יום ראשון

יום ראשון ../images/Emo178.gif

אני צריכה לעלות למתחם, לקנות דברים בשבו, לרדת חזרה לעפולה, ללכת לכלי זמר ולקנות מפרט, ללכת לחנות המכולת הקרובה ולקנות שוקולד, לחזור הביתה, להכין לדיסק עטיפה, לעטוף את הדיסק השני, לשים את הפימו בתנור, לסדר את הקולאז', לסדר את המחזיק מפתחות, לשלוח לאמא שלי דפים להדפסה וניילון, לכתוב ברכה, בערב,כשאמא תחזור- לסדר את כל המתנה. ואין לי כוח
שאלה יומית: תמורת כמה כסף תהיו מוכנים להחליף אותי היום?

cohen shir

New member
ואוווו איזה לילה!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לא ישנתי כל הלילה... מישהו גרם לי להישאר ערה כל הלילה.... אני לא מצליחה לישון מרוב מחשבות... מוזר לי קצת.... קצת הרבה.... אני גם לא הכי עייפה למרות שלא ישנתי בכלל.... יש לי מהיום עד יום חמישי סוג של בית ריק... מקווה שיהיה מעניין... ושקד, תתנחמי בזה שאמא והאחיות שלי לא בבית עד יום חמישי ולי יש הריי כביסה לקפל!!! ללמוד תיאוריה, לסדר ת'חדר שנראה כמו הגיהנום בערך, לסדר את החדר ארונות שלי - דחווףף!!!! ועוד הרשימה ארוכה.... בעיקר לנסות לסדר לעצמי את המחשבות המבולבלות בראש...

גליזה

New member
ודאי! השאלה היא...

כמה, כסף?
וואו, הלכתי לישון ב5 בבוקר! היה לילה נחמד מאוד

Efrat K

New member
איזה חום

בלילה הצלחתי לישון אבל הרגשתי שלא ישנתי מספיק אז זזתי לסלון והדלקתי את המזגן על קור מקפיא של 16 מעלות ונרדמתי,זה היה כיף. ולגבי השאלה,לא נראה לי שיש לי כוח לזוז מילימטר מהכיסא היום.

m i c k e y 15

New member
ואו איזה לילה עבר עליי../images/Emo178.gifחם ביותר אשר

התלוננתי בפני כמה אנשים..והם גם החזיקו אותי ערה שם..חח אבל היה ממש כיף
גלי
ליאורי
ואז הלכתי לישוןן באיזה..3 וחצי..או שזה היה 4 ..לוזוכרת חח וממש ממש חם לי גם עכשיו!! ארררר אין לי זמן להחליף אפחד היום חעחע....

gorck

New member
לא הצלחתי לישון כמו שצריך...

אחרי שיצאתי מהשיחה שלנו, לקח לי עוד איזה שעתיים להרדם.... היה לי שיעור נהיגה, בכ.שמריהו...זה פשוט גורל... אח"כ הלכתי/רצתי לסירוגין במשך שעה בחדר כושר מול בנות גילמור.... ועכשיו לחוץ מאוד עד האוטובוס ב2 ועשרים לשבט לקבל תפקיד חדש....

linoy7

New member
למה אנשים מקבלים כ"כ הרבה מכתבים?!?!?!../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

במיוחד ביום ראשון
חם לי
יומטוב
ולא הייתי מוכנה להחליף אותך. מספיקה לי החלוקת מכתבים

בחינם. זה לא כזה הרבה

סתם ניפחת את זה
היום בבוקר קמתי והלכתי עם חברה לקניון רמת אביב,והיה נחמד
בנתיים אחי המושי מושלם [כרגע
] סיים לצבוע לי את החדר
כ"כ יפה עכשיו
אח"כ בערב או שנלך לקניון או שנלך לאיקאה ובלילה לצאת עם חברים. כיף לא לעבוד לפעמים

happy apple

New member
סתם יום......

טיפה סידורים עם אמא הלכתי לסדר גבות לשתות קפה וראיתי בקניון בנס ציונה מורה שלי מכיתה א' מורה מהחטיבה ומורה מהתיכון א'מלה זה מפחיד כי למדתי בערים אחרותצ לא בנס ציונה... ולשאלה היומים מספיק לי 5,000 כרגע חחח ובננות האם יאסמיס ממכבי תל אביב לא אל יווני מדהים גררר הכי מצחיק לא הכי ראיתי משחקים רק גמר או משהו כזה סתם ידיד שלי ניסה לגרום לי להתעניין ואני כזה רואה משתעממת פתאום יש קלוזפ על המדהים הזה גרר אני מתפתה פה לשים עוד תמונות........

moshe present

New member
ראשון

אוי אתמול הייתי במסיבה כזאת שיש כל שבת( 18+), ופתאום ראינו את המורה שלנו לתנ"ך מכיתה י'.. והיא כזה- אל תתביישו בנות.. חח אוי ואבוי. עבדתי כרגיל מאחת עשרה עד ארבע היה נחמד. אני אוהבת לבוא לעבודה יש אנשים ממש נחמדים :) בא לי על שניים מהצוות בידור חח כולם חמודים כל כך. אבל אחד מהם די מבוגר.. ( מפה השאלה של יום שלישי מה הגבול שלכם..ואגב הוא הרבה יותר מבוגר מכל מה שרשמתם) אז אני צריכה להגיד למוח די. היום בערב נצא רק החברות- מחר יש לחברה יומולדת, ומחר נחגוג עם עוד חברים ומסיבה וזה. יש לי כבר 3000 זה הכי הרבה כסף שעשיתי בחודש חח אני ממש גאה בעצמי :) יאללה אנשים יום מעולה שיהיה!

Black Balloon

New member
אני לא יכולה יותר ../images/Emo7.gif

החום הזה הורג אותי
אני שונאת קיץ!!!111!111 קמתי היום ב-4 בבוקר
חזרתי לישון ב-8, קמתי ב-12, אכלתי, ראיתי טלויזיה וכאלה, חזרתי לישון ב-4, קמתי ב-6, הלכתי עם אמא לקנות כמה דברים וחזרתי עכשיו. אוףףףף, חם לי.

למעלה