יום ראשון 14:30 בMTV

Magi¢ Girl

New member
יום ראשון 14:30 בMTV

יש עושים וידאו קליפ עם אמינם ... סתם שתדעו

LEnnA no 1

New member
וואי

אני ראיתי "עושים קליפ" של ג'אסט לוז איט, לפני איזה חצי שנה (ורק אז גיליתי שפריס הילטון מופיעה שם, וגם אם תשימו לב, כשהם במסיבה, וכולם רוקדים, אז לכל האנשים בקליפ יש צמיד צהוב של אמסטרונג, איזה מגניב)

Magi¢ Girl

New member
דיי זה תמיד קורע אותי../images/Emo6.gif

הקטע עם הזקנה.....
איזה חמודה היא

amy lee 4 life

New member
ווווווווווואאאאאאאאאאאיייייייי

אני כל כך שונאת את פאריס הילטון היא כזאת מטומטמת!!!! ואם יש בנאדם בעולם שאני כל כך רוצה להרוג זאת היא!!!!!!

LEnnA no 1

New member
../images/Emo45.gif

קראתי ראיון איתי ב"ראש 1", היא כל כך סתומההטימטום פשוט פורץ ממנה

amy lee 4 life

New member
פיכסה!!!!

הטמטום נוזל ממנה וגם הזנות נוזלת ממנה וגם הגועל נוזל ממנה וכשאני רוה תמונה שלה נוזל ממני קיא איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!! אישה מגעילה פשוט לא סובלת אותה!!!

Pink Angel1

New member
../images/Emo12.gif

איך אפשר לשנוא כל כך מישהו שלא מכירים את האישיות שלא? להגיד שהיא מטומטמת הבלה וכו' רואים את זה סבבה חח אבל להגיע מצב שאת רוצה להרוג אותה?? חח מה עשתה לך.?

KingpinEX

New member
לא רק שהיא אידיוטית ויש לה חרא

אישיות, היא גם מכוערת רצח! איכס הבחורה הכי מכוערת שאני מכיר. לא יודע למה אנשים חושבים שהיא כוסית כזאת כיעור! הפנים שלה מעוותות זה מגעיל. עם כל הכיעור שלה יש לה אישיות יותר גרועה, כאילו נגיד יש טיפשות חמודות כמו ג'אסיקה סימפסון שהיא באמת כוסית וכם חמודה, רק חבל שהיא אידיוטית ברמות... איך אפשר להיות ליד כזה טימטום, אני לא הייתי מתאפק לצחוק(על ג'אסיקה) לפאריס הייתי נותן כפה.

bLAck hALo

New member
תדמית.. ובזה זה מסתכם

הכל תדמית ולא יותר. זה שהיא מציגה את עצמה ככה ב'הוליווד' לא בהכרח אומר שהיא כזאת. אני גם חושבת שהיא מפגרת- לפחות התדמית שהיא יצרה לעצמה וממה שיצא לי לראות/לשמוע ממנה. אין לה גם יופי מי יודע מה.. אבל זה היופי ה'הוליוודי' וגם האמריקאי. אם יש משהו שגורם לי כביכול 'לשנוא' אותה זה ה(")מוזיקה(") שלה (אם בכלל אפשר לקורא לדבר הזה מוזיקה)! צריך פשוט להוציא חוק נגד אנשים כמוהה שעושים מוזיקה כזאת. ממש מחריד ומזעזע! אני בעד שתמשיך לנקות מכוניות ולעשות סרטים ביתיים ושזה יסתכם בזה ולא יותר. אבל בדוגרי? היא דווקא דיי חכמה. היא צליחה לעשות הון של כסף מלשחק אותה (בתקווה שהיא באמת משחקת אותה ולא אחת כזאת במציאות) טיפשה, ילדת מסיבות ובטח קיבלה 10,000,000$ בשביל לנקות מכונית ולאכול המבורגר בבקיני. -תזכירו לי למה בכלל אנחנו מדברים עליה?!

Pink Angel1

New member
כי היא הייתה בגאסט לוס איט ../images/Emo3.gif

ונראתה מטומטמת ב Making The Video

KingpinEX

New member
היא אידיוטית במציאות

אם תראי את הסידרה שלה לא זוכר תשם, תיראי שהאישות שלה חרא ושהיא טיפשה במציאות, היא עשתה כסף ע"י כך שהיא שיחררה קלטות סקס. איך אפשר לחשוב שהאידיוטית הזאת עם הכיעור שלה חכמה!

bLAck hALo

New member
....

באמת נראה לך שהתוכניות ריאטלי למינייהן הן באמת *ריאלטי*? כי הן ממש לא. היא יודעת ב-ד-י-ו-ק מה הקהל שלה ומה התפקיד שלה להיות היא יודעת באיזה צורה היא צריכה ואמורה להציג את עצמה בשביל רייטינג וכסף לא ראיתי את הסידרה שלה (וגם אין כוונה לראות אותה) אבל כן ראיתי פרסומות ותשדירים והיא באמת נראת ו*משחקת* אותה מפגרת, טיפשה וכו'.. ואת האמת אני לא רואה שום סיבה שהיא תפסיק להתנהג ככה חוץ מזה שהיא מצתיירת כבובת ברבי בלי טיפת מוח אבל כנראה אנשים פשוט אוהבים את זה! עד כמה שזה עצוב, מגוחך וחבל שזה ככה זאת *הריאלטי* שיש בעולם הזה. אבל עזוב חבל על האותיות שמתבזבזות עליה -נסכם את זה שהיא טיפשה (או לפחות מצתיירת כאחת כזאת)?

למעלה