יום רביעי?

יום רביעי?../images/Emo64.gif

איף. הייתה הבגרות היום. במערכות ספרתיות. ואני כ"כ נכשלת! ולא עשיתי סעיף שלם!~ והיו מלא דברים שלא למדנו בכלל. ו... אוף אוף.
ועכשיו בגרות בלשון? באמת? באמת?!? אני רוצה חופש. ואני גם חסרת משקפיים. כי נשברו לי המשקפיים ועכשיו אין לי משקפיים עד שיגיעו החדשות. ואמרו יומיים שלושה. ו... טדה. כלום. וסתם לסוף, סגרתי סוף סוף את הפייסבוק אקונט שלי! פיינלי! איזה עול ירד ממני. (למרות שכבר כמה חודשים טובים לא נכנסתי לשם ממש) מה נשמע? מתי מתחילים ללמוד ללשון? מה המגן?

יותר מדי לשבוע אחד../images/Emo60.gif

מזלטוב על סגירת חשבון הפייסבוק^^ ובקשר לבגרות... את מגבירה את זה? נשמע מוזר אחושרמוטה, מתי מתחילים? שעה וחצי ביום שבת, מגן 100 כנראה טפו טפו טפו.

כן, זה אלקטרוניקה ומחשבים א'

אבל זה נקרא גם מערכות ספרתיות/מיתוג. יחידה אחת מתוך 10.

כי ככה זה עובד.

יש פרוייקט של 5 יחל, פרוייקט של 2 או 3 יחל[אני לא בטוחה בדיוק] ועוד שתי בחינות עיוניות. אחת של 1 יחל ועוד אחת של 2 או 3 יחל.

בי"א אין בכלל בחינות באלקטרוניקה אבל

[בגרויות] הרבה נופל על י"ב [למעשה 9 יח"ל] את הפרוייקט אבל בונים בי"א.

לא בדיוק.

אולי זה שונה כי זה אלקטרוניקה ומחשבים? יש לנו אלקטרוניקה ומחשבים ב' בכיתה י"א. זה על אלקטרוניקה תקבילית, חשמל ואאל"ט גם C ואסמבלר. וכמובן הגשת הפרוייקט, מה שסוגר לי כבר בכיתה י"א 5 יח"ל. בכיתה י"ב יש עוד פרוייקט של 5 יח"ל.

pRimaVeriTaVIV

New member
ציון הגשה 95 ../images/Emo9.gif

דווקא דאגתי שבגלל שהמתכונת הייתה לא כ"כ טובה ועוד היו לי שני מבחנים של 86 אז המגן יהיה לא משהו... אבל 95 זה סבבה לגמרי
אני רק צריך ללמוד מהטעויות של המתכונת ויהיה טוב

hadarinke

New member
יאאאא D:

חזרתי עכשיו מתל אביב, אתמול נסעתי לשם XD פגשתי שם את יסמין ועוד כמה אנשים ואני ויסמין התחלנו לשתות כאילו אין מחר עד שהגענו למצב שאנחנו יושבות על ספסל, מסובבות את כל הגוף וצועקות שיש לנו סחרחורת
ועוד כמה דברים שיפה להם השתיקה
. הלכנו מדיזינגוף לנמל תל אביב ובחזרה וגם מכרנו את מה שנשאר לנו מהבקבוק ב30 שקל :-O אז קנינו עם זה חומוס ופיתות ובמבה XD יסמין תעשי לי חומוס גרגרים

hadarinke

New member
חחחחח ../images/Emo9.gif

היה כלכך טוב! כיסינו את הבקבוק בגרב והלכנו כפכף היא וכפכף אני XD

פיי חם בדרום

אני אצל דודה שלי,וחם פה משו אש בקריית גת מוגשת על 81 בלשון :S איכסה עייפה מתה אבל היי,יהיה טוב.

למעלה