יום עצמאות

יום עצמאות

אז נכון שעדיף לא להביא סלב , שהתקציב יגיע למי שצריך באמת , האם הוא מגיע ? לא נראה לי (לדברים החשובים באמת ) גם באבן יהודה אין אומן מיוחד אך המועצה נתנה אופציה לבני הנוער לנסוע עם הסעות ללא עלות לערים סמכות ששם יהיה לבני נוער מה לעשות . מי שלוקח חלק ביום העצמאות בהופעות עצמם זה ילדים ובני נוער שיש להם את האופציה להרשם לחוגים . והיסוטוריה חוזרת עצוב עצוב עצוב . שבוע טוב אלמוג

רוויטלה

New member
היה מקסים

לא צריך סלב לרגע לא צריך אומנים בעלי שם הכישרונות המקומיים מספיקים בהחלט ולא אני לא חושבת שהמועצה צריכה לממן הסעות ולגבי החוגים , המחירים שלהם די זהיים בכל הארץ כך שאני לא מבינה על מה את מלינה יש לנו יישוב מדהים עם כישרונות מקומים שעשו עצמאות מקסים וכזה שעושה טוב על הלב .

חחחחח

אם זה לא היה עצוב זה בטח היה מצחיק , מה שרשמת . מזל שהיה לילדים את ספריי השלג +המכוניות ככה היה להם תעסוקה . העיקר שעשה לך טוב על הלב .

רוויטלה

New member
בכל דבר אפשר לראות את הרע

אני ראיתי הופעה מקסימה ראיתי חיוכים ראיתי משפחות מבלות ראיתי זיקוקין ראיתי טוב לגבי כול השאר, מה את עושה כדי לשנות את הדברים שמציקים ך לכאורה למלבד לכתוב פה בפורום ?

סמדר54

New member
היה טוב

אבל - גם כאן בפורום זה אני מבקשת להביע את חוסר שביעות רצוני מכך שגם בארוע הזה מר פיצה רום לא הרפה ונדחף למכור כאילו הוא עני מרוד והכל כסף בחיים. במו אזני שמעתי אותו כועס על כך שבני הנוער שלנו בקשו לקנות "רק מהחולצות הכחולות". אני קוראת לבני הנוער ואני עומדת מאחורי המילה - כתבתי גם בפורום צורן קדימה !!!! תחזחירו לפיצה רום מנה אחת אפיים. מי שלא מצליח לכבד את הנוער שעובד ועושה למען עצמו הרי שהוא לא ראוי שאנו נעשה למענו. ולסיכום - פיצה רום !!!! לאלוקים לא קוראים "כסף" . כסף הוא אמצעי ולא מטרה!!! אני מקווה שתחזור בתשובה בענין הזה ותכבד את הנוער שלנו שעובד למען רווחתו. לא בכל מקום אתה צריך למכור!!!

רוויטלה

New member
המתנ"ס מכר מקומות לרוכלות

מה הבעיה עם אדם שמבקש להתפרנס ? מצד שני משיחה עם אחד הילדים עולה כי חים מפיצה רום הביא לא רק פיצות אלא גם נקניקיות בניגוד למוסכם איתו כך שאני לא יודעת ....התנהגות מוזרה .

סמדר54

New member
לא כל רוויטלה

את "האישור" קיבל באופן לא ברור שעה לפני הארוע וגואטה כעס על כך גם כן.... בקשו ממנו יפה לתת מקום לבני המושבים אך הוא ממש נלחם. לגבי מה מכר???? לא רלוונטי, פשוט לקחת צעד אחורה. אין לי בעיה חלילה עם רצון להתפרנס ואני הראשונה שיפרגן אבל יש דרך ויש דרך. כאן זה נראה כמו חזירות

רוויטלה

New member
אין זה סוד שאני אינני מחבבת את האיש

ובכל זאת , מידי שנה הוא מוכר בעצמאות , כך גם בעלי עסקים אחרים היו שבחרו כפי שאת אומרת לומר השנה התנועה תעשה את המכירות ומהידוע לי הרוויחו לא פחות במקומות שלהם היו שבחרו ללכת בעקיפין ושלחו בני נוער למכור אביזרים שלא במסגרת התנועה גם הם התפרנסו חג העצמאות מתאפיין ברווחים גדולים ואין פסול בכך שהוא נלחם על שלו את חושבת שזה לא ראוי , אני חושבת שזה הרבה מהומה על לא מהומה , הבנתי מדרור שהוא מרוצה מאד מהרווח שנעשה באירוע כך שבואי ולא נהיה קטנונים .

