יום ראשון... אסי מרשה לי נו];
O One Minute New member 9/10/07 #6 חסר לכם שאני לא זוכה בכינוי המקורי../images/Emo123.gif אתם תקבלו חסימה מאסי. כן.
M MyDecember1 New member 9/10/07 #8 ../images/Emo118.gifהכינוי שלי יותר מקורי ../images/Emo46.gif ואני רוצה לזכות בהכי חופר
M MyDecember1 New member 9/10/07 #7 ../images/Emo118.gifטוב, זה כזה ברור מה זה אומר ../images/Emo45.gif אם קראתם נכון בהודעה של הפק"ק, היה כתוב שב-14 יהיו התוצאות %$$$# וה-14 זה יום ראשון [[ דיר-בלאק אם All I Know לא ינצח בקטגורייה שהוא היה ]] XDD מעניין מה תהיה ההודעה הבאה, בינתיים יש לנו את: 1.מחר!!! 2. יום ראשון והם בטח יעשו גם ספירה לאחור כל יום
../images/Emo118.gifטוב, זה כזה ברור מה זה אומר ../images/Emo45.gif אם קראתם נכון בהודעה של הפק"ק, היה כתוב שב-14 יהיו התוצאות %$$$# וה-14 זה יום ראשון [[ דיר-בלאק אם All I Know לא ינצח בקטגורייה שהוא היה ]] XDD מעניין מה תהיה ההודעה הבאה, בינתיים יש לנו את: 1.מחר!!! 2. יום ראשון והם בטח יעשו גם ספירה לאחור כל יום
M MyDecember1 New member 9/10/07 #9 ../images/Emo118.gifאווץ', יצאתי מטומטם../images/Emo122.gif למרות שהכוונה שלי הייתה לשחד את "פורום קלי קלארקסון" לתת ניצחון טכני ל AIK.. אבל יצאתי מטומטם
../images/Emo118.gifאווץ', יצאתי מטומטם../images/Emo122.gif למרות שהכוונה שלי הייתה לשחד את "פורום קלי קלארקסון" לתת ניצחון טכני ל AIK.. אבל יצאתי מטומטם
A Assilicious New member 9/10/07 #14 רק שיהיה ברור שלא אני כתבתי את ההודעות האלו... (דואג להחליף סיסמא לכינוי בקרוב) (שזה אומר, ברגע שיהיה לי כוח)
רק שיהיה ברור שלא אני כתבתי את ההודעות האלו... (דואג להחליף סיסמא לכינוי בקרוב) (שזה אומר, ברגע שיהיה לי כוח)