יום ראשון
D Drenthe New member 9/8/09 #2 בדרך לעשות ת.ז. בעוד כמה שעות תהיה לי תעודת זהות, אחרי שדחיתי את זה פעם אחר פעם. ( כמו שלארמסטרונג היה רשיון למטוס לפני שהוציא רשיון לרכב, לזכותי יאמר שהייתה לי תעודת סטודנט לפני תעודת זהות - ואלה היו 5 דקות השיעמום של היום ).
בדרך לעשות ת.ז. בעוד כמה שעות תהיה לי תעודת זהות, אחרי שדחיתי את זה פעם אחר פעם. ( כמו שלארמסטרונג היה רשיון למטוס לפני שהוציא רשיון לרכב, לזכותי יאמר שהייתה לי תעודת סטודנט לפני תעודת זהות - ואלה היו 5 דקות השיעמום של היום ).
ה ההיא של הים New member 9/8/09 #5 אם למישהו לקח לקרוא את זה חמש דק' שלמות כנראה הוא שייך לפורום "עולים לכיתה א'" ולא לשמיניסטים
ת תומריקוש New member 9/8/09 #3 היה אחלה של יום!! כעת הזמן לנמנם ולהמתין לצלצול המעיר של רוית באזור 12 בצהריים. ליל"ט
R Rioter New member 9/8/09 #7 מתארגנת לשיעור פרטי, קיבלתי העלאה - הולכת לעשות 70 ש"ח. יום גדוש ועמוס, מקווה להספיק הכל ולא ליפול לשנת צהריים (נרדמתי בסביבות שש בבוקר). מעבר נעים לנו!
מתארגנת לשיעור פרטי, קיבלתי העלאה - הולכת לעשות 70 ש"ח. יום גדוש ועמוס, מקווה להספיק הכל ולא ליפול לשנת צהריים (נרדמתי בסביבות שש בבוקר). מעבר נעים לנו!