יום ראשון, 30/09-2007

Witchcrafts

New member
יום ראשון, 30/09-2007

שרשרו
אם נוח לכם להיפגש בת"א בתאריך הנ"ל. (אגב, אם לא יצוץ משהו ברגע האחרון, אני אגיע לאייקון ביום הזה. כך שאפילו במקרה שלא יהיה מפגש ונפשכם חשקה בחפירותיי – בכיף. תודיעו לי אם תהיו בת"א ביום ראשון ואמסור לכם את הפלא' שלי במסר, או משהו.) שנה טובה!

impale

New member
לאלאלאלאלא

יסמין,ה30 לחודש זה פריקי טורנמנט 8,שכחתי באמת לפרסם כאן נושא שלו... אני אפרסם עוד היום XD למרות שאפשר שאנשים פשוט יגיעו לשם.. גם ככה 2 מהפורום הזה הולכים לשם :X(לפחות לפי הידוע לי)

Witchcrafts

New member
נו, אדרבה, זה מעולה! P-:

אלא אם כן יש לכם התנגדות. הרי חבל סתם להגיע לת"א כל פעם בשביל אירוע אחד כשאפשר לגבש הכל. ואיזה יופי, לא ידעתי שיש. או ששוב צופים מהצד לא מורשים?

impale

New member
אני מניח שיתנו לך כל זמן שלא תפריעי

מה שכן-יתכן ושחקנים יבקשו ממך לא לשבת ליד כשהם משחקים ~~" יש אנשים שזקוקים לפרטיות שלהם בכל אופן... אני רוצה לשחק בקריסטל כבר XD זה לא יעבוד.. זה לא יכול לעבוד אבל זה כיף XD

Witchcrafts

New member
יאי, אז איפה תעדיפו להיפגש?

בפריקי או במיקום אחר בת"א (עזריאלי, אייקון, דיזי' סנטר)? שוב, מי מתכוון להגיע וטרם ציין זאת? ^^;

magicannn

New member
נראה לי בפריקי

הכי טוב מפני שלא צריך לנסוע במיוחד לאיעזשהו מקום ובמילא יש טורניר אז כולם כבר יהיו באווירה וזה די קשור ם___o

Witchcrafts

New member
מתאים בהחלט.

למען האמת, לא אכפת לי איפה יתקיים המפגש. העיקר שיהיה כבר אחד כזה. @@;; אם לא תתעוררו ותגיבו (אפילו תציינו שלא תגיעו, משהו, אינדיקציה כלשהי! בבקשה!!!11ןםא5'45ד), אדאג שמוטו עם אבעבועות רוח יופיע לכם בחלום. ואז זה יהיה חלום בלהה.

tormentor2

New member
:~( אייה!

לא ראיתי את ההודעה, בבקשה בלי מוטו, אבל לצערי לא אוכל לבוא כי מחריכים אותי להגיע לחתונה משעממת...

Witchcrafts

New member
|פעור פה|

אני לא מאמינה, איזו באסה. שוב נגוז מפגש מצומצם, עד שחשבתי שיש תקווה!!!1םפנ68צק54]'ד נו, ניחא. יום יבוא... P-: אל חשש, אוותר לך על המוטו. ברכותיי לזוג המתחתן.

למעלה