יום רביעי

100 בחשמל)&^&^%$@#%#@%&../images/Emo3.gif

~שמחה~ טוב... שוב לא קמתי בבוקר. אז, היסטוריה ותנך - שיעמום אטומי. ספרות - היא הביאה את המבחנים ופאקינג ירד לי על השאלת בקיאות!!!! זה עצוב. השאלת בגרות שלי לעומת זאת ממש טובה לטענתה.
ואז שעתיים מבחן. הוא בדק לי ו... 100.

חחחחח, שנייה אני אבקש ממנו לעלות לי.

ואני גם, בערך, מסתפקת ב87 שלי בספרות - רק בגלל שהמורה אהבה את התשובת בגרות שלי אז זין על השאלת בקיעות.

hadarinke

New member
תאמת שמשתפר...../images/Emo13.gif

ואני שמחה יותר. אבל... עוד פעם אחת שמישהו יגיד לי מילה רעה על נייטוויש או טאריה והוא פשוט מת, אני אומרת לכם, היום עשיתי לילדה אחת את הוודג'י של החיים שלה, אז שום מילה! טאטא *פרצוף סנוב נעלב* חוץ מזהיום מגמה, שיחתי DX BALL רוב היום... ואז אמא במקרה היתה בסביבה אז הלכתי איתה לקנות אוזניות חדשת [מעולות!] ונסענו הביתה
יאללה, הלכתי לאכול שניצלס ותפוחי אדמה

hadarinke

New member
תודה../images/Emo9.gif

לא קניתי אוזניות כמו שלך, קניתי אוזניות כפתור [= כמו אלו -JBL Reference 220 רק שהם לא מגיעות עם מלא אביזרים, פשוט אוזניות=]

hadarinke

New member
אופס../images/Emo9.gif התכוונתי שהן לא "אוזניות קשת" ../images/Emo6.gif

נמנמ... כן. בכל אופן, אני משתמשת בקשת כי

IN EAR עושה לי כאבי ראש ואני צריכה אוזניות אטומות.

hadarinke

New member
להסביר?

אני אוהבת את נייטוויש, ואני לא יכולה לשמוע עליהם מילה רעה, כי.. אין?! והיום מישהי אמרה שטאריה[הסולנית הקודמת שפתחה בקיריירת סולו והייתי בהופעה שלה!!] זייפנית!
אז משכתי לי את תחתוני הגומי בחוזקה כמעט עד גובה הראש, כדי שתרגיש מה שאני מרגישה XD וDX BALL זה משחק נוסטלגי שמעיפים את הכדור והוא מחסל לבנים. עוד משהו לא ברור?

י וונה מייק לוב נהנה ביפור ווי מייק אווט נהנה

מבחן בהיסטורי- לחיי השליפים D: . חינוך- חפירות בע"מ ביו- חמצן במים או ווטאבר לשון- סמנטיקה, דיי. זה כלכך קל. ביו2 - מערכת הנשימה תנך- מל"א י"ח הכנה למבחן

יו רביעי.. ../images/Emo15.gif

קיבלתי 93 במועד ב' בכימיה שעשיתי כי עברתי מגמה (מספרות) ושלמבחן הזה למדתי לגמרי לבד את כל החומר (מהאינטרנט) יום לפני ואני ממש גאה בעצמי!

pRimaVeriTaVIV

New member
אחחח ../images/Emo9.gif

שעת אפס-שעה ראשונה: מת'. איזה כיף שידעתי לפתור הכל באלגברה בקלות
אפילו תרגילים קצת שונים שלא למדנו
מוות לגאומטריה
שעה שנייה: פיזיקה. אני לא מבין שום דבר
ממש כלום
כמו רוב הכיתה
וזה אפילו לא נורא מזיז לי. זה יזיז לי קצת רק כשיהיה בוחן/מבחן
תכלס לא אכפת לי מהמקצוע הזה, רק לקבל יותר מ55, אני ממש ממש לא מתכוון להרחיב את זה שעה שלישית: מדעי החברה. סוף סוף סיימנו סוציולוגיה!
עוברים לכלכלה
גם כן, מקצוע מטומטם
שעה רביעית: לשון. איף, לומדים את אותם דברים שסיימנו בשנה שעברה
אני מה זה לא אהיה מוכן לבגרות בגלל שזאת כיתה איטית שעה חמישית-שישית: בעיקרון תנ"ך, אבל יצא שהמחנכת הפכה את זה לשעתיים חינוך
דיברנו על הטיול ועל תעודות זהות וכל מיני
שעה שביעית: התבטל ספורט!
מחר טיול שנתי, אני לא פה כל היום
צריך לקום ב5 בבוקר
לפחות חוזרים באותו יום (טיול של יום אחד)

hadarinke

New member
תהנה בטיול../images/Emo24.gif

טיול של יום אחד? מעפנים D: שלנו יהיה 3 ימים!

למעלה