יום ראשון בסטארס
L LeRanch New member 2/4/07 #15 פרק מצחיק../images/Emo6.gif אני מת על התוכנית הזאת ברני ולילי ממש מתאימיםXD וואי ומרשל ובראד איזה קטעים גדולים!!XDDD
פרק מצחיק../images/Emo6.gif אני מת על התוכנית הזאת ברני ולילי ממש מתאימיםXD וואי ומרשל ובראד איזה קטעים גדולים!!XDDD
S sapirh19 New member 2/4/07 #21 כל הפרק צחקתיי איזה צחוקים עם לילי ובארני פשוטט גדולל וכשמרשל חשב שבראד דלוק עליו חחחח
L LeRanch New member 2/4/07 #16 פרק יפה../images/Emo3.gif הקטעים של גבי וקרלוס היו די חרושים אבל נחמדים אנדרו והציניות שלו הורגים אותי מי שרואה המירוץ למיליון 5 - נכון האחיין של אידי דומה לקולין? יש להם אותו פרצוף!
פרק יפה../images/Emo3.gif הקטעים של גבי וקרלוס היו די חרושים אבל נחמדים אנדרו והציניות שלו הורגים אותי מי שרואה המירוץ למיליון 5 - נכון האחיין של אידי דומה לקולין? יש להם אותו פרצוף!
B Batelg New member 3/4/07 #28 שאלה קטנה פספסתי פרק אחד של עקרות בית ועכשיו יש משהו שאני לא מבינה. העוזרת הסינית של גבי ילדה כבר נכון? אז איפה התינוק?
שאלה קטנה פספסתי פרק אחד של עקרות בית ועכשיו יש משהו שאני לא מבינה. העוזרת הסינית של גבי ילדה כבר נכון? אז איפה התינוק?
א אפרת306970847 New member 3/4/07 #29 אה זה קל עשו טעות בהריון,ושמו לה זרע של בנאדם שחור...ונולד תינוק שחור! ואיפה הוא אני לא יודעת..אני מתארת לעצמי שחיפשו את ההורים שלו או משו כזה
אה זה קל עשו טעות בהריון,ושמו לה זרע של בנאדם שחור...ונולד תינוק שחור! ואיפה הוא אני לא יודעת..אני מתארת לעצמי שחיפשו את ההורים שלו או משו כזה
R RaindropsOnRoses New member 2/4/07 #24 היה דווקא הזוי ביותר. XD../images/Emo129.gif המשפחה השניה ממש דפוקה.
D DevilGirl92 New member 2/4/07 #27 What the hell was that? למה הם עשו פרק כזה? פרק מפגר, משעמם, נמרח, ולגמרי לא נחוץ! אחרי 2 פרקים מדהימים, הם באו עם הפרק הזה..זה היה כל כך לא ברמה של הסדרה.
What the hell was that? למה הם עשו פרק כזה? פרק מפגר, משעמם, נמרח, ולגמרי לא נחוץ! אחרי 2 פרקים מדהימים, הם באו עם הפרק הזה..זה היה כל כך לא ברמה של הסדרה.