יום ראשון, כאילו?!

יום ראשון, כאילו?!

ואי, כמה זמן לא הייתי כאן. ובתפוז. איך זה שאין עדיין מנהל?
אני חוזרת, ובגדול. תתכוננו.

אהמ, טוב.

שעה תנ"ך - אהמ, אמא. איזה מקצוע מעפן. שעה חינוך - דיברנו על אלכוהול וכו'. מתמטיקה - מי קיבלה מאה למרות שהיא לא הגיעה לשיעורים ולא היה לה ספר(איזו פוסטמה הרימה לי אותו!) ללמוד למבחן. אוח, 3 יחידות
. היסטוריה - אהמ, כן. ספרות - היא העיפה אותי כי לא הבאתי את הספר - הו יה, תודה. שעה חלון+הזמן שהמורה לספרות נתנה לי. שעתיים פסיכולוגיה(אה, כן, יצאתי מאלקטרוניקה בגלל המורה הדוחה שהיה לי! וממש נחמד לי בפסיכו-סוציו) הביאו לנו מורה מתלמדת כזו, אבל למי אכפת... החזה של זאת שישבה מלפני עשה את העבודה. תחזרו לפה, נוטשים ארורים.

תחזרי לניהול../images/Emo164.gif

שביזות יום ראשון
ביולוגיה, כימיה, היסטוריה - שעמום רצחני :) אחר כך שעה ספורט...שיחקנו כדור נוצה או איך שלא קוראים לזה, היה דווקא כיף. ואז דפקתי וואחד שינה בשעתיים לשון.. היה אחד הטובים.

hadarinke

New member
חרא של יום

לא בא לי לדבר על זה יותר מדי... בנות זה עם רע

How I Disappear

New member
../images/Emo187.gif

למדנו רק מתמטיקה ..
כשחזרתי הביתה עשיתי עוגיות סנדוויץ' עם ריבה, יצא טעים ביותר ! וצריך לחרוש למבחן במתמטיקה
כואבת לי היד כבר !!

Flaming Pie

New member
אני חייבת להפסיק ללכת לישון מאוחר. ../images/Emo209.gif

התחלתי ב10 כי שעתיים ראשונות היו מועדי ב'.. :) שעה תנ"ך - שיעמום.. שעתיים לשון - עוד יותר שיעמום. שעה ספרות מגמה - סתם.. חזרתי הביתה השתעממתי קצת, התכוונתי ללכת לישון אבל אז לני התקשרה אליי וביקשה שאני אלך איתה לקניון אז על הדרך התחלתי לשאול מקומות אם הם צריכים עובדים אז.. יש לי עבודה. XD וזהו. D: יאללה לישוןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה