יום ראשון

or19951

New member
איזה יום מיותר

שעתיים ראשונות המורה הייתה צרודה אז היא נתנה לנו לשחק במחשבים אח"כ שעה חופשית ושעה היסטוריה עה חינוך ואז שעתיים אחרונות התבטלו

../images/Emo3.gif

שעה שניה הסטוריה, המורה קראה לי בתחילת השיעור ושאלה אם זה בסדר שצילמה את השאלה הראשונה שלי במבחן לכל הכיתה, כי לטענתה 'התשובה היתה מושלמת ורציתי להראות להם איך מנסחים תשובה' חח, היה קצת פאדיחות, כי נו, הייתם אומרים לי! הייתי משקיעה בכותרת!
חומצזה חבל שרק פה הצלחתי, במבחן הכולל קיבלתי בכלל 60. אמרתי לכם שאני גרועה

shoham95

New member
גרר. תפוזבל

עליתי היום על ההסעה, אחרי הרבה זמן שלא עליתי (או במילים אחרות- איחרתי לבית ספר. בכוונה
) וזה היה נחמד מאוד, למרות שקמתי מוקדם מדי
והיה יום מתיש. נו, יום ראשון.

../images/Emo187.gifוואו יום נוראי

הוא מתחיל בביולוגיה שמשעמם רצח ואז תנ''ך שנחנקתי למוות ואחד מהילדים בכיתה הציע לי לבדוק אם נכנסה לי נמלה בטעות לריאות
ואז אנסיין באנגלית שלא היה לי כוח ואז מתמטיקה שהוצאנו את המנעול של הכיתה אז כל השיעור הראשון הלך על לחפש כיתה ללמוד חחחח ואז עד שחזרתי הביתה למדתי למתמטיקה(יש מבחן) ועכשיו אמרו לי את הכי נורא שיכול לקרות: אנחנו צריכים לצלם מישהו בקולנוע שעושה םעולה כלשהיא(זה קשה להסביר..) קיצר אז אני וחברה שלי תיכננו לצלם מישהו והשבוע אנחנו צריכות להגיש תיכנון של איפה אנחנו ממקמות את המצלמות(כאילו משורטט וזה) ועכשיו הוא אומר לנו שלא בטוח שהוא יוכל להצטלם אז באלי לרצוח אותו כי אין לנו זמן לחשוב עכשיו על עוד משהו וגם לבקש ממנו אישור לצלם וזה
אמן והוא יחליט להסכים ושנמצא השבוע זמן לנסוע אליו! חפרתי אבל אני בטוחה שתתמודדו :) ואם יש לכם רעיונות אז רוצו על זה

למעלה