יום עבודה ארוך..

alona 9

New member
היה בסדר עד עכשיו..../images/Emo107.gif

הגעתי הביתה,בחוץ החלו ברקים ורעמים.. אז ככה,יש לה שמיכת פוך במלונה,ועוד שמיכה ועוד סדין, את המלונה כיסיתי בשמיכה נוספת שתכסה את חצי הפתח, והיא.... עומדת ליד הדלת, מתחננת להכנס הביתה,נראה לי כי פוחדת מרעמים וברקים.... תוך שניות הבית מתמלא שיערות וחולות, נכון שזה לא נורא? או שאני סתם..מרשעת איומה..

alona 9

New member
אז כנראה שאצטרך למצוא לה

איזה כלב או חתול.......
שיפנקוה.

גלבועא

New member
לנו יש שלוש בבית

אני חושב שפעל כאן בעיקר עניין הלהקה, והלהקה שמעניקה כוחות לחבריה באמצעות מגע פיזי, בהיות באותו חלל. ואת לא מרשעת

גלבוע יש לכם שלוש חתולות או שלוש כלבות?

אחת מבנות הבית אצלינו היא שיש - החתולה.

alona 9

New member
אור אני חושבת שיש 3 ../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

"הוצאתי את שלושת הגראציות"..... אז אולי אני לא מרשעת אבל אין ספק שיש לי שריטה בעניין..שיערות על השיש ,שולחן או ספה משגעות אותי.. אולי בגלל שהיא גדולה?..(ממשיכה לחפש תירוצים כדי להרגיע את המצפון.) יאללה, הולכת לקנות לה עריסה..

גלבועא

New member
שלוש כלבות, כלהלן:

לילה - לברדור מעורבת , שחורה כלילה, זקנה בת 15. כתם, פינצ'רית צרחנית ומעיקה, בת 12/13 לוציפר [בקיצור לוסי] - הבת של כתם, בעלת קול באס כיאה לכלב הגדול ממנה במידותיו. בת שנה ושלושה חודשים. [הומלטה בביתנו]

והאדון../images/Emo107.gifשלנו

הפך בעל הבית. החלטתי לסגור דלתות ,כי אדונו מחכה לרגע שנצא ,והופ מתפנק בפוך. אתמול סגרתי כשעה לפני שיצאתי את דלת חדר השינה, והחצוף דפק ודפק על הדלת. כאילו שאני חייבת לו משהו. כרגע מחכה לחייל שלנו (על הפוך כמובן) . אלונה, אני נשברתי. פעם עוד הייתי כועסת, כעת לוקחת זאת בהומור. וכל 3 חודשים תספורת וחסל שערות.

alona 9

New member
עשינו לה תספורת לפני חודשיים, ועדיין....

כל התנערות קלה,(והיא אוהבת להתנער)..גשם של שיער וחול..

למעלה