יום ראשון

מיאו 179

New member
יום ראשון ../images/Emo163.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףףף, עוד שבוע מתגייסים!@#$%
גם הלכנו אתמול להפרד ממישהו שמתגייס. בעעע, איזה תקופה מוזרה :S והעכבר שלי נדפק וקניתי אותו לפני איזה חודש. מצא לו את השבוע הכי טוב!#$ אה ואני בקושי מצליחה לישון בימים האחרונים, אני קמה ב6-7 בבוקר ולא מצליחה להרדם למרות שאני עייפה. אני צריכה להתחיל לארגן את המסיבת גיוס שלי וגם אמא שלי רוצה לארגן מסיבה של המשפחה. איזה שבוע עמוס יאו :| הראש שלי נדפק! בוקר טוב!

DanieLushka

New member
עולם קשוווח אני יכול עליו, רק בכוח רק בבעיטות

למוח..
לה לה ממ יום מונוטוני למדי בנתיים.. בערב פילאטיס.

R o n 2 5 6

New member
משעמם

אבא בחופש,אז עזרתי לו בקניות קצת. שרפתי קצת זמן על טלוויזיה/מחשב וקצת פסיכומטרי. עוד מעט אזכרה של סבא..פוגש גם בני דודים שלא ראיתי איזה חצי שנה.

gurke

New member
יום הפסקה

מהסמינר הכי אדיר בחיים שלי. עוד שבוע אחד, ואז להפריח את השממה!

dcohn

New member
גורילה!

יש מצב שאתה עם חברה שלי שם? רק עכשיו נפל לי האסימון שגם היא באיזה סמינר של ש"ש... תמר שמש נשמע לך מוכר?

gurke

New member
יש שם איזה 350 אנשים..

אם היא לא בנוער העובד והלומד אז היא בטוח לא שם

dcohn

New member
הבייביסיטר ביטלה אתמול בערב+ לא התקשרה היום.

אני שוקלת להפסיק לסמוך על הבייביסיטר הזה. מחר אני יוצאת לחפש עבודה. נשבעת. היום עשיתי הרבה כלום. הא ודיברתי עם הדיוטי פרי שסוף סוף יחליפו לי את הנעליים ששלחתי לפני חודשיים
[לגמרי אשמתי]. מעבר לזה שהחיים די משעממים, הרבה חברות נזכרו להתקשר אליי היום, שזה נחמד

dcohn

New member
הלכתי לשבת עם אמא בקפה ג'ו ועל הדרך לשאול

אם הם צריכים עובדים.. בואו נגיד שהמנהל היה חמוד והכל, אבל זה שאין לי 18, אני לא אחרי צבא ואין לי ניסיון, לא ממש פועל לטובתי
נקווה לטוב ביותר :)

זונע

New member
כוסעמק

רק לפני כמה דקות נזכרתי שיש לי מליוןןןןןןןןןןן דברים לעשות בפסיכומטרי למחר ולא התחלתי ואני עייף, וצריך לשלם על הרשיון החדש ומחר להכניס תאוטו למוסך בפעם המליון אין לי כח לכלום כבר...רק שיגיע סופ"ש ואני עף מפה

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifאע

קמתי מאוחר היום..ואז הלכתי עם אמא להתחיל את הקניות לגיוס. אז היום קניתי רק את כל השטויות מהסופר פארם..ויצא 400 שקל:| אני לא יודעת אפילו למה כל כך הרבה חחח וזה רק מוצרי הגיינה וכאלה. מחר קמים בבוקר ונוסעים לקנות כבר את כל השאר;[

DanieLushka

New member
מוצרי היגיינה או גם איפור ודברים כאלו?

כי.. לא יודעת אם שמת לב אבל מוצרי היגיינה יש בסופר רגיל. אותם מוצרים במחירים שפויים יותר.

למעלה