יום עצוב

mickey81

New member
יום עצוב

אז היום החדירו לי ציטוטק, אחרי שגילו שהדופק פסק. מרגישה כל כך חסרת מזל.... 7 שנים נשואה, 5 הריונות ואין ילדים. הריון ראשון ספונטני, הפסקת הריון בשבוע 23+6 אחרי שגילו מומים משמעותים. אחרי זה התחלנו ivf+pgd. הריון שני כימי הריון שלישי לא היה דופק מלכתחילה הריון רביעי חוץ רחמי (בשחלה, מקרה נדיר לדברי הרופאים אבל קורה). שהסתיים בדימום פנימי, ניתוח חירום וכריתת חצוצרה שנפגעה. את השחלה הצליחו להציל. הריון חמישי ספונטני היה דופק שהפסיק. בין לבין עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית. ורופא שאמר שאין לי בכלל סיכוי עוד להרות. ועדיף ללכת לפונדקאות. פשוט עצוב לי.... מיואשת... סתם רציתי לפרוק.

Didi197

New member
ליבי איתך

עברת דרך כ"כ ארוכה, אני מחזקת את ידיך שיהיו לך הכוחות להמשיך ולנסות דרך אחרת. יש לי מכרים שהצליחו מאד עם פונדקאות והיום הורים מאושרים לתאומים . לפעמים שינוי הדרך הוא לטובה. אל תתיאשי אף פעם , תמשיכי בדרכך ותעשי מה שמרגיש לך נכון . המון הצלחה

מצטערת למשמוע על מה עברת

טוליתי

New member
בוכה איתך

עצוב לקרוא אותך, עברת חוויות מאוד קשות.
קחי את הזמן לבכות ולעכל. מניסיון, רק אחרי הבכי, אפשר לחשוב קצת אחרת.
אבל עכשיו זמן לבכות ולהתאבל.
שולחת חיבוק גדול לימים העצובים שהגיעו

PAND76

New member
מחבקת אותך ובוכה איתך

תבכי, תתעצבי, תתייאשי. כמה שצריך. אחרי שתוציאי הכל, לכי עם הבעלול לנופש ותחליטו יחדיו מה עושים. אולי דעה נוספת של רופא, אולי בדיקת אפיקים חדשים.
אימא את תהיי. זו רק שאלה של איך. ובינתיים, אני אתפלל עבורך. קודם לשלוות גוף ונפש ואחר כך לידיים מלאות במהרה, בע"ה.

קוראת לצילה שתחבקך גם, כי היא מבינה ויודעת.

יש לי חברה עם סיפור דומה

בגיליון של לאישה בערב כיפור תפורסם עליה כתבה, ממליצה לך לקרוא.. חוץ מזה שולחת חיבוקים, דרך לא קלה עוברת עלייך

prule

New member
ואו איזה סיפור

אני מחזקת אותך מרחוק..את בדיוק דוגמא לכמה נשים חזקות, לכמה הן גיבורות, לכמה הן מכילות וסופגות.
תהי בטוחה שיש לך זוגיות שהיא כמו סלע - חזק ואיתן, כי עם כל מה שעברתם יש לכם אחד את השני ולצד השני.
אל תשברי....
מקווה לקרוא בקרוב את סיכום המסע שלך, אחרי שאת מחזיקה בידיים תינוק קטן וחמוד או חמודה :)

אוי אוי אוי

אני כל כך מבינה אותך. לי היו 3 הריונות שהסתיימו בשתי הפלות ולידה שקטה אחת. גם אצלי הסיכוי הוא רק בפונדקאות, הרופאים כבר אומרים שאסור לי להיות בהריון. קחי את הזמן לאבל ולבכי ואח"כ תחשבי שוב.
|תמיכה|

למעלה