יום ראשון

YogevLevi

New member
רק לי נעים

הייתם מתים לאוויר של מצפה! איזה כיף שאין לחות

הרגיזו אותי!../images/Emo103.gif

החלפתי היום בבוקר את אמא בעבודה (להורים יש עסק..) אחרי צהריים הייתי בקיק אבל הייתי עייפה אז בקושי זזתי
ועכשיו עצבנו אותי!!!!! אני רוצה ארומה!!!!

HeNoOsH

New member
חרא של יום

קודם כל החופש הזה משגע אותי ומשעמם לי ברמות שקשה לתאר אני לא מוצאת עבודה נורמלית והחום הזההההה פשוט הורג אותי =\ חברות שלי נסעו לאילת היום עד יום חמישי ואני בבאסה רצינית כי כ"כ רציתי לנסוע איתן, אבל אין לי כסף ולא רציתי לבקש מההורים...מילא אני הייתי משלמת חצי אבל אין לי עבודה אז אין גם כסף =\ דבר שני..מצאתי שבוע שעבר עבודה ליומיים בדיילות בזבזתי בשביל העבודה הזאת מלא טלפונים, נסיעות וזמן ובסוף הם דפקו אותי ניסיתי היום לתפוס אותם בטלפון כדי למסור להם את המספר חשבון ואף אחד לא ענה עשיתי לי רשימה של 8-9 טלפונים של אנשים מהעבודה הזאת וכל מספר היה שגוי/טעות במספר/חסרה סיפרה אהה וגם מסתבר שאין להם באמת אתר אינטרנט למרות שיש כתובת..קיצר חברה מוזרה חחחח אשכרה הרגשתי כמו האנשים האלה שהולכים לתוכניות תחקיר למיניהם ומספרים על זה שהם הלכו לכל מיני חברות כדי לעבוד או מה שזה לא יהיה ובסוף הסתבר שאין חברה כזאת אבל בסוף אבא סידר את הכלללל :] ואכלתי כמו פרה כל היום נו..השעמום =\

yaelush3

New member
../images/Emo178.gif

אוקיי, נתחיל מזה שקמתי הבוקר ב8, זה אומר שישנתי הלילה 6 שעות. נסעתי לכל הקניונים באיזור בערך כדי לחפש איזושהי חצאית בזארה. באמת חשבתי שאני אמצא אותה? כמובן שלא. אח"כ- נסעתי לי-ם, החלפתי אוטובוס באמצע כי הוא התחמם בעליה, האוטובוס שעלינו עליו התחיל להשמיע קולות מפחידים, הגענו בסוף לי-ם. קניתי את החצאית שרציתי, רציתי לחזור לת"א. אבל, נתקעתי בפקק הגדול הזה שהיה. י-ם- ת"א לקח לי שעתיים.
ועכשיו חזרתי מהארי פוטר.. ממש יפה.. ולשאלה היומית- בעד שום הון שבעולם. לילה טוב..

Grey Faerie

New member
ת"א

עם חברה וזהו בעצם. חם לי כבר אמרתי? לשאלתך: לא מתחלפת עם אנשים. זה לא שווה שום כסף.

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif סתם עוד יום כזה ../images/Emo3.gif

לא נרדמתי כל הבוקר.. כאילו ממש ממש בסוף נרדמתי באיזה 10:30.. ביטלתי את השיעור הפרטי שהיה לי להיום, ואיחרתי בטירוף לפגישה עם הקואצ'רית אחרי הצהריים.. התעוררתי ממש מאוחר
אחרי הקואצ'רית נסעתי לקניון אביב בפקקים המעפנים של ת"א בשמונה+, וקניתי לי אייס ארומה ולחברה שלי כרטיס ברכה למתנה, ואז אחרי שישבתי ונרגעתי שם קצת, נסעתי לחברה שלי, חיכיתי שמישהו יכנס בדלת שלמטה, עליתי, שמתי לה מול הדלת את המתנה, ירדתי, התקשרתי אליה הבייתה, אחותה הקטנה ענתה ואמרה שהיא לא בבית, וביקשתי שתעשה טובה ותכניס את המתנה
אח"כ נסעתי לי בחזרה הבייתה כשבאמצע הדרך החלטתי שבא לי קרנף, עצרתי בקרנף, ישבתי, אכלתי, השתעממתי שם לבד אז הזמנתי את אחותי שגרה ליד, והיא באה עם הכלבה המושלמת שלה
צ'ופה והיה נחמד וטעים מאוד
אבל החמוד שאני מפלרטטת איתו לא היה שם
אח"כ חזרתי הבייתה, ודיברתי בטלפון עם החברה הכי טובה שלי שנמצאת באמסטרדם וזה היה ממש כיף
אח"כ קראתי כתבה בעיתון "במחנה" ענקית על אקס שלי
ודיברתי איתו קצת ועכשיו, כרגיל, אני לא עושה כלום בערב, אבל.. עוד שלושה ימים ניו יורק!!!! זהו

למעלה