יום ראשון!!

יום ראשון!! ../images/Emo197.gif

אין כמו סנדוויץ' עם שוקולד כדי לפתוח איתה את היום אני ממהר לעבודה אז.. מי שעשה בשבוע הקודם יותר מ-350 ש"ח שירים את היד

Efrat K

New member
אני 500../images/Emo45.gif

והשבוע הזה לא בטוח אם 400 או 500,תלוי אם אני אגש למועד ב' באנגלית או לא.

Efrat K

New member
בעצם אני אמורה להרוויח השבוע 600

אז אם אני לא אהיה אני אפסיד 180 ש"ח אני חושבת,או משהו כזה.

happy apple

New member
ים ../images/Emo42.gif

חח האמ לים עם אמא והכלב היפיפה של אחותי ואולי בערב משהו.. וואי אני בלחץ ממחר מהציונים
, אנגלית לא הלך משהו בטוח עושה מועד ב' אבל מתמטיקה דווקא הלך טוב אבל האמ אני מפחדת פתאום הורידו יותר מדי או משהו.. ואין לי כוח ללמוד שוב למתמטיקה באמת שלא.... וואי ידיד שלי שלח לי שיר של מיוז כי שיגע אותי שזה איכות וכול זה אמרתי טוב ואני מכורה לשיר Plug In Baby
!!! ולשאלה היומית: לא אני חח עדיין לא עודת אולי השבוע אתחיל כנראה אני אעשה טעימות בסופר או משהו כזה מקווה שיסתדר...

moshe present

New member
../images/Emo45.gif 583 לפחות ../images/Emo13.gif

ושבוע חדש לפניינו. עוד מעט הולכת לעבוד אבל רק שלוש שעות. אוף איתם. ואחר כך נפגשת עם שאר חברותיי העובדות. נחמד שכולן מסיימות בארבע. יום טוב שיהיה לכם

Black Balloon

New member
וואי, בא לי להרביץ לכם ../images/Emo7.gif

למה לכם יש עבודה ולי לא?
|מקנאה|

m i c k e y 15

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif אממממ

הייתי אמורה ללכת לביצפר היום..ואממ..כנראה שב"טעות" לא קמתי בזמן חחח כי הייתי ממש ממש ממש עייפה וישנתי רק שעתיים!..מזל שאמא לא בבית בבוקר.. ואממ ואולי חברה תבוא אליי ונעשה קצת שטויות
אני חייבת למצוא עבודה..זה לא הולך ככה

../images/Emo45.gif

קרוב ל1000 שקל. מי אמר שלקרוע את התחת מהבוקר עד הלילה בכפולות לא משתלם? אניוואי. מחר הטיסה. אז לארוז לארוז לארוז. ובערב לצאת עם חברות לארוחת ערב,ואז לשבת בגינה היפייפיה שלי ולהיפרד מכל שאר האנשים הנדיבים והחמודים בעולם שקוראים לעצמם חברים שלי. יום מרגש בהחלט. אללי

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif "אין לכם כוחחח". "יש לנו כוחחח"../images/Emo178.gif

הרגו אותי
היה לנו בריכה היום! אני כמובן נכנסתי איתם
כולם עלו עליי
אבל היה כיף..
מחר יום שוקולד
לא שאני מתכוונת לאכול
אבל בכל זאת
אמממ... אמא ואבא טסו היום בבוקר לחו"ל
עדדדד חמישי בבוקר.. אז אני נוסעת עם אחי לדודה שלי בערב..
יומטוב

linoy7

New member
איכס, עם כל הידיים של החיות האלה?!../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif../images/Emo41.gif

ובכל מקרה אני אוכלת שם כל יום סנדוויץ' עם שוקולד

linoy7

New member
כן ../images/Emo6.gif כנראה שזה מה שאני אעשה../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
../images/Emo6.gif סליחה../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

צדקת נו
אבל אכלתי רק שוקולד שאני וחברה שלי קנינו
ולא מה שהם הכינו

למעלה