יום רביעי

../images/Emo187.gif איש איש איך אתה מרגיש?

חח עשו לנו אתמול והיום קורס מער''ים בבצפר(שזה מגישי עזרה ראשונה) היה מגניב רצח ואני שוקלת להתנדבב למד''א
החיים טובים: בקושי למדנו ביומיים האחרונים,דחו לנו בוחן בלשון שלא למדתי ואני יודעת להחיות בובה! סתם, אני בטוחה שאם אני אראה הומלס חסר הכרה ברחוב אני אדע להחיות אותו

קקי

קשה לי כל המבחנים האלה. קשה לי כל המילים והדפים האלה שאני מבזבזת על כלום |: מישהו מספיק משועמם בשביל לעודד אותי קצת?..

shoham95

New member
מבינה אותך

קצת קשה לעודד אותך כשאנחנו באותו מצב.. אבל תראי, אני אגיד לך מה שאני מנסה להפנים בעצמי- בתכלס, כיתה י' זו לא כיתה קשה באופן יחסי. (חכי תגיעי לי"א- ככה כולם אומרים חח) וחשוב ללמוד, אבל לא צריך לבזבז את כל החיים על זה. כאילו, לא צריך לשבת ולחרוש שעות למבחנים. נכון, זה למגן, וזה חשוב מאוד, אבל לא צריך להסחף עם זה ולחרוש ת'חיים. ובקשר לקטע שקשה, אחר כך זה ישתלם. שווה להשקיע (זה נשמע שאני סותרת את עצמי- אבל לא. יש הבדל בין להשקיע לבין לחרוש ת'נשמה) ואחר כך "לקטוף את הפירות" (פחח משפט כה מורתי) ולהנות מהציונים הטובים. ואלה הפחות טובים- העיקר שיודעים שהייתה השקעה, שלמדנו. אני מאמינה שבסופו של דבר נסתכל על השנה הזו בתור משהו כיפי. נכון, יש לימודים וזה באסה, ואני עד לא מזמן הייתה תקועה בתוך זה, ואמנם לא הייתי חורשת, אבל הייתי ממש מיואשת מזה, ואז הבנתי שחבל להיות כל כך מתוסכלת מזה... ואיכשהו אני מתחילה לאט לאט לאהוב את כיתה י'. אז פשוט... צריך לקחת הכל בפרופורציה, וגם כשקצת קשה- להבין שאלו בסך הכל מבחנים, ובסוף המורים מעלים במגן את הציון, ושחבל להיות מתוסכלים מהלימודים, כי אמנם יש לימודים, אבל יש גם את החיים שלנו, מעבר לזה, וכדאי לנצל את הזמן לעשות הרבה דברים חוץ מזה ולא להיות עצובים מכמה שקשה, סתם חבל
טוב, חפרתי קצת. אבל לא נורא. לילה טוב

../images/Emo23.gif

אני ממש לא מהאלה שחורשים את הנשמה, המקסימום של המקסימום שלי זה יומיים לפני.. ועד שבאמת למדתי פעם ראשונה יומיים לפני נכשלתי. פעמיים. אין לי כבר כוח ומוטיבציה ללמוד, אני מרגישה שאני בתחרות ציונים עם כל מי שמסביבי >: נמאס לי. מישהו אמר לי פעם שעדיף לנסות ולהיכשל מאשר לא לנסות בכלל, ואני חושבת - אני מעדיפה להיכשל מרצון מאשר לנסות ולהיכשל כי אני טיפשה.

shoham95

New member
../images/Emo9.gif

התחלתי שעה שנייה כי היינו אתמול בחרמון:p ואיחרנו בהרבה לשיעור (אנגלית) בגלל אגד הדפוקים האלה. אבל מה אכפת לי, הפסדתי כמעט את כל אנגלית
ואז היו סתם עוד כמה שיעורים משעממים והלכנו הבייתה
יום רביעי יום כה משעמם, אבל העיקר שהוא קצר. לילה קסום

למעלה