יום ראשון!!

noam270

New member
יום ראשון!! ../images/Emo13.gif

אז התחלנו שבוע חדש, עם מבחנים חדשים וכנראה גם הרבה שיעורי בית, אבל להיות אופטימים זה גם נחמד, אז ספרו מה עבר עליכם היום
********** יום ראשון שלי כמו תמיד הוא יום ארווווווווך למרות שהיום התחלנו בביצפר שעה אחת אח"כ, חזרתי הביתה רק בשמונה וחצי בערב, וזה די מבאס... טוב, לפחות הרווחתי ארוחת צהריים של עוגיות :
קיבלנו היום את הציונים של הבגרויות בפסיכולוגיה, ווואו, אתם לא מאמינים, קיבלתי מאה!
מחר יש לנו קורס כזה של מד"א של שלוש שעות, אז זה אומר שלומדים רק ביולוגיה, וזה לגמרי אחלה
********* שיהיה שבוע מדהייים!

supercoconut

New member
איזה איזה יום ../images/Emo13.gif

לא למדתי כלום חוץ ממת'. נשכתי ילד שניסה לגנוב לי את הסוכריות. שרטתי ילד אחר שהתיישב עלי. נהייתי חתולה~
אמא שלי הודיעה לי שהחלק הכי חשוב בתחפושת שלי אין סיכוי שאני עושה. יום נפלא

larisa125

New member
+יום שני ../images/Emo13.gif

יום ראשון:אם את רוצים לדלג על חפירה, עברו ליום שני
יום נחמד וכו', עד אסיפת ההורים של בר אילן...היה נורא. אני מקבלת תמיד ציונים בין 80 ל 90, ומסתבר שזה לא מספיק טוב...אמנם בהמורה לא אמר עליי שומדבר רע אבל הייתי דיי נבוכה...הוא אמר שבבר אילן חייבים 100. ואז הוא שאל אותי: "תני לי לנחש, את שיעורי הבית את משאירה תמיד לשבת?" אני: " לרוב..." הוא: " ככה חשבתי..." ומשם התפתחה שיחה, שבה התברר שאני חולה בעצלות כרונית, ואת שיעורי הבית של בר אילן אני צריכה לסיים עד יום רביעי ומיום רביעי עד השעירו הבא של בר אילן ביום ראשון אני צריכה לתרגל נושאים שקשה לי בהם...והוא צודק. ואני החלטתי שמעכשיו אני לוקחת את עצמי בידיים ולומדת באמת, אני הרי רוצה להצליח בבגרויות והמגנים של בר אילן מאוד מאוד קשים, אפילו יותר מהבגרויות של משרד החינוך. יום שני- אוקיי, מצטערת, גם כאן יש חפירה
היה יום כיפי ביותר D: לא יודעת למה, אבל היה לי מצב רוח טוב כל היום אז היה לי יום נפלא
והרגע חזרתי משיעור פרטי עם שכנה שלי, היה הזוי ביותר
בקיצור, אמרתי לה לכבות את הטלוויזיה, כי היא מפריעה לנו עם הרעש, אז היא קמה, הלכה לסלון לכבות את הטלוויזיקה ושפכה קערת סוכר ע-נ-ק-י-ת שהייתה על השוחלן ליד הטלוויזיה. בסוף עזרתי לה לאסוף את זה, "עזרתי" זו לא מילה, עשיתי את הכל בעצם, והיא רק החזיקה את שקית הזבל כדי שאני אשים לתוכה את הסוכר...אמרתי לה שהיא תספר לאמא שלה על הסוכר שנשפך, והיא אמרה "בסדר" במבט ערמומי כזה, וזה היה דיי ברור שהיא לא תספר....אז אני מניחה שאמא שלה בכל זאת תשים לב, כי קערת הסוכר ריקה לגמרי חחח....אני פשוט מפחדת שהיא תאשים אותי או תכעס מאוד על הילדה...אמרתי לה : " תספרי לאמא שלך, אני חושבת שהיא לא תכעס עלייך, כי אספת את הכל וזה לא היה בכוונה".

noam270

New member
מצב רוח טוב זה אחלה../images/Emo9.gif

חחחחח אני מהמרת על זה שהיא לא תספר לאמא שלה... ד"א, למה יש סוכר על שולחן ליד הטלוויזיה?

larisa125

New member
גם אני שאלתי את עצמי../images/Emo3.gif

הייתה שם גם קערה ענקית עם תותים...אולי הם ראו סרט ואכלו? אין לי מושג...

asaf105

New member
אני שונא את המורה שלי לאנגלית!!!!!!!!

