יעיש התימני
Well-known member
כולם בהפגנות?
בכל מקרה שיר מתאים ליום קיץ לוהט
בוקר אור, אני גרה בצפון וללא קשר לא יצאתי להפגנות,מבינה את המשפחות ואת כאבם אבל אז מישהי "קפצה" עליי בפייס בתואנה "שאני יושבת בבית במזגן ועוד ולא יוצאת להפגין,,,,החצופה המתיימרת קיבלה סיר מים קרים על המוח,לצינון.כולם בהפגנות?
בדיוק נמרץ.בוקר אור, אני גרה בצפון וללא קשר לא יצאתי להפגנות,מבינה את המשפחות ואת כאבם אבל אז מישהי "קפצה" עליי בפייס בתואנה "שאני יושבת בבית במזגן ועוד ולא יוצאת להפגין,,,,החצופה המתיימרת קיבלה סיר מים קרים על המוח,לצינון.
מי הם שיחליטו אם יש לי אמפתיה וכאב או שלא???
גם אני מהצפוןכולם בהפגנות?
מה יש עוד שלא אמרת?גם אני מהצפון
ולרגע לא חשבתי לצאת לטמטום הזה שרק מעצבן
את האוכלסיה וגורם לנהגים עצבים ועיכובים מיותרים .
מעבר לזה שלדעתי החמאס מחכך את ידיו במנהרות ומחייך
ויש עוד כמה דברים שהשתיקה יפה להם .
לא לזלזל לרגע בתקווה ובחוזק נפשי.מה יש עוד שלא אמרת?
פה אפשר לא לשתוקואני לא דנה את המשפחות או שופטת אבל להתיימר מול האחר זו חוצפה .
מה אני צריכה,להשתטח על הרצפה בהפגנה?
חמאס מרוצה,והחטופים,לא בטוח.
אין ספק שהחטופים האומללים שומעים או רואים את המלחמה שעושים עבורם והיא ממלאה בהם תקווה וחוזק אבל לא מעבר.
זה לא נכתב בכלל מזלזול,קטונתי.לא לזלזל לרגע בתקווה ובחוזק נפשי.
לא לזלזל במחאה ציבורית גם אם היא לא תואמת את תפיסות העולם שלך/שלי/שלה/שלו
לענ"ד - בזכות המחאות האלה אנחנו עדיין חיים בדמוקרטיה.
לא לזלזל.
מה שאמרו לך ראוי לגינוי, ואני מגנה. זו מבחינתי התחסדות דוחה, מזכיר לי ש"סתימת פיות" בחברה הישראלית באה משני הכיוונים.זה לא נכתב בכלל מזלזול,קטונתי.
לא מזלזלת בשום דבר אבל-חייה ותן לחיות.
לומר לי שאין לי אמפטיה ולמה אני לא יוצאת להפגין מאד מקומם אותי.
אם חלילה זה היה הילד שלי,הייתי בונה אוהל מול עזה,זה לא נכתב ממקום שיפוטי
כן. יצאתי וממש לא הייתי לבד. וכידוע יש בעיה עם הזדהות פוליטית ותמיכה בממשלה. נוצר מצב אבסורדי שאם אתה בעד להחזיר את החטופים אתה שמאלן ונגד הממשלה.כולם בהפגנות?
נכוןכן. יצאתי וממש לא הייתי לבד. וכידוע יש בעיה עם הזדהות פוליטית ותמיכה בממשלה. נוצר מצב אבסורדי שאם אתה בעד להחזיר את החטופים אתה שמאלן ונגד הממשלה.
מאידך אם אתה ימני אתה מסווג מיד כמתנגד לכל עסקת חטופים.
המשפחות טעו בחלקן שהוסיפו הזדהות פוליטית עם המאבק.
בוא נראה איך התקשורת מתארת את משפחות החטופים שדעתם שונה, שהם בעד המשך הלחימה וכיבוש עזהנכון
זה כוחה של תעמולה שפונה רק אל הרגש. היא מציירת עולם בשחור-לבן, ולא מסוגלת להתמודד עם מצבי ביניים.
עכשיו רה"מ צייר את משפחות החטופים, כמעט את החטופים עצמם, כסייענים לחיזוק החמאס.
המסרים האלה עובדים מעולה בתקופה של חוסר וודאות, עמימות. הם מסדרים את המציאות היטב, וכיוון שהם צגיעים מאוטוריטה, כדאי להיות שותפים להם.
ממש לא נכון!בוא נראה איך התקשורת מתארת את משפחות החטופים שדעתם שונה, שהם בעד המשך הלחימה וכיבוש עזה
הם מתוארים כמשיחיים, כלא שפויים, כלא ראויים להיות הורים.. איפה ההתייחסות שלך לזה?
אתה כותב ממש לא נכון ובשורה הבאה אתה מסכים איתי..ממש לא נכון!
אבל מסכים אתך מאוד, שגם ב"שמאל" ישנן פיות שנסתמים, כולל הורי חטופים שמסכימים עם מדיניות הממשלה.
בהחלט.
כי אני רוצה שתראה שיש שני צדדים לאותה תופעה, בעוד אתה מתייחס אך ורק לצד אחדאתה כותב ממש לא נכון ובשורה הבאה אתה מסכים איתי..
נו בסדר....כי אני רוצה שתראה שיש שני צדדים לאותה תופעה, בעוד אתה מתייחס אך ורק לצד אחד![]()
זה הרעיון של מחאה, השבתה, פגיעה בסדר הרגיל של הדברים.הפגנות סבבה אנחנו חיים בארץ דמוקרטית
וכל אחד יכול לחלוק על השני
אף אחד לא מזלזל
אם תגיד לי מה נותן שעוצרים את איילון או כל כביש מרכזי בארץ
ל3-4 שעות .
ראיתי ילדה בת 15 -16 עומדת בחזית הרכב ולא זזה
כמה אפשר להתאפק ??
אם אני ממהר לאנשהו ומישהי / מישהו יעמוד יותר מ5-10 דקות
אני משוכנע שהייתי עצור באותו יום
בהפגנות הקודמות עצרו את הכניסה למקום העבודה שלי
בהפגנות אני עמדתי רכב ראשון זה אומר שפיספסתי בדקה
אחרי 15 -20 דקות עליתי עם 2 גלגלים על המדרכה נעלתי את הרכב
והתכוונתי לצעוד לעבודה השוטר שואל אותי מה קורה
אמרתי לו הכל טוב אני אחזור עוד שעתיים שלוש לקחת את הרכב
אני ממהר לישיבה דחופה
הזיז את המפגינים והוציא אותי עם הרכב
אז מותר להפגין במקום אחד עם יותר מפגינים
שבאמת ירגישו אותם ...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.