יום ראשון

יום ראשון../images/Emo42.gif

איך היה אתמול? מה עושים בחופש? הייתם מעדיפים ללמוד? [פח. יופי הדר
] שיהיה לכם יום נ-ה-דר!

טוב אז אני../images/Emo3.gif

כי גם ככה לא אהיה פה עד הלילה. עוד מעט שעור פרטי במ"מ. אח"כ להספיק להתקלח ולהעיף את הריח של המדורה מהשיער ולטוס לעבודה. מ12 עד 10 וחצי בלילה here we go! אין לי כוח,אבל העיקר שישנתי טוב[:

Efrat K

New member
אתמול היה ממש כיף

חזרתי בערך ב-2. היום אני צריכה לחרוש למתכונת בתנ"ך מחר,פויה שונאת תנ"ך דתי
.

iristern

New member
גם לי יש מתכונת בתנך מחר...

באיזה בית ספר את? כמה יחידות אתם עושים?איזה השנה?

Efrat K

New member
אני יעושה 5 יחידות

השנה 2 ושנה הבאה 2,אבל אני לא גרה בת"א אז סביר להניח שאת לא מכירה את הביה"ס שלי.

iristern

New member
משעשע...

אני גם עושה השנה 2 יחידות ושנה הבאה 2 יחידות ושנה שעברה עשינו אחת בבקיאות... בכל זאת... מאיפה את בארץ?

Efrat K

New member
זה משעשע?

ברוב בתי ספר הדתיים עושים 5 יחידות תנ"ך באותה הצורה. אני מחיפה.

iristern

New member
לא נכון...

יש לי חברות שעושות רק 3 יחידות... זה לא מחייב... אותי שיעשע ששתינו עושות מחר את המתכונת... בהצלחה לך! סיימת ללמוד?

Efrat K

New member
היה בסדר באנסין ובחלק של הנביא

אז אני מקווה ש60 נקודות יש לי לפחות,אם אני אקבל 70 אני אצהל מאושר.

iristern

New member
זה כזה כיף להיות אחרי...

ישר אחרי זה הלכתי לים עם חברה....היה מעולה! אבל זה ממש מטורף שעתיים וחצי לשבת ולכתוב... כאבה לי היד והרגשתי שהמוח שלי עוד רגע מתפוצץ

HeNoOsH

New member
בוקר טוב =]

אתמול היה ממש כיף. מזל שבסוף כן הלכתי. הייתי בעקרון עם כמה חברות וידידים. היה מצחיקקקק...ממש נהנתי :] חזרתי ב3 ואחותי העירה אותי =\ אין תיכנונים להיום. צריכה לקרוא ת'פרוייקט שלי באנגלית כדי להתכונן לפרזנטציה מחר =\ יום טוב =]

Black Balloon

New member
:)

אתמול לא עשיתי כלום, אחייניות שלי ישנו פה וראיתי אמריקן איידול בערוץ 3 (בון ג'ובי!!!
)... והיום אני הולכת לספיידרמן 3!!!!!!!
^___^ יאי ^^

moshe present

New member
היה נחמד ביותר

באתי בהכי קטע של מה אני עושה פה אוף אין לי כוח, רוצה מיטה. יש לי שתי חברות בצופים והם עשו עם השכבה שלהם בצופים ועוד כמה מהצופים והיינו איתם. חשבנו נדחף להם אבל היה אחלה... חזרתי בשלוש כי קמתי ב-9 לשעור ב-10...מחר מתכונת במתמטיקה :(:(

Blue Aura

New member
איזה כיף היה אתמול!D:../images/Emo189.gif

הדר.
תתחברי כבר למסן.
שנים ללא דיבורים.><" אז אתמול, בספונטניות, אני, אחותי וידיד שלי החלטנו פשוט ללכת לאסוף עצים בקיבוץ [מזבלה
- אל תסתכלו ככה, יש שמה עצים מעולים!] אז הלכנו, עם העגלה של הסופר ואספנו עצים, אחרי זה חשבנו וגם בזמן אסיפת העצים, חשבנו איפה נעשה את המדורה, אז אחותי הציעה לעשות ליד הגן שהיא עובדת, כמובן שבטוח שמה [
] אז הלכנו לעשות שמה, הבאנו מרשמלו, תפו"א[
] ונקנקיות וקבבים! היינו רק שלושתינו והיה כזה מצחיק! המדורה...> ובהמשך, כיבוי המדורה.

למעלה