אז ככה...
כן, היה לי יום סיירות לפני חצי שנה, לא שהוא באמת שינה משהו, כי התקבלתי לשייטת חצי שנה קודם אחרי שעברתי גדנ"ע וגיבוש. בסוף אני בכלל מתגייס מחרתיים לקורס טייס... בכל מקרה, אז אני לא יודע מה עושים בסימולציות וכאלה, אף פעם לא הייתי בקורסים לכושר קרבי וכאלה... העניין הוא כזה: אני לא יודע איך לה בחורף, אבל בקייץ זימנו אותנו ל 3 בצהרים להתייצב שם בווינגייט זה היה אני חושב, עשו לנו שיחות, בדיקות רופא, ואז עשו לנו בר אור לפני החושך, אחר כך היה אוכל שוב ושינה בשקי שינה מעפנים על הרצפה מתחת ליריעות צל... אמרו לנו שיעירו אותנו בבוקר מוקדם להתחלת פעילות. וכך היה, העירו אותנו בלילה כשעוד היה חושך, היה סוג של ארוחת בוקר מעפנה כזאת, ואז לקחנו את כל הציוד שסידרנו יום לפני, וירדנו לחולות, דיונות, איך שתרצה לקרוא לזה... כל צוות הולך לאיזור אחר כדי שיהיה מקום... הפעילות התחילה לדעתי מתישהו קצת אחרי הזריחה, בסביבות 7 ככה, ונסתיימה בסביבות 10.. משהו כזה, אם אני זוכר נכון....ואז היה זמן לנוח קצת, לחכות, לקבל את החפצים האישיים חזרה, לשבל במעגל ולמלא שאלונים על החברים שהיו איתך בכיתה, ואז ריכזו את כולם והקריאו מי עבר לאיזה יחידה, שיחררו את אלה שלא עברו הביתה, אלה שעברו הלכו ביחד להסבר מבחור מהיחידה הספציפית שהוא עבר אלייה.... ומשם נתנו זימונים והבייתה! אז לשאלתך, אכן הפעילות הגופנית היא לא ארוכה במיוחד, אז זה היה בגלל שאפילו היה אסור להם, בגלל העומס חום, אני חושב שזמן הפעילות דומה בחורף בגלל שזה רק יום אחד, ויש חושך..... אולי זה לא כמו בסימולציה, אבל מצד שני יש הגיון בטעותץץץאף פעם לא אהבתי את הדרך שהמדריכי כושר קרבי מאמנים... בסיפורים שמעתי על דברים טיפשיים שעוברים. בכל מקרה שוב, שיהיה לך הרבה בהצלחה!