יום רביעי
.

tal872

New member
יום רביעי ../images/Emo6.gif.

יום מהמם. 4 שעות משק (רפת שליטה !!!!!),הפסקה שבינהם הלכתי הביתה. ועוד שעה מת' (חשבון דיפרנצאלי). ו3 שעות אמנות התבטל. חיים משוגעים עשיתי היום. בשעה שחזרתי הביתה,התקלחתי. עשיתי לעצמי המבורגר + ציפ'ס + טבעות בצל וקולה
. ואחרי זה ליוויתי ידידה לאוטובוס בסיום הבית ספר,ואז אמרתי שאני אלך לאוטובוס גם. הלכתי ונזכרתי שהחלפתי תיק ולא היה עליי כסף. אז הלכתי 25 דקות עד הבית (פאק זה היה מתיש..) איך לכם הלך?
.

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifגם אני הולכת כל יום 25 דק עד הבית :)

הלוך חזור
שעתיים ראשונות- תנ"ך
וואו, המורה שלנו כזאת פמיניסטית שזה לא ייאמן XD כל השיעור היא דיברה על זה שהבנים טיפשים והבנות מפרפרות אותם איך שהן רוצות
שעה שלישית היה אמור להיות איכסטוריה- התבטל שעה רביעית חינוך חמישית שישית- מתמטיקה, כל השיעור הכנתי גלופה לחולצה שאנחנו מוציאים אז לא כ"כ התרכזתי
מחר מבחן מתמטיקה!!! wish me luck!

asaf105

New member
גם אני הולך 25 לבית ../images/Emo6.gif

שעה ראשוונה שנייה כימיה,אממ מה כבר אפשר להגיד, מודל האטום שעה שלישית- לשון, שורשים מרובעים
שעה רביעית- אנגלית, פשוט נורא! סידרו מחדש את ההקבצות לפי כיתות, אז עברתי לקבוצה אחרת שהמורה שמלמד שם הוא חתיכת דוב שמן!!!!!!!1 הלחיים שלו בגודל של הר שזה פשוט מבחיל לראות את הפנים שלו, הסנטר שלו כל כך עצום שזה מזעזע!! ויש לו קול אוי ואבוי שעה חמישית שישית שביעית- מתמטיקה, סתם חקירת משוואה ריבועית, שיעמום טוטאלי בשיעור!(בשבילי
) ולגבי ה-25 דקות, גם אני גר איזה 25 דקות מהבצפר, רק ביום שני שאני מסיים ב-11, כשאין אוטובוס בשעה כזאת אני נאלץ ללכת ברגל הביתה

tal872

New member
פאק יש לך יום שאתה מסיים ב11?

היום הכי מוקדם שלי זה שישי ב12:30. ואחריו זה ראשון 13:45. יש לך חיים קלים
.

asaf105

New member
כן אבל יש באותו יום שעת אפס

ושעת אפס זה לא ממש חיים קלים

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifחח לנו אין בכלל אוטובוסים במושב..

אבל אני פשוט גרה הכי רחוק..אז אני הולכת הכי הרבה.. למרות שיש איזה חתיך אחד מיב' שלוקח אותי מדי פעם טרמפ על האופנוע
[ריר]

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifאני כל יום הולכת חצי שעה עד הבית../images/Emo6.gif

זה דווקא די נחמד כי את רוב הדרך אני הולכת עם חבריםP: היום היה לי: שעתיים אלגברה-חומר שכבר למדתי אז היה לי די קל.המורה קבעה בוחן ומבחן
שעה לשון- המורה פשוט נטפלת אליי!כל פעם שואלת אותי שאלות כדי להוכיח שאני לא מקשיבה אבל אני יודעת את התשובה! וגם שלרגע לא הסתכלתי על הלוח בזמן שהיא חפרה בשכל והבנתי כבר ממזמן אז היא העירה לי:S שעתיים אופטיקה-דיברנו על עדשות מצלמה וזה כל פעם מזכיר לי שאני רוצה עדשות במקום משקפיים לא מרשים ליי:( ואז היה שעה חינוך לא זוכרת על מה
. התבטל לנו מורשת ונשארתי אחרי בית ספר להתאמן על לשים מצלמה על חצובה חחח כי מחר בוחנים אותנו על זה P:

JeykinsN

New member
../images/Emo12.gif

אל תעשי עדשות במקום משקפיים!! משקפיים זה סטייל
ולא לי אין משקפיים

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifאין לך משקפיים בגלל זה את אומרת ככהP:

