יום רביעי!

noam270

New member
יום רביעי!../images/Emo42.gif

הסופ"ש כבר ממש קרוב, אז ספרו איך עבר עליכם היום!
נ.ב. קיבלתי היום את הסלולרי החדש שלי, סוני אריקסון w910, והוא כל כך יפה!! וחמוד!! ומדהים!! התאהבתי!
! יש הצעות לשמות? פשוט הסתכלתי עליו, וזהו, שכחתי את שאר הפלאפונים שהיו לי בחיי!
הבאסה היא שעכשיו הוא צריך להיטען 4 שעות...
טוב, עברה כבר יותר מחצי שעה!

JeykinsN

New member
וואו כמה זמן לא כתבתי

אוף אני לא נכנסת מספיק
והאמת שגם עכשיו אני עושה את זה במקום להתכונן למבחן
בכל מקרה היום היה יחסית בסדר (יחסית לשלוש שעות מתמטיקה
) אוי אני משתפת אתכם בסרטון שהראו לנו בשיעור מגדר (עזבו) בכל מקרה, http://www.youtube.com/watch?v=PYQUGJFShXY ממש נורא, במיוחד 2:15 הרג אותי ואל תגידו שזה לא זעזע אתכן קלות
ולכל אוהבי בר רפאלי, חפשו ביוטיוב כמה פרסומות של הסתמה הזו ותחזרו לכאן עם דעה אחרת

tal872

New member
יום כ"כ מגניב ../images/Emo6.gif.

יום מדהים היה לי. התחלתי ב1 מת' ואחרי זה 3 שעות אמנות עד 4. הבעיה היא שלא למדתי כי לא באתי לבית ספר (התעצלתי ללכת
). ואני כ"כ מאושר היה לי יום חופש הכי מגניב בעולם
. ואגב נועם ההתלהבות הראשונה זה תמיד שקונים לך פלאפון חדש ואתה הכי מתבאס שהוא צריך להיטען איזה מלא שעות,ואתה כזה בוהה בו כל הזמן כי אתה מת כבר להתחיל לשחק איתו או לשמוע מוזיקה,או סתם להיות איתו
. (קרה לי מלא פעמים
).

larisa125

New member
לייף סאקס.

ואני שונאת אותה. ואני לבד.
ומצב הרוח הרע משתלט עליי. וזה מוזר כי לפניי עשרים דקות הוא היה נפלא

asaf105

New member
יום משעמם../images/Emo199.gif

התחלנו ב-10 כיתות י'1 עד 10 כי היינו בטיול, אז לפחות צ'יפרו אותנו בלהתחיל ב-10 במקום כרגיל אבל בכל זאת 75 אחוז מהכיתה לא באה, היינו רק 9 תלמידים בשעה השלישית בלשון, מתוך 36, ואנגלית למדתי עם המורה השמנמן הזה, חיים לחיים(השם שלו חיים וכולם מכנים אותו לחיים
) אחרי זה שעתיים מתמטיקה, במקום שלוש כי היתה ישיבה או משהו למורים

supercoconut

New member
היה יום אחלה.../images/Emo13.gif

עשיתי מבחן בביו בחדר צוות מדעים. ומאחורי הצוות מדעים עשו הפסקת קפה. והם דיברו דיברו והמורה שלי ישבה עם הגב אלי וכל השאר עם הפנים שלי. באיזהשהו שלב של ייאוש דפקתי את הראש בשולחן.
כולם דיברו אז לאט יותר והמורה לא מבינה מה קרה חחח.
[והייתה שם גם המורה שלי לכימיה, אז מחר אני הולכת לקבל ממנה "אז מה, הייאוש מתפשט?" ומהמחנכת שלי שגם הייתה שם "אני לא חושבת שזה עזר.
"] בתחלס זה היה רעיון מאוד רע לעשות שם את המבחן. האנשים האלה דברו על דברים מעניינים כ"כ שהייתי חייבת להקשיב! הם דיברו על למה מים עם מלח רותחים מאוחר יותר ממים מזוקקים. ואחת מהמורות התקשרה לאמא של תלמידה שלה במדעים מוגבר בגלל שהיא כל הזמן מבריזה ממבחנים. אוח אני אוהבת את חדר צוות מדעים. צריך לבקר שם יותר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תקראי לפלאפונך....אה....קיט! לא.רגע.ככה קוראים לגיטרה שלי. אין לי שם

למעלה