יום רביעי השתחררתי מוקדם
ג גור נועם New member 18/12/08 #2 נמנמ. למדתי מוקדם, התחלתי ב9 וסיימתי ב11:40. פנאן. היה ממש נחמד היום. ובאמת למדנו רק היסטוריה, לשון היה סתם שכונה. אני צריכה להתחיל ללמוד לתנך ואין לי כוח בכלל בכלל. וגיליתי שזה הרבה יותר פרקים ממה שחשבתי שזה._.; יאי, עפתי לישון.
נמנמ. למדתי מוקדם, התחלתי ב9 וסיימתי ב11:40. פנאן. היה ממש נחמד היום. ובאמת למדנו רק היסטוריה, לשון היה סתם שכונה. אני צריכה להתחיל ללמוד לתנך ואין לי כוח בכלל בכלל. וגיליתי שזה הרבה יותר פרקים ממה שחשבתי שזה._.; יאי, עפתי לישון.
C Computerized Scar New member 18/12/08 #3 חמישי היום =0 אנגליש- בלה מת'- בלה בלה כימיה- בלה בלה בלה בלה בלה!!!! ספורט- חופשי. יש היום לחברה שלי יומהולדת הלכתי להכין לה עוגה בעי
חמישי היום =0 אנגליש- בלה מת'- בלה בלה כימיה- בלה בלה בלה בלה בלה!!!! ספורט- חופשי. יש היום לחברה שלי יומהולדת הלכתי להכין לה עוגה בעי
H hadarinke New member 18/12/08 #4 בת מצווה לאחותי היום../images/Emo3.gif כלכך הרבה בלונים! בערך 500, היא מהמקובלת האלה, בערב מסעדה כנראה, ועד אז... הסטוריה.. אין לי כוח ללמוד בכלל, זה מעצבן! מה איכפת לי מציונות והרצל!?!?
בת מצווה לאחותי היום../images/Emo3.gif כלכך הרבה בלונים! בערך 500, היא מהמקובלת האלה, בערב מסעדה כנראה, ועד אז... הסטוריה.. אין לי כוח ללמוד בכלל, זה מעצבן! מה איכפת לי מציונות והרצל!?!?
P PerfectSP New member 18/12/08 #12 מזל טוב ושמחה טובD: ../images/Emo190.gif אז זהו, שלא אכפת לך הקטע הוא ששנה שעברה הייתי צריכה ללמוד את זה בגלל איזה תחרות>> וטחנתי את זה>< ואני עדיין לא זוכרת כלוםXD
מזל טוב ושמחה טובD: ../images/Emo190.gif אז זהו, שלא אכפת לך הקטע הוא ששנה שעברה הייתי צריכה ללמוד את זה בגלל איזה תחרות>> וטחנתי את זה>< ואני עדיין לא זוכרת כלוםXD
P PerfectSP New member 19/12/08 #18 כה פיכס../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אני היחידה שעליתי למחוזי
ה העלמה הקטנהה New member 18/12/08 #8 ../images/Emo15.gif אוך! קיבלתי 79 בבוחן בכימיה שעתיים חפירות אלגברה כל היום רדפתי אחרי הרכזת שיכבה כדי להביא לה את הטופס של התעודה זהות ואז כשמצאתי אותה גיליית שחסרה לי חתימה, וכבר הייתי חותמת בעצמי אבל היא כבר ראתה שאין חתימה אז זה היה דבילי. סוף השבוע!!!!!
../images/Emo15.gif אוך! קיבלתי 79 בבוחן בכימיה שעתיים חפירות אלגברה כל היום רדפתי אחרי הרכזת שיכבה כדי להביא לה את הטופס של התעודה זהות ואז כשמצאתי אותה גיליית שחסרה לי חתימה, וכבר הייתי חותמת בעצמי אבל היא כבר ראתה שאין חתימה אז זה היה דבילי. סוף השבוע!!!!!
H hadarinke New member 19/12/08 #16 יואו אני שונאת את הקטעים עם האישורים! זה קרה לי פעם אחת, זייפתי חתימה ועלו עלי...