חזרתי הביתה מאוחר אחרי פוקר כל הלילה וקמתי עם הנגאובר לשיעור נהיגה...לא מצאתי נעליים אז נהגתי עם כפכפים ואני לא רגיל לנהוג ככה:S אז היה די חרא וכאילו זה לא מספיק אז לא בטוח שיהיה לי טסט פנימי השבוע אפילו
מחרתיים מגן במתמטיקה...אני כל כך נכשל, לא התחלתי ללמוד.
כמה שאני שונאת זה.!@@#$&*%%@#!@ אני וגיל ישנו אצל מאיה השמנה. למדנו (קצת) ועשינו כלום (הרבה). עוד מעט אני אמשיך ללמוד, בערב ארוחת שבועות (יאמי) ואולי אח"כ נצא. חג שמח
אני מנסה ללמוד אבל יש הרבה הסחות. חוץ מזה שיוני זה החודש של כל האירועים והימי הולדת במשפחה אז בכלל יש כל יום משהו אחר. לפחות אני משלימה שעות שינה לשם שינוי
קמתי בבוקר, במטרה לעזור לאמא שמטבח עם האוכל (המושלם) שהיא עומדת להכין לשבועות אבל אז התחיל לי כאב בטן+רגליים לא מהעולם הזה, אז פשוט שכבתי בסלון ורחמתי על עצמי
אבל הרחתי את הריחות המשגעים האלה, והזלתי ריר ואני כ"כ מחכה כבר לערב! יש לזניה, תפו"א מוקרמים, פשטידת תירס, גבינות ויאמי יאמי וסתבא מנדה אותנו לשולחן משלנו כי הם אוכלים בשרי... טוניסאים מעפנים
בבוקר עבדתי על מה שעוד נשאר לי לתרגם לאתר, והכנסתי את הכל וסיימתי את הולידציה אז כל מה שנשאר לי זה הASP, ובסוף יוצא שידיד עוזר לי עם זה ביום שלישי, אז אני עוזבת את זה לבנתיים. לקראת 12 התחלתי ללמוד לתנ"ך, ואז הלכתי לאכול (הלמידה הייתה משהו כמו שעתייםXD). חזרתי לחדר ובמקום להמשיך ללמוד לתנ"ך ישבתי על המחשב עד עכשיו ודיברתי עם אותו ידיד שאמר בסוף שהוא יעזור לי (הוא ניסה בנתיים להסביר לי כל מיני דברים ובגלל זה יצא שדיברנו עד עכשיו). עכשיו אני צריכה לסדר את החדר קצת כי הכל פה דפים של מחשבים, תנ"ך ועוד כל מיני. שאני אסיים אני אמשיך ללמוד לתנ"ך, ואז סבא ודוד שלי באים לארוחת ערב. חג שמח