יום רביעי!!

P i x i e s

New member
סיימתי קורס גל"צ :]

שובצתי למפיקה במחלקת האקטואליה, הבחירה הראשונה שלי! אז היום קיבלנו סיכות והרמנו הצגה מצחיקה ברמות, חיקיתי את מפקדת הקורס שהתפוצצה לי בפנים (לא נשברתי
). עכשיו מתארגנת והולכת לחגוג עם כולם. זה מצחיק איך שדברים כאלה פשוט מאפילים על כל הדברים הרעים ברקע, כלום לא יכול להעציב עכשיו.

FartherAway

New member
סופ"ש! בערך.

מחר אני לא עובד, משמע - חמישי עד שני אני יכול להתפנן לי. הסעתי את אחותי ואבא שלי, ישנתי. באתי לעבודה, היה סופר נחמד היום! קיבלנו צ'יפים כאלה שמחתימים, סופר מגניב. רגב בא מאוחר יותר לישון אצלי, מקווה שנעשה משהו כדי שהוא לא ימות.

Snow fairy

New member
אעעעע אני משתגעתתתת

גם מהשעמום וגם מהפאקינג פרעושים שתקפו לנו את הבית. ואני אפילו לא אוהבת את החתולים שיש לנו בבית!$R%!@#$%!$#@ אני נראית כאילו יש לי אבעבועות רוח ברגלים מכל העקיצות של הפרעושים המזדיינים האלה ורק בא לי לעוף מפה כבר!!! [מאיה עצבנית מאוד, ויש לה פריחה מעצבנת ומגרדת על הגב]

חצילע

New member
יום משעמם...

הלכתי לישון נורא מאוחר אתמול, וקמתי היום ב7, כי ב8 כבר הייתה סחורה. עבדתי מ8 עד 17:30 בערך. יותר מאוחר הלכתי לתום ואכלתי אצלו פיצה. עכשיו הוא ישן אצלי ואני לא נרדמת

R o n 2 5 6

New member
וואלה,אחלה

אמא העירה אותי ב-7,נתנו לאבא את המתנה והברכה של היומולדת ושרנו לו בקטנה,חזרתי לישון,קמתי באיזה 1 ופסיכו' עד המוות. ב-9 קפצנו אני וקארין לרמת החייל לבקר איזה בנאדם שלא ראינו 4 שנים,קפצנו לביליס ולימדנו את קארין קצת סנוקר,אח"כ ישבנו קצת בחוץ,ובסוף קארין הלכה ואני ישבתי איתו ליד הבית שלו.אחלה גבר! זהו,עכשיו לישון.

למעלה