../images/Emo13.gif!!!!!!!!!!!!!
הגשתי את הפרוייקט היום! סוף סוף! כן, אני יודעת שבטוח היא תחזיר לי אותו ואני אצטרך לתקן המון, אבל היי- לפחות סיימתי! וגם... אכלתי המבורגר!!!!!!!! כבר שבוע היה לי חשק להמבורגר.
המורה להיסטוריה כזאת מעצבנת! אחרי בית ספר הלכנו לעיר, לקנות לחברים שלי חלקים לתחפושת, נשארנו עד 9 והיה ממש נחמד
גיליתי על ידיד שלי המון דברים- הוא בן אדם עמוק! היום המחנכת שלי עשתה לנו חלק מהבנות בכיתה מעין שיחה... המצב בכיתה לא ממש מזהיר, נוצרו כמעין מחנות כאלה, או 2 קבוצות או איך שלא תרצו לקרוא לזה. יש אווירה לא טובה והמון המון המון אנרגיות שליליות. ריכולים, האשמות, אי הבנות ועוד שלל בעיות שבנות אלופות בלעשות. אני שמחה שהמורה שלי עשתה את השיחה הזאת. אבל אני חושבת שכל העיניין הזה פשוט מיותר. אנשים צריכים להבין שאנשים משתנים, צריכים לקבל את זה, ולהבין שלא הכל ורוד. לשמור על כבוד אחד כלפי השני, ולא להתעסק ברכילויות ושטויות. לא להתעסק בחבורות ומחנות. אני משתדלת להיות כמה שיותר נטרלית בקטע. זה לא קל- אני רואה כמה חברה טובה שלי נפגעת ופשוט כואב לי
ויותר כואב מזה- ידיד שלי. ש"נקרע" בין 2 ה"מחנות" האלה.
למה בנות זה עם מסובך???
הגשתי את הפרוייקט היום! סוף סוף! כן, אני יודעת שבטוח היא תחזיר לי אותו ואני אצטרך לתקן המון, אבל היי- לפחות סיימתי! וגם... אכלתי המבורגר!!!!!!!! כבר שבוע היה לי חשק להמבורגר.