היום היה לי במחן באנגלית ותהרגו אותי!! המבחן היה מזה קשה, דיי נמאס לי מהמורה הזה!!!!! הוא חתיכת אדיוט, מה זה כל הקטע של הדקדוק היה בקושי חצי עמוד שזה היה קל אבל כל הקטע של הסיפורים שלמדנו, אז שני עמודים היו שאלות על שני סיפורים שלמדנו, אבל השאלות היו ממש שאלות מדויקות ורציניות על ציטוטים מהסיפור, בכלל לא חשבתי שזה מה שיהיה וזה הכשיל אוית לגמרי, כי מאיפה הוא מצפה האדיוט הזה שנזכור ציטוטים מדויקים ופשוט את כל הסיפור בעל פה?? ולמרות שחשבנו שיהיה קלוז כזה עם כל המילים החדשות של האוצר מילים, בסוף סתם זכרתי את האוצר מילים בעל פה, סתם! כי היה סתם הגדרות למילים שהיו מהסיפורים, והיה צריך לשבץ את המילה המתאימה, 3 סעיפים לא עשיתי שם כי לא מצאתי מילה, זה ממש לא הוגן וזה משגע אותי שיש אצלנו 4 קבוצותש ל 5 יחידות ולכולם זה מבחן אחר, רק אצלנו היה המבחן הכי קשה אוףףף שילך לעזאזל המורה הזה

asaf105

New member
וואי חפרתי../images/Emo6.gif

אבל נמאס לי שהמורה הזה ככה מתעלל בנו, כל דבר לזכור בעל פה, זה כבר לא שיעור אנגלית! זה שיעור זיכרון, הכל זה רק זיכרון, לזכור את כל הסיפורים בעל פה פשוט אה!! ויום ראשון היה לי מבחן בערבית XD קל ביותר

noam270

New member
יהיה בסדר../images/Emo13.gif

תחשוב על זה, את המצב הזה אי אפשר לשנות, אבל צריך איכשהו להתמודד עם זה... לי למשל יש בעיה ענקית עם מתמטיקה, עם המורה, ועם חלק מהאנשים בכיתה, אבל צריך לעבור את זה. אם המצב שלך ממש רע, תשנן לעצמך "רק עוד פחות משנתיים וחצי, זה כלום, יעבור בצ'יק..." זה מה שאני עושה בדרך כלל, וזה עובד מעולה בכל הדברים שנמאס לי מהם עכשיו
העיקר זה שבערבית הלך לך טוב
... אני לשמחתי סיימתי עם זה

asaf105

New member
חח בהצלחה עם מת'

כולה שנתיים וחצי לעבור הא? לפחות טוב שיש את ערבית שמעלה לי את המצב רוח, המקצוע הזה תמיד קל לי, ותמיד אני מצליח בו, ואני אוהב אותו, בניגוד לכל הנוער במדינה

noam270

New member
שנתיים וחצי זה כלום../images/Emo9.gif

ואתה במיעוט בקטע של הערבית, אבל העיקר זה שאתה אוהב את זה והנקודה במגמות זה לקחת דברים שאוהבים
ואנשים חושבים שאני משוגעת כי לקחתי ביולוגיה כי אני אוהבת את זה
\ וברצינות, תחשוב על זה, אפילו פחות משנתיים וחצי וזהו, זה נגמר. ואז יש צבא (או שירות לאומי) וחו"ל וכל מה שרוצים. איזה אושר

asaf105

New member
בהחלט כלום

הזמן רץ מהר כל כך! אבל האמת אני רוצה כבר להגיע לגיל 60 XD בערך לגיל של הפנסיה, תחשבי על זה, לא עובדים, אין צרות כל כך, את יכולה לעשות מה שבא לך, גיל 60 זה עוד לא זקנה ממש, עוד אפשר לתפקד, ולהנות מהשנים האחרונות לפני הזקנה

noam270

New member
אחלה תיאוריה, רק שיש לך עוד 45 שנה../images/Emo6.gif

עזוב, נחזור לשנתיים וחצי

asaf105

New member
חח אבל בגיל הזה יש בעיה

בגיל הזה את לא יכולה להנות מה"חיים" שלך, אין משהו בגיל הזה שאת עושה ומבינה מה זה בכלל, רק מכירים את המין האנושי הזה, ומבינים מה זה חיים

למעלה