יום רביעי!

יום רביעי! ../images/Emo216.gif

אוף, סוף העולם לא הגיע..
אז מה היה לכם היה? ומה יהיה..? שתפו! :)

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אכן,הוא בסוף לא הגיע
אבל היו רעידות אדמה,ומפולות בוץ בעולם.. יכול להיות שזה קשור?
איך עבר יומי? קמתי ויצאתי קצת באיחור מהבית,ואז עליתי על האוטובוס,על האוטובוס פגשתי את רון
,אז ישבתי ודיברתיי איתו. ישבנו בארבע,הוא ישב עם הפנים לנהג ואני הפוך. אז באמצע הנסיעה כזה,אני רואה קו אחר שמגיע לביה"ס ועוצר ממש ליד. והתחלתי ממש ממש לצחוק. אז הוא כזה:מה מצחיק? אני:לא כלום,עזוב.. הוא:נוו,מה מצחיק אותך? אני:אני חושבת על זה שתגיד לי עכשיו בואי נרד כי יש אוטובוס מאחורה.. הוא:יאללה בואי! אני:*צוחקת*נוו מה? הוא:נוו,יאללה אני מחכה לזה כבר הרבה זמן שהאוטובוס יבוא ואוכל לעלות עליו.. אני:אבל זה מטומטמם!זה כולה הליכה של 5 דקות להגיע לביה"ס יעצלן! טוב,בסדר,אני אבוא וזהו.. בסוף עלינו,וצחקתי על עצמי כמה אני מטומטמת שעליתי לאוטובוס. אח"כ הגענו לביה"ס והמנהל היה בשער. אני:בוקרר טובב! המנהל:בוקרר טוב! שאני חושב על זה,שתעזבי השנה את ביה"ס.זה לא הולך,וזה יהיה ממש ממש מבאס שלא אראה אותך. אני:אני אבוא לבקר אתה יודע.. הוא:כןףאבל זה מבאס וזה. אני:אני אבוא לבקר...עם מדים! הוא:בשמחה תבואי! אני:אני אבוא
איזה מנהל חמוד
זה המנהל הכי טוב שהיה לי! אח"כ היה שעתיים אנגלית,היא הביאה לי לעשות את C הלך לי בסדר גמור,סיימתי תוך חצי שעה.. והיה לי שיא המשעמם!!וזה שעתיים!!!!! אז ישבתי כמו מטומטמת... אח"כ תנ"ך,בואנה זה היה מפחידףהמורה ממש מממש מפחידה אותנו. אבל לפחות נלמד.. ואז היסטוריה,היה בסדר
שיחקתי עם ילד מהכיתה איקס עיגול כל השעיור,ואני רק נקרעת! כבר ירדו לי דמעות באמצע השיעור
אח"כ היה שיעור חינוך עם המחכנת,היה בסדר. היא דיברה איתנו על יחסים בינו לבינה..נקווה שיהיה בסדר.. ואז ספורט,היה בסדר,שיחקנו מחניים
והעפנו את הבנים{אני העפתי!}מהאולם ספורט! כאילו,אני ממש לא הולכת להתאמן ליד הבנים! והמורה יודעת את זה.. ואז שעתיים מגמה,היה משעמם. באמצע השיעור שני תלמידים של המורה באו ונשארו אצלנו,היה להם עונש
ואז הגעתי הביתה.. הכנתי דברים לפעולה מחר. ואז עזרתי לאמא לנקות את הבית.. עכשיו אני נחה וזהו! המשך ערב מהנה לכולם
וסליחה על החפריה. סחטיין למי שקרא

hadarinke

New member
חבל שהוא לא הגיע

תכננתי כבר לטוס לאמריקה ולבצע את זזמי בכוכבי שנות השבעים
חוץ מזה יום מגמה-אדריכלות, המורה נותנת רק מחמאות עלי, תמיד אומרים לי שיש לי חוש אדריכלי.. ויש לי דלקת בכליות כנראה..

למעלה