יום ראשון

hadarinke

New member
יום ראשון ../images/Emo42.gif

אז מה עשיתם היום? יש כבר תכנון לשבוע הקרוב? אל תייבשו!

How I Disappear

New member
וואלה שכחתי לעשות תכנון שבועי ../images/Emo122.gif

טוב לאנורא, תעשו פה חח 1-2: תנ"ך, הביאה לנו עבודה משעממת אז לא עשיתי ושיחקתי ארץ עיר עם מי שישב לידי, היה משעשע
3: היסטוריה, משעמם כרגיל 4-5: מבחן במערכות ספרתיות, לא ידעתי כ-ל-ו-ם, חירבשתי שם דברים חח 6-7: היה אמור להיות חינוך תעבורתי אבל ביטלו אז נשארתי לשחק במחשבים עם כמה ילדים חח 8: נישארתי 10 דקות לשיעור מחשבים ועפתי חייב ללמוד להיסטוריה

hadarinke

New member
ואני עדיין נראית כמו../images/Emo216.gif

ומרגישה כמו
במדבר... שעתיים ראשונות מבחן משווה לכל השכבה 5 יח"ל אנגלית, לא מעניין במיוחד, סיימתי ראשונה את זה כרגיל. אחר כך שעתיים שיעמום ועוד שעה שיעמום ועכשיו אני הולכת לחברה לראות את הבוק ריפורט שלי בדי וי די
אה כן, אחותי, הקטנה, החליטה שאין לי מספיק זיכרון על המחשב, אז היא מחקה לי את התיקיה הכי גדולה של כונן C שהיא כמובן תיקית וונדוס! אשכרה כל אתמול ישבתי פה ופרמטתי הכל ><" הלכו לי מלא דברים שאני ממש אוהבת
וגם כל מה שהיה לי באייפוד.
?

../images/Emo69.gif

אזז מחר יש לשלוש יחידות בגרות ומאחר (
) שהם מהווים יותר משני שלשי מהשיכבה כולם קיבלו יומיים חופשיים- בכיתה שלי אנחנו שמונה ילדים שלא בשלוש יחידות זה דפוק! אזז הייתי בבית כל היום והיו לי כל כך הרבה תוכניות ודברים שהייתי צריכה לעשות ובסוף לא עשיתי כלום- איזה יום לא יעיל. אבל! אמא שלי בהתקף יצירתיות השיגה לי עבודה והלכתי ל"ראיון עבודה" ועכשיו יש לי עבודה לחופש! אז לפחות זה לא היה יום מבוזבז לגמרי..

בבריכה בישוב.. ../images/Emo67.gif

זה לא העבודה, והאחראית עליה ממש מפחידה..
אבל כשאתה מובטל אתה לא יכול להיות בררן..

PerfectSP

New member
הגעתי למחשב רק בתשע ומשהו.>> ../images/Emo190.gif

היום הזה היה רצחחחחחחחחחחח בקושי קמתי מהמיטה אח"כ קמתי במזל מצאתי ישר טרמפ חזרתי בסביבות 6 ומשהו ואז נרדמתי וקמתי ברבע ל9 ואז שתיתי שוקו ועליתי ועוד כואב לי הראש><

למעלה