סמדר54

New member
אי חיבוב האיש....

ז סוג אם את/ה לא מזדהה!!! ולגופו של ענין - אין קשר לרווח ולדרור!!!! פשוט גועל נפש וזהו!!!!

רוויטלה

New member
אז זהו שלא

הגישה שלך קטנונית שלא נאמר קנטרנית את מצפה מבעלי עסקים שיהיו פילנטרופים ויתרמו אם היית בעלת עסק אולי היית מתנהגת אחרת

סמדר54

New member
אז זהו.... אנחנו בעלי עסק

כנראה שוב לא הבנת את הנקודה. אין צפיה לתרומה או פילנטרופיות. אני שמחה שיש פה עסקים וילדי לקוחות שנהנים מהם וגם אני לעיתים. אין קשר בין הדברים ומשום מה יש לך נטיה מצד אחד לצטט איש אחד, ילד אחד ולרשום דברים שמעלים שאלות ודיון ומנגד את מתהפכת ועונה באופן שונה. אז אני חוזרת שאולי תביני...... אני בעד פרנסה!!!! אני בעד בני הנוער!!! אני בעד בני הנוער שעובדים למען פעילותם!!!! אני בעד חנויות שמוכרות גם ביום העצמאות!!!!! אני מאוכזבת מכך שבהפעלה המדהימה של בני המושבים היה בעל עסק שהיה חייב למכור גם אז ולא לקח צעד אחד אחורה.... את בעצמך אמרת שהוא מכר נקניקיות בניגוד למה שסוכם איתו..... מבחינתי תם הדיון. יהיה חביב אם תזדהי מתישהו. אם כי את כמובן שלא חייבת/ חייב

רוויטלה

New member
הבנת הנקרא

1. הבחירה באנונימיות יחסית ( אני כותבת תחת שמי ללא שם המשפחה ) נובעת בכין אי אלו אנשים בישוב שלא יודעים להפריד בין דעות למעשים כאימא לילדים אני רוצה שהם לא יפגעו וזו בחירתי היפה באינטרנט ובפורום שזה לגטימי, ויותר מזה את היית מעורבת בעבר באירוע אינטרנטי קשה את באמת שואלת למה ? 2. אני חושבת שהיה צריך לעצור לבעלים של פיצה רום את המכירה של הנקניקיות מאחר והתנועה מכרה , מצד שני , ככל שראיתי התנועה לא מכרה פיצות כמו שעשתה בעבר כך שהאיש לא עשה כלום לא לגטימי , מכרו לו דוכן והוא התפרנס 3. כן יש בעלי עסקים שבחרו שלא לקחת דוכן בגין התנועה, האם הם עשו בחוכמה ? לא יודעת , כאמור יום העצמאות הוא יום שטוב לפרנסה בדוכנים מבירור פרטים עם דרור רכז התנועה עולה כי הוא מרוצה מאד מהמכירות שכיסו את מכונת הפופקורן החדשה ועוד השאירו הרבה עודף לפעילויות נוספות 4. כדי לסכם את הדברים : א. מותר לכל אחד להתפרנס , ב. אם נעשה משהו לא בסדר צריך היה לעצור את זה שם ולא לדבר אחר כך , ג. את חושבת שפיצה רום לא בסדר ? לכי לשם ותגידי לו מה את חושבת , אני בספק אם הוא קורא פה . 5. שום דבר לא אישי, כך שאני מצפה ממך להתנהג כך ולא להתלהם בכיוון האישי במבחינה איבחונית שלא נדבר פוגענית , את תופתעי לגלות עד כמה אנו מכירות , מה שאני רואה פה מאד אבל מאד לא מוצא חן בעיני .

למעלה