יום קשה עובר עלי

יום קשה עובר עלי

והכל בגלל נקיפות המצפון בעלי במילואים ורע לי בגלל שאני מרגישה יותר טוב שהוא לא בבית אני מרגישה חופשיה ואין לי מתחים בעבר כל פעם שהוא היה במילואים היה לי ריק חיכיתי שהוא יבוא כבר וכואב לי שככה אני מרגישה זה מה שקורה אחרי 18 שנה של נישואים לקטנה מאוד קשה היא בוכה ומאוד רוצה שהוא כבר יבוא כשאני נסעתי לפני שבועיים לחופש לשלושה ימים היא לא בכתה אבל בגללו כבר ביום הראשון היה לה מאוד קשה (זה לא שאני מקנאה שהיא בוכה בגללו ולא בגללי אני מקנאה שהוא חסר לה)

mariana

New member
נופרי

אני חושבת שאת פשוט התרגלת לנושא שהוא הולך למילואים ובסופו של דבר הוא חוזר. את לא צריכה להרגיש רע עם עצמך, את תראי שאת תתחילי להיתגעגע עוד כמה ימים. ובקשר לילדה שלך אי אפשר להבין ילדים, כי אוי היא מבינה שאבא הלך והיא חושבת על הכי גרוע שהוא לא יחזור לעולם ןלגבייך היא בטוח שתמיד תחזרי בשבילה. ככה זה דעתי, אני אגיד לך את האמת גם אצלינו בבית כשאבא שלי לא בבית אף אחד לא מגיש שהוא חסר ואנחנו נהנים יותר בלעדיו, סליחה שאני מדברת ככה, למרות שאין לי כלום נגדו, אבל כשהוא בבית הוא מתחיל עם הקיטורים שלו ואין לזה סוף. אז לא לקחת כל דבר קשה, פשוט כשהוא יגיע מהמילואים תכיני לו משהו חמוד שיחזיר לו ולך את כל החשק של פעם.

@@

New member
אני בטוח שגם היום הזה יעבור../images/Emo25.gif

שלום יקירה, מצב לא נעים מה שאת עוברת, אני חושבת שאת צריכה לעשות חשבון נפש עם עצמך, איך הגעת למצב הזה. למרות... שהרבה נשים "מחכות" שהבעלים יצאו למילואים, מעין "נופש" בשבילן, אבל אצלך אני בטוחה שזה לא זה, אני לא רוצה לאבחן את מצבך (כי אני לא מכירה את סיפורך), אבל אני בטוחה שמשהו חסר בזוגיות שלך. נופרי, את לא צריכה להרגיש כך, את לא צריכה לענות את עצמך וזה מה שאת עושה, את מענה את עצמך ואני בטוחה שגם את בעלך, כי שלא טוב לך את מקרינה את זה החוצה ובמיוחד לבעלך ולכן אני חושבת שאת צריכה להתחיל לחשוב עם עצמך, איך את מתקנת את זה, לא להתעלם מזה פתרון חייב להיות והפתרון נמצא רק אצלך. אוהבת

ronen1981

New member
צהרים טובים נופר....

