יום עצמאות שמח מי מופיע אצלכם?
נ נרקי New member 8/5/08 #2 יום עצמאות שמח..../images/Emo65.gif מאיה בוסקילה וכמה מכוכב נולד אמ יש גם את אדיר מילר והזמר שר אל.. כמו כל שנה אממ משעמם מאוד בגלל זה אני בורחת מכאן
יום עצמאות שמח..../images/Emo65.gif מאיה בוסקילה וכמה מכוכב נולד אמ יש גם את אדיר מילר והזמר שר אל.. כמו כל שנה אממ משעמם מאוד בגלל זה אני בורחת מכאן
מ מלך ארגמן1 New member 8/5/08 #4 חג עצמאות שמח............... אצלנו יש מופע (יותר נכון כבר היה) מופע מקומי, בתוספת בירה קרלסברג חופשי, בתוספת על האש גם חופשי+ סלטים שתיה ופיתות הגעתי רק לסוף של העל האש והיה לי הרבה קציצות מה זה טעימות לאכול חוץ מזה היה נחמד
חג עצמאות שמח............... אצלנו יש מופע (יותר נכון כבר היה) מופע מקומי, בתוספת בירה קרלסברג חופשי, בתוספת על האש גם חופשי+ סלטים שתיה ופיתות הגעתי רק לסוף של העל האש והיה לי הרבה קציצות מה זה טעימות לאכול חוץ מזה היה נחמד
ש ש חף New member 8/5/08 #5 חג שמח! אני חזרתי עכשיו מהמופעים הסרט האור קולי לא היה משו אבל הזיקוקים מגניבים אבל היו ילדים קטנים ששרו "היום יום הולדת למדינה" וכולם שרו את התקווה,שברו היום שיא במספר של אנשים ששרים את המנון המדינה באותו הזמן ועכשיו יוצאים לחגוג אל תוך הלילה... תהנו אנשים!
חג שמח! אני חזרתי עכשיו מהמופעים הסרט האור קולי לא היה משו אבל הזיקוקים מגניבים אבל היו ילדים קטנים ששרו "היום יום הולדת למדינה" וכולם שרו את התקווה,שברו היום שיא במספר של אנשים ששרים את המנון המדינה באותו הזמן ועכשיו יוצאים לחגוג אל תוך הלילה... תהנו אנשים!
R rigoletto111 New member 8/5/08 #6 יום עצמאות שמח! טקס המשואות היה כיפי, ועכשיו הייתי בתפקיד הבייבי סיטר לאחיינים שם...