יום ראשון

arielbbb

New member
יום ראשון ../images/Emo181.gif

דו שיח: טיילור- "למה לא הודעת לנו שאת באה?" ברוק- "למה?!" עושה פרצוף מריר.. ברוק- "למה, רצית לעזור לי לארוז??!!" ואז אני ואחותי הגדולה צוחקים וצוחקים וצוחקים...זה היה כל כך טוב...חחח הפרק ברוק ממש הוכיחה את ריד'ג עד ליסודות ואמרו לו כמה הוא נמושה, וחסר עמוד שידרה,ורק אמא שלו מחליטה בשבילו. ברוק עשית עבודה מצוינת!!! **שמתם לב שג'קי נראית פיצוץ??

Indiman1

New member
אני חייב להודות

ברוק צדקה היום עם כל דברי התוכחה שלה לרידג'. הבנאדם הנמושה הזה לא היה מסוגל להחליט לבד ובאמת לא חשב על אף אחד חוץ מאמא שלו. סאלי וסטפני ביחד הפכו ממש לידידות טובות. מי היה מאמין שבתחילת הסדרה הן היו "אויבות" מושבעות. שמתם לב שסאלי באה על כסא גלגלים.. כנראה יש לה עדיין בעיה עם הרגל או משהו. טוב שסאלי באה, כי אם לא היה סתם פרק מדכא

Amber68

New member
לא.. נראה לי שהיא באה על כיסא גלגלי

ם סתם כי התחשק לה לתפוס נסיעה עם ה"עובד החמוד" ההוא שהיא ביקשה את המספר שלו.. מתאים לה.. והתאים לתסריט עובדה שאחרי זה היא קמה בלי בעיות=) אני אוהבת את סאלי האמת..

S c a r l e t t

New member
מסכימה....

בשורה התחתונה רידג' פשוט אידיוט חסר עמוד שידרה, ולא מדובר רק על הפרק של אתמול. הבן אדם הזה לא יודע לקבל החלטות בעצמו וגם כשהוא עושה זאת בד"כ הוא משנה את דעתו כמה פעמים בדרך... סאלי כזאת מצחיקה, חבל שלא מראים אותה יותר. אני מקווה שהיום יהיה פרק יותר מעניין כי אתמול היה ממש משעמם (אם בכלל יהיה פרק עם כל הבלאגן בליכוד
)

למעלה