חיחי
כמו כולם... אז הנה כמה בדיחות: מטוס נוסעים עירקי טס מעל המזרח התיכון. לפתע הקברניט מודיע בקשר: "כאן הקברניט של טיסה 172, איבדנו מנוע אחד ואנחנו חייבים עזרה אבל אנחנו לא מוכנים לקבל עזרה מישראל." אין תשובה... לאחר כ-5 דקות שוב הקברניט מודיע: "כאן הקברניט של טיסה 172, איבדנו מנוע נוסף ואנחנו ממש חייבים עזרה אבל אנחנו לא מוכנים לקבל עזרה מישראל." שוב אין תשובה. לאחר עוד כמה דקות הוא מודיע שוב "כאן הקברניט של טיסה 172, איבדנו מנוע שלישי ואנחנו חייבים לנחות ועכשיו ואנחנו מוכנים לקבל גם עזרה מישראל." פתאום נשמע קול בקשר: "כאן שדה התעופה בן-גוריון, שמענו את קולות המצוקה ואנחנו מוכנים לעזור לכם." הקברניט מודיע "אווו תודה רבה לכם, מה אתם רוצים שנעשה?" נתב"ג: "תחזרו אחרי: יתגדל ויתקדש....." מרצה באוניברסיטה ביקש מהסטודנטים לכתוב חיבור שיכיל שלושה נושאים - דת, סקס ומיסתורין. כל התלמידים נכשלו ורק הסטודנטית השרמוטה קיבלה ציון עובר. החיבור שנכתב על ידה נכתב כך: "אלוהים אדירים, אני בהריון!!! אבל ממי לעזאזל??" בחורה נכנסת לאוטובוס עירומה כביום היוולדה. נהג האוטובוס מסתכל עליה, אז היא שואלת אותו: "מה אתה מסתכל עלי?" אז הוא עונה לה: "אני מנסה להבין מאיפה תוציאי את הכסף" איש אחד קנה מכונית. האיש התלהב ונסע איתה במהירות. עוצר אותו שוטר ואומר לו: אדוני נסעת מהר, אתה מקבל דוח." עונה לו האיש: "אבל השוטר, עכשיו קניתי את המכונית, בבקשה." אומר לו השוטר: "טוב, אני אשאל אותך חידה, אם תענה נכון, אני לא נותן לך דו"ח. מוסכם?" אז האיש אומר: "בסדר." השוטר מתחיל ושואל: "מה זה בכביש אור אחד?" האיש אומר: "אופנוע." אז השוטר שואל: "איזה אופנוע? הונדה או סוזוקי?" האיש אומר: "זה שאלה מכשילה. תן לי עוד שאלה." השוטר אומר: "בסדר. מה זה בכביש 2 אורות?" האיש עונה: "מכונית." השוטר שואל בהמשך: "איזו מכונית? סובארו או וולבו?" האיש עונה: "אבל השוטר, זו שאלה מכשילה. אני לא יודע." השוטר לא מתרגש ורושם לאיש דו"ח עם קנס של 700 שקל. אז אומר לו האיש: "אתה יודע מה? אני רוצה לשאול אותך משהו. מה זה אישה ערומה בצומת?" השוטר עונה בקלות : "זו זונה." אז האיש שואל אותו: "איזו זונה? אחותך או אמא שלך?" פעם היו 2 חברות ממש ממש טובות. כוכבית וסולמית. הן עשו הכל יחד. היו מבלות יחד, יוצאות לקניות ומטיילות. עד שיום אחד מישהו הפריד ביניהם... איזה אפס... יום אחד, כל המקשים בטלפון החליטו לעשות נשף. כולם עברו על השטיח האדום - 2, 8, אח"כ סולמית הגיעה, אחריה 6 ו-9. פתאום הגיעה נקודה. השומר עצר אותה בכניסה ואמר: "לא! את לא שייכת". הנקודה אומרת: "אתה לא מזהה אותי? זה אני - כוכבית. שמתי ג`ל". תהנו