יום עצוב

veredshp

New member
יום עצוב

היום עצוב לי..אחותי שאני קשורה אליה מאוד צריכה להפסיק את ההריון שלה בגלל בעיות..וישר רגש האחריות שלי נכנס לפעולה: איך, איך לתמוך בה ולהיות שם בשבילה..כי כאמור אין לנו אמא בסביבה.. תמיד כשקורים מצבים קשים אני נזכרת באמא ורוצה להעביר לאחותי את עזרתי ותמיכתי כמו שאמא היתה עושה.. כך, שמעבר לכך שאני אחותה האוהבת אני גם מנסה להביא את אמא שלי ואת יכולותיה לתמונה.. האם גם אתן מכירות את זה?

היי..../images/Emo20.gif

מצטערת לשמוע על המצב של אחותך מתארת לי שזה לא פשוט גם בשבילך מבינה את הצורך שלך לעזור ולתמוך בה.. שולחת לשתיכן חיזוקים וחיבוקים..

Darkmatter

New member
ורד ,מותק../images/Emo25.gif

כן, אני מבינה אותך היטב. כמוני, גם אחי עבר משבר רציני בחיים שלו. עכשיו זה מאחוריו והכל, אבל עדיין חסרה לו ההרגשה של האמא(הוא בן 23..). תמיד כשהוא בא אני דואגת לו למיטה, אוכל. אני מדברת איתו ושואלת אותו על הכל. וממש משרתת אותו,למעשה. עושה הכל בשבילו. אני יודעת שהוא אוהב את זה שאני דואגת לו ככה, אז אני תמיד משתדלת להיות כשהוא בא. הוא גם מתעקש שאני אהיה. ככה שמה שאת אומרת מאוד נגע בי. ואחותך צריכה להיות גאה שיש לה אחות כמוך. אני מצטערת מאוד לשמוע על הדבר המצער הזה. מאחלת לך ולאחותך ימים טובים יותר. ואני בטוחה שתדעי איך לתמוך בה בימים אלו. איתך.

היי לך

צר לי מאוד על כאבכן... מכירה את הצורך לקחת אחריות ולהיות שם במקום אמא שאיננה עוד, אבל חושבת שדי בכך שתהיי שם כאחותה האוהבת התומכת והכל כך מבינה... משהו שאני לומדת ומנסה לעשות, עד היום... מחזקת אתכן, שולחת המון כוח לשתיכן. עוד יבואו ימים יפים יותר.

למעלה