יום סיירות

עידן כץ

New member
יום סיירות

לפי מה מחלקים את המיונים אחרי יום סיירות...איך מחליטים אם לשלוח לסיירת מטכ''ל או לשייטת או לחובלים...אני משער שזה לפי מספר נקודות מסויים שזה בעצם הציון שלך...יש למישהו מושג איך זה הולך, מה המספרים, נתונים ואחוזים לכל יחידה?? ועוד משהו...איך מחליטים מי עובר יום סיירות ומי לא? אני משער שיש מצב שאני אסיים יום סיירות ולא אקבל שום דבר נכון? אם זה באמת ככה...יש לכם מושג לפי מה קובעים עם עברתי את היום ומה מגיע לי?...גם פה אני אשמח למספרים וציונים אם המידע הזה בכלל קיים או גלוי למישהו... תודה רבה

Itamarro

New member
הדבר היחיד שאני יכול לענות

זה שכן, יש סיכוי שתסיים את היום סיירות ולא יבחרו אותך. בוחרים את האנשים מבין אלו שסיימו.

demoloc

New member
יש על שמועות

אבל מידע אמין באשר למה משנה יותר ומה הנתונים שמספקים לכל מקום ? אין. מה שכן אני יודע זה שהנתונים שלך עוברים בין נציגים מכל היחידות , מטכ"ל בוחרים ראשונים ,ש.13 שניים וחובלים אחרונים

עידן כץ

New member
תודה...

אז איפה נכנס השאלון שמדרגים בהתחלה את שלושת היחידות לפי סדר עדיפויות?

demoloc

New member
מניסיון?

בשום מקום

Kfozli

New member
אם לדוגמא

גם מטכל וגם ש13