יום ראשון הגדול

ט י ל ו ן

New member
יום ראשון הגדול

זהו זה. שלוש שנים חיכיתי ליום הזה!!! והנה זה בא. עוד כמה שעות אלך לישון, וכשאתעורר אדפוק מקלחת של בוקר, וכוס נס ענקית (בלי עוגיה), אזרוק על התחת איזה ג'ינס וחולצה יפה, ויאללה אל האוטובוס לתל השומר. אזרוק להם ת'קיטבג עם חמשת זוגות האל"ף שצברתי בשירות, עוד זוג נעליים וכל המסמכים והניירת והביורוקרטיה והבבל"ת הזה שלהם. אחר כך אני נוסע לת"א לשבת עם בת דודתי בת ה28 שאני אוהב אותה הכי הרבה בעולם, באיזה ביתקפה שינקינאי. משם לדואר להירשם לקופ"ח, וכנראה לריאיון עבודה בקניון. תחנת מעבר, עוד נקודה בזמן... בהחלט ארצה לראות את הזריחה והדמדומים של אור הבוקר. (ההנאות הקטנות בחיים- לפעמים זה הכל)

צ ה ו ב ה

New member
../images/Emo13.gif

למה בלי עוגייה? פנק את עצמך, אתה משתחרר! שיהיה בהצלחה, וwelcome to the club

ט י ל ו ן

New member
../images/Emo13.gif תראי מה עשית

עכשיו מששוכנעתי (בעצתך צהובה!!!) לשתות את הקפה עם עוגייה מחר בבוקר, נשאלת השאלה איזו עוגייה? מלוחה של עבאדי? עוגיית בית? וואפל? או ביסקוויט? מה לעשות מה לעשות? אני מבולבל. אבא כבר אמר לי שיהיו לי דאגות אחרות באזרחות, אבל לא חשבתי שעל זה הוא דיבר.

NightElf

New member
עבאדי, וופל או ביתי ../images/Emo13.gif ממחר לכל

העוגיות יהיה טעם נהדר, טעם השחרור, טעם שכסף לא יכול לקנות ומילים לא יכולות לתאר!

ט י ל ו ן

New member
תודה רבה לכולם

תודה רבה לכל המברכים, וגם לאלה שלא. צהובה, אינני פולני כך שאין לי מושג בעוגות בית אפויות, אני אצטרך להאמין למילתך בנושא. צפצולה השכילי נא אותי, מה זה "טים טם"?

לא יודע מה זה טים טם? בוש והיכלם!

סתם.... הכל באהבה
טים טם זה מין וואפל שוקולדי שכזה, אתה נוגס למעלה טיפה, נוגס למטה עוד טיפה, ואז אתה שותה כמו בקשית מתוך שוקו חם או קפה. התוצאה היא שכל השוקולד נמס לך בתוך הפה... יאמי יאמי בטח לא הסברתי טוב אבל תסתכל על השעה!!! חוץ מזה יש עכשיו ליקוי ירח מרגש, ואין לי עם מי לחלוק...

o d e l y

New member
גם אני...../images/Emo26.gif

לא ידעתי על קיומו של הטים טם (או לפחות הספקתי לשכוח עם השנים) עד שהכרתי את חבר שלי....שהיה בהלם שאני לא מכירה טים טם....התגובה הייתה דומה"בושי והיכלמי"...טעמתי....טעים אבל מתוק נורא ואי אפשר לאכול יותר מאחד...חוץ מזה שהוא צחק עליי כי הסתבכתי עם צורת האכילה המוזרה של הוופל הזה....

get well

New member
הכרתי את הטים טם בצבא../images/Emo9.gif..

התרומה לאנושות..חחחחח בהצלחה למשתחרר הטרי!!!!

ט י ל ו ן

New member
הכרת את נותנלה בצבא? מה הוא נתן לה?

אייככ!!! אני לא מסוגל לגעת בשוקולד יותד מטיפה של זה. זה כבר עושה לי מריר בחיך. ווניל לנצח אהיה נאמן. סתאם
, אבל אני באמת לא אוהב שוקולד. שוקו חם עם החברה בחורף זה כבר סיפור אחר

חחח... הדבר היחיד שהוא נתן לי

זה שומנים מיותרים שעד היום אני בזיעה ובפרך מנסה להוריד...

ט י ל ו ן

New member
אוייש!!

קודם כל את לא חייבת להוריד! אני יאהב אותך בכל מקרה, כי יהיה יותר ממך לאהוב ולחבק. וחוצמזה אם את מתעקשת לרזות, את לא חייבת לסבול בדרך. פני אל בן זוגך ערב ערב וגט ג'יגי וויט' איט. שעה של סקס שורפת איזה חמישים מיליון קלוריות. נראה לי...
או שתעשי הליכה עם החתולים שלך בחתולייה המקומית. בברכה, you can also

חחח... גדול גדול , מאיפה הבאת

לי את החתולייה , עשית ממני הומלסית שהחברים היחידים שלה זה חתולים.
תתחיל להרגיע , אז אתה אזרח SOOOOO זה לא נותן לך הרבה זכויות!!!!

ט י ל ו ן

New member
טוב נו לא היחידים

ולמה הומלסית? חלילה לי מלהפוך אותך לגלמודה. אז את רווקה בת 21 (עוד מעט 30 בלי בעל ועם חתולים- מכירה את הדודות הנודניקיות האלה???) למה ככה?
שעון ביולוגי שלך עוד לא מתקתק! לכי לשען יסדר אותו. שנל! וחוצמזה שתדעי לך שלא חשבתי שיש לי יותר זכויות. יש לי הזכות בדיוק כמוך לאכול חרא מהמדינה גם כאזרח. סליחה! עבדתי קשה מאוד שלוש שנים כחייל בשביל לשמוע "לא מחפשים עובדים כרגע" ולראות את התאילנדי מאבטח בקניון. ועבדתי קשה בדיוק כמוך לחטוף מהמדינה בעיטה בתחת לאורך כל הדרך עד לפנסיה שם גם נחטוף (נחשי מה ואיפה...) אז בברכת שלום רב לך ובואי לסוכנות הנסיעות שלנו, שם תמיד אפשר לקחת דיל של:

תגיד לי אתה בטוח שאתה שומע

מוזיקה קלאסית או מרלין מנסון ?!? בן אדם אתה שרוט ,אבל אני אוהבת אנשים עם חוש חומור.
תאילנדי מאבטח בקניון?!? נו...זה רק באשדוד, מצטערת! אצלנו בחיפה הם סתם הולכים ברחובות ומחפשים גורים קטנים של חתולים לצהריים.

ט י ל ו ן

New member
חיפאית

חומד אני לא שרוט. יש לי באג קטן במוח שגורם לי להגיד את הדברים הכי דפוקים בנאדם יכל להגיד אי פעם. זה מצחיק במיוחד בהקשרים שדרושה מנה מינימלית של טאקט. המנה המינימלית שאני מכיר זה של סביח, וגם לא תמיד. או אז במקום פוליטיקלי קורקט, יוצא לי אפוקליפטיקלי אינקורקט, כן

למעלה