אני כ"כ שונאת אותן

JeykinsN

New member
יומי שלי ../images/Emo9.gif

הממ האמת יום די מתיש אבל לא היה כ"כ נורא (מתיש=3 שעות מתמטיקה, 2 אנגלית היסטוריה ולשון) אבל היה בסדר.. הממ אין חוויות מיוחדות :-\ מבחן באנגלית
אתם כבר מבינים אבל מחר יהיה סבבה כי אנחנו הולכים ללמוד 0 שעות
כי יש הצגה וחוץ מזה יש של"ח ספורט וחינוך

mukitflootz

New member
אני כל כך עייפה../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

שעתיים תאטרון עיוני, ניקרתי כל השיעור. הוא חפר על שטויות. בעעע.
שעתיים מתמטיקה- החזירו מבחנים--- ה100 הראשון שלי במתמטיקה מאז ומעולם
! ב-3 יח"ל... אבל הייתי 1 מתוך 2 בכל הכיתה שקיבלו 100
שעתיים אנגלית- הייתה הכתבה עם חומר פתוח+מילוןXD לא יודעת מה עבר על המורה.
שעתיים חלון- קוסקוס מהקפטריה (המוכר כל כך חמוד! הוא שומר לי אוכל בצד שלא ייגע בבשר וכאלה כי אני טבעונית
), פייסבוק, תמיכה נפשית לחברה, ישנתי.
שעה וחצי כדורעף- היה אימון מלחיץ עם הבוגרות.
אני רוצה לישון. לילה טוב!

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifכדורעף זה טו-אוב../images/Emo9.gif

יש לנו במושב גם מגרש כדורעף חופים
זה כזה שולט

noam270

New member
חזרתיייייי../images/Emo13.gif../images/Emo151.gif../images/Emo194.gif../images/Emo3.gif../images/Emo65.gif

טוב, אז הייתי עכשיו יומיים ברחובות במכון ויצמן, באיזו תוכנית של צמ"ד, עם עוד קצת יותר מ-20 שישיסטים, והיה כל כך כיף!!!!!
ברצינות, אף פעם לא הייתי במחנות קיץ או דברים כאלה, אז כל הקטע של לפגוש אנשים בגיל שלך חדשים לגמרי היה ממש לא מוכר לי, אז כל החוויה הזו הייתה מדהימה
אז בלי לחפור (המון), לקח זמן עד שכל הקבוצה שלנו הגיעה, אבל כשאנשים התחילו להגיע והתחלנו לדבר זה היה כמעט טיבעי.... רוב הזמן שמענו הרצאות בכל מיני נושאים בחדר גדול כזה ומגניב, שהיה בו גם מטבחון כזה כמו שיש בחדרי מורים, והתלהבנו ממש קשות
בחדר ישנתי עם עוד ילדה אחת, כי היינו בסך הכל חמש בנות...
קיצור, היה כיף...!!!

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifברוכה השבה../images/Emo3.gif

אני כ"כ מבינה אותך :) אני לעומתך, עברתי המון פעמים דברים כאלה של לפגוש אנשים חדשים לגמרי וזה.. כל פעם אני נקשרת מחדש בצורה שלא נתפסת
חח למשל הייתי בשני קורסי מדצ"ים , ובאחרון- פשוט לא הייתי מוכנה ללכת הביתה
כולנו בכינו כמו ילדים קטנים, נקשרים לאנשים קשר מדהים שאי אפשר להסביר :) איזה כיף שנהנית

noam270

New member
../images/Emo23.gifתודה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

צודקת בקטע של ההיקשרות לאנשים... בשורה התחתונה, רובנו באנו לשם לבד, זאת אומרת, בלי חברים שהכרנו קודם, וגם אם היו כאלה שהכירו מישהו זה היה מישהו אחד, אז כל הקטע של ההתחברות היה נחמד לגמרי!

Tom Sawyer10

New member
את יכולה לחפור בשבילי?

בכל זאת, גם אני עומד להיות שם עוד שבועיים

noam270

New member
אני יכולה על הצד הלימודי...

הצד החברתי תלוי בקבוצה שתהיה לך. לי יש אחלה קבוצה
ההרצאות שיש ממש מגניבות, וביום השני יש אחת על תאים שעושים גם ניסויים נחמדים.... המרצים שמעבירים את החומר ממש טובים. החדרים שם אחלה, ויש מים חמים!!!!!

למעלה