבל זה כבר מחר
ואני אסיים לחפור עכשיו על כלום.

יווולי

New member
רביעיי

היום היה לי חופש מגן...מחר מגן בסוציולוגיה =/// נקווה לטוב!! אז כל היום למדתי עם חברה שלי..והיה מצחיקקקק! בהביייייי

למעלה