כבר כתבתי הודאה ובאתי לשלוח וקפץ החשמל :(. לדעתי את לא צריכה להרגיש רע ,זה לגיטימי שאחרי 18 שנה של זוגיות של אחד בתוך השני (מטאפורית) תרגישי מה שאת מרגישה ותשמחי על הקצת זמן לבד שיש לך ,לחשוב לעצמך ולהפגין את האינדוידואליות שלך שלפעמים אובדת לנו בזוגיות. ולהנות מהדברים הקטנים כמו לישון באלכסון :)..... כשם שגם הזוג הכי אוהב שבעולם בקשר הכי מוצלח רבים מידי פעם ,וזה נורמלי כך גם לפעמים נורמלי לרצות חופש קטן מבן הזוג שלנו לחיים והמילואים במקרה הזה מספקים לך זאת ויעזור לשניכם לצבור כוחות ואפשרות פוטנציאלית להכניס חיים וענין לזוגיות (כן כן גם אחרי 18 שנים). לדעתי את צריכה קודם ללכת לספא או מס"ז להתפנק בשביל עצמך ולקראת סוף המילואים שלו למכון יופי ולחנות בגדים טובה ולדפוק הופעה בשביל עצמך כודם כל אבל גם..... לרמז לבעל שישן טוב לפני שחוזר (אם השירות קשה לדחות תרעיון לאחרי שישן) לקנות כמה נירות ריחנים שאת יודעת ששניכם אוהבים ולדאוג לדיסק עם השירים הכי רומנטים כגון זה ששמעתם בריקוד החתונה שלכם הראשון וזה ששמעתם כזוג והגדרתם כשיר שלכם וכולי... ולקנות עלי כותרת של ורדים ... ואז אחד משניים או לדאוג לסידור לילדים ולהכין הכל לבואו בבית (מה שיותר בעיתי כי בטח הילדה תרצה לראותו איך שתחזור ואז תצטרכי איכשהו להסתיר ממנו ולהוציא לפועל בשלב מאוחר יותר אולי ערב המחרת...) או לשכור חדר במלון ושם לסדר הכל ולקחת אותו למלון... ואת יכולה או להכין או ללכת איתו קודם למסעדה לארוחה זוגית לפני .... ומפה נראה לי שהרעיון הובן... הקיצר תכניסי חיים לקשר תוצאי אותו מהשגרתיות שנכנסתם אליה תזכרי מה הלהיב אותכם בתחילםת הקשר ותכניס זאת ודברים חדשים......... שיהיה לך בהצלחה ותעשי חיים.

כמה מתוק אתה

לו רק בעלי היה קצת יותר רומנטי אני עייפה כבר מלנסות לפני חודש וחצי היה לנו יום נשואים והוא שכח ואני העברתי ועשיתי כל מני הפתעות. לפני שבוע היה לי יום הולדת והוא שכח ניסיתי לעשות בשביל עצמי קודם כל את ההפתעות אבל לא הלך "מה לעשות אני כבר לא יודע אולי יש איזה שיודעים רק מעטים כמו אידיוט אני רץ תמיד אחריה..."לקוח מתוך שיר שפשוט בא לשיר כשכתבתי ביי ויום טוב ושקט לכולם

ronen1981

New member
ממ...

לדעתי את צריכה לעשות מה שהצאתי ואם העסק לא ישתפר אחרי כמה זמן לקחת ולדבר איתו על הנושא באופן רגוע שכן ברור שהנושא מציק לך ונישואים טובים בראש ובראשונה בנויים על תקשורת טובה וכנה בין בני הזוג במיוחד אחרי 18 שנה...שכן אם הוא לא יודע שהוא פוגע בך איך יוכל להימנע מלפגוע בך את צריכה לידעה אותו..... אני בטוח שאם תדברי איתו ותסבירי שהסיטואציה שהוא לא זוכר את תאריך הלידה שלך ויום הנישואים שלכם פוגעת בך. ואני בטוח שהוא יבין שטעה וינסה לתקן דרכו.... (ואת מצידך אם יש לוח שנה תמלאי אותו בכל התאריכים החשובים לעזור לו באופן סמוי לזכור). שיהיה בהצלחה ולא להרים ידים .... נ.ב שיהיה לך שבוע הולדת שמח.

כזה מתוק איזו אופטמיות

אם אני לא טועה אתה בן 21 ואם כן אז יש בך המון גם בגיל כל כך צעיר ותאמין לי שבערב הקודם שעה לפני 12 בלילה הזכרתי לו וכבר אחרי חצות חיכתי למזל טוב אבל גודל האכזבות כגודל הציפיות

ronen1981

New member
אני ברביעי לאוגוסט אהיה בן 21

ובאמת שצריכה לדבר איתו בצורה רגועה וטובה .

ליאור 30

New member
נופר קצת לא הבנתי למה זה יום קשה,,,

בגלל הילדה????אומרים כידוע לך בטח שבנות קרובות יותר לאבא ובנים לאמא ככה בכל אופן אני רואה אצל ילדי ובקשר לבעל מקווה שיהיה טוב ליאור

למעלה