יום עיון- מקסיקו

גרי רשף

New member
יום עיון- מקסיקו

ביום שישי הקרוב יערך יום עיון בנושא תרבות מקסיקו בבית אבא חושי בחיפה (נווה שאנן) בשעות 09:00 - 13:30; בשילוב האוניברסיטה הפתוחה. מה בתוכנית: ברק אופיר (אוניברסיטת ת"א): מנחש הנוצות ועד הנשר האצטקי- מסע בזמן ובמרחב של מקסיקו העתיקה. ד"ר איתן גינצבורג (אוניברסיטת ת"א): ויוה מחיקו- מהפכות, גיבורים וסמלים במקסיקו המודרנית אדריכל סלו שאול: מקסיקו- אומנות כארכיטקטורה ריגשית, מדייגו ריוורה ועד סבסטיאן. דובי לנץ (גל"צ): בסמה מוצ'ו- נשיקות ודמעות במוסיקה המקסיקאית. המחיר 80 ש"ח. פרטים, הרשמה וכו' בבית אבא חושי 04-8227850. אם מישהו מתכנן להגיע- שיודיע לי וניפגש שם.. הבהרה: זו כמובן אינה הודעה מסחרית, ואני משלם מחיר מלא כדי להיכנס..

shellyland

New member
איזה יופי!

במסגרת מה נערך יום העיון הזה? אתה יודע אם יהיו עוד כאלה, על ארצות אחרות (כאלה הקרובות יותר ללבי)?

גרי רשף

New member
יש עוד אחד

ב- 21/05/04 יערך יום עיון בנושא תרבות הפסיפיק: דרום הפסיפיק- מבט אנושי אוסטרליה והתרבות האבורג'ינית ניו זילנד, בעקבות ציידי המואה פפואה ניו גיני אקו- מוסיקה מן הטבע סדנה בנושא טיולים בפסיפיק

מי מגיע?

אני בפנים, במפגש המקסיקאי די בטוח, בפסיפי עוד נראה אם יש עוד אנשים בדרך תודיעו. מי יודע, אולי זה עוד יהפוך למעין מפגש... (על פי המסורת של מפגשי פורומים צריכות להופיע עכשיו הודעות של "אני מביא סלט כרוב", "אנסה לאפות עוגה" וכך הלאה)

למעלה