יום רביעי בשעה 22:00

טיפקסית

New member
יום רביעי בשעה 22:00

פאנקנשטיין מופיעים בסאמפל פרטים: Funk'n'stein Sample - ת"א רביעי, Sample - ת"א נחלת בנימין 47, ת"א 5668008 שרון/דקל/ספי/שלומי/סלוצקי/שחמון-מערך היחס"צ שלכם לא מתפקד מזל שעליתי על זה בזמן אני לצערי לא אהיה שם אבל טוב שאתם טורחים להודיע לאתר 24 מי הולך?

s l u t z k i

New member
לא בדיוק.....

זה הופעה של 20-30 דקות במסיבה אבל - יום חמישי 2.3.06 פאנקנשטיין מגיעים הכי צפונה שאפשר לפטריה שבקיבוץ דן למסיבת פאנק אדירה, ספרו לחברים שבגולה הצפונית שעוד לא טעמו ממנת הפאנק. חוץ מזה חברה, סחטיין על הפורום המפרגן, משמח ומרגש לקרוא פה תמיד, אז מה עם הדיסק? אהבתם?

idanri

New member
יאיר למה כל כך רחוק?!

אין מצב להופעה בסביבה של רחובת?

Funky Giraffe

New member
כבוד יא אחה

אלבום ענק, אתה לא יודע עד כמה.. האכזבה היחידה שלי זה שאין אפילו קצה חוט לחומר בעברית אבל התגברנו...

shiepki

New member
טוב להיות אבא?

עזבו אני באווירה של בגרויות באנגלית..

טיפקסית

New member
דווקא ביום חמישי אני עוזבת את צפת

מוקדם בבוקר נו טוב.... תזכור שהבטחת לי הופעה בקריות ככה... דרך אגב תגיד-אתה עדיין מנגן עם איתי פרל ,עמית רן והחבר'ה? מתגעגעים למופע של בנות. תחזרו להופיע דבר איתי

טיפקסית

New member
להופעה שנקראת "בנות"

אפשר גם לכנות את זה להקת "בנות" להקה בראשות הסולן איתי פרל מנגנים בה בין היתר סלוצקי רן לבנון עמית פרידמן ועוד כמה חברים שלהם מופע שמשלב ג'אז,בלוז,ומוזיקה מצוינת הייתי פעם אחת והתאהבתי. יצא להם גם אלבום שנמכר בהופעות ויש להם אתר שאפשר לשמוע בו שני שירים ולהוריד שני קליפים

טיפקסית

New member
לינק מצורף

שימו לב בביוגרפיות של חברי הלהקה לביוגרפיה של סלוצקי סלוצקי תעשה לי מרק כתום

טיפקסית

New member
קבלו עליי ביוגרפיה משעשעת של סלוצקי

מהאתר של איתי פרל יאיר סלוצקי "יאיר סלוצקי - האיש הכי עסוק בעיר שתמיד מוצא איכשהו זמן לסיבוב אופניים בתל-אביב אחר הצהריים... עמית הכיר לי אותו כשרק התחלנו לנגן וחיפשתי טרומבוניסט והאמת... לא האמנתי שהוא יסכים לבוא, יאיר הוא הטרומבוניסט הכי טוב בארץ (שני בעולם) בימים אלה מנגן עם הדג נחש, פאנקנשטיין, ה"אורקסטרה" של אבי לייבוביץ' (שם הוא גם סוג של מנג'ר), נגן קבע בתכנית של אסף הראל.... בקיצור עסוק... אם תבדקו טוב תגלו שהוא מנגן בכל תקליט ישראלי שאי פעם יצא. יאיר הוא גם רואה חשבון לעת מצוא, יועץ לענייני החיים, ולאחרונה למד להכין מרק כתום."

למעלה