יום ראשון זה הסוף!

יום ראשון זה הסוף!

אתם מאמינים!!?? יום ראשון זה הסוף!! אין יותר סאקורה!! רק שתדעו אני בקטע של ההפגנה!! אז מי שרוצה! אני מוכנה לנסוע ליפן או לטומודה כי לראות את היוצרים של סאקורה!! *היוצרים של סאקורה=אלופים* ~ערוץ הילדים= בסדר~ % היוצרים של דרגון בול זי= זבל מסריח% אני בדכאון!! אני מכונה לקום כל יום שבת ב9:30 ולראות את סאקורה ביום שבת .. ומי שאוהב את סאקורה באמת.. יתעורר גם הוא!!!! אוהבת אותכם.. ומי שיודע איך קוראים ליוצרים של סאקורה.. ולהגיד לי בקשה!

-________________-;;;;;;;;;;;;

והיוצרים של דרגון בול זי ממש טובים.. אני אנצל את ההודעה המטומטמת (תסלחו לי.. מותר לי לומר את זה?!
) כדי לומר שאני ממש עצובה.. ומקווה שיוציאו את הסידרה המלאה בדי.וי.די כמו שעשו בחברים ואז אני אוכל לחסוך ובסוף לגלות שכבר מחרו את הכל ולגנוב לחברה שלי ולצרוב.. ^-^ אוויש.. טוב נו סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר.. ותמיד טוב לנסות עוד דברים בדיוק כמו שלא נתקענו על שום דבר אחר והתחלנו לראותלקרוא סאקורה

ממש לא יעזור לנסוע ליפן

קלאמפ עשו את הסדרה לפני 9 שנים, אולי יום אחד הם יעשו לסאקורה המשך אבל לא נראה לי שזה יקרה... ודרגון בול זי זה בסדר גמור

HuGo Hell

New member
יש להם סדרה בת לסאקורה, לא? ../images/Emo1.gif

בשם "תופסי הקלפים" (קארד-קאפצ'רס)

S.Riddle

New member
כיח, לא! x_x;;;

קארד קאפטורס זאת השחיטה האמריקקית של קארד קאפטור סאקורה

h p g i r l

New member
יש בדיוידי...../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

עדיין לא בישראל או משהו אבל אם את מחפשת תכנסי לאמזון או משהו...

shui chan

New member
אני ראיתי שיש את זה בקלטות וידאו

בעברית אם את רוצה..

OFIRB9

New member
ואת הדמות הכי יפה כן?

נקווה שהוא ידובב אותו גם בתור ילד קטן... טוב נו בטח שכן

אבל כן יש סידרת בת לסאקורה.....

קראתי את זה איפשהוא שיש לסאקורה סידרת ספינאוף (לא זוכרת איפה) שלא ממש כשורה לסאקורה אבל חלק מהדמויות זהות....

Yosh Yosh

New member
Tsubasa?

אם זה זה, זה סתם קרוסאובר עם כל מני דמויות של קלאמפ שלא קשור כל כך לעולם XD

למעלה