יום ראשון לסדנה

Bluescale

New member
יום ראשון לסדנה

רשמו כאן את מספר החלומות שזכרתם האם התמדתי בסוף היום בבדיקות מציאות ואם היה לי חלום מטורף, רשום כאן :)

t o m e s 4 0

New member
אני זכרתי..

אני זכרתי 2 חלומות אני רוצה גם לספר איך ומה קרה.. טוב אני לא יספר מה עשית כדי לזכור הריי את זה כולכם יודעים אבל מה שקרה לי בבוקר היה מוזר קמתי אחרי שעשיתי את תרגיל זכירת החלומות כיבית את השעון בעינים עצומות כמובן. אמרתי לעצמי "איזה חלומות זכרתי הלילה?" ולא עלה בי שום חלום לא.. הרגשתי מה זה חרא כי אני לא זכרתי חלום כבר יותר מחצי שנה אבל פתאום שהלכתי ליומן החלומות שלי פתאום נזכרתי בחלום אחד שלי כתבתי אותו פירטתי והכל ואחרי שסיימת נזכרתי פתאום בעוד חלום שחלמתי רק שהחלום הזה היה לי קשה יותר לזכור לפרטים אבל בכל זאת זכרתי חלקים מסויימים.... בקיצור זכרתי 2 חלומות ולא האמנתי שהצלחתי לזכור חלום אחד אפילו אחרי הרבה זמן שלא זכרתי שום חלום ולא אחד! תודה רבה אני ימשיך לעשות כך אבל בעוד כמה זמן להתקדם לשלב הבא?

Roy1232

New member
0 חלומות

כשניסיתי לחשוב על מה חלמתי היום לא זכרתי כלום... חצי שעה אחרי קיבלתי תובנה מוזרה שכרטיסים להופעה של מגהדת' עולים המון (אבל הם לא). יש לי תחושה שחלמתי על משהו שקשור אליהם ולדייב מאסטיין (הסולן), אבל אני לא זוכר כלום. בכל מקרה החלום של אתמול היה הרבה יותר טוב ומפורט.

G House

New member
זכרתי שני חלומות ממש במעורפל

והשתדלתי להתמיד בבדיקות המציאות. לא הלך יותר מדי, אבל בערך.

Pericles

New member
חלום אחד ארוך ממש ומורכב

שהיו לו הרבה חלקים אז יכול להיות שזה בעצם כמה חלומות. הצבעים היו מוטיב מאוד חזק בו - כולו התרחש בתוך מקום צהוב - אדום כזה שמזכיר קצת אוהל של קרקס, אבל גם הרצפה שלו היא בד מפוספס בצהוב ואדום. אני זוכרת את העלילה במעורפל - יצאתי מהכתה (שהייתה רגילה), ירדתי במדרגות (שהיו רגילות) בבית הספר שלי שנראה בדיוק כמו שהוא אמור להראות, ואז הגעתי לאוהל הזה. אני זוכרת שרצתי בו והתחבאתי ממישהו רוב הזמן, והיה קטע שבו הגעתי למקום לבן בוהק שבתוכו עפה מישהי שהייתה החברה הכי טובה שלי כשהייתי צעירה יותר. בקטע אחר שכבתי על הרצפה מהבד ולידי שכב עוד מישהו מהכתה, ושנינו היינו עם ידיים מאחורי הראש, ומעלינו היה חור בתקרת הבד והוא היה מרושת ברשת לבנה. בהמשך של הקטע הזה מישהי (אני לא זוכרת מי) התנדנדה על נדנדה שתלויה מהתקרה. בכלל, בחלומות שלי יש בד"כ צבע מרכזי והוא מאוד בולט ונמצא רוב זמן החלום.

matangalin

New member
/

אוקיי אתמול גיליתי את האפשרות, ולמרות שבשבועות האחרונים אני זוכר חלומות בצורה רבה הלילה לא זכרתי מה היה בחלום. ננסה הלילה, מחר שביתה אני אוכל לישון הרבה

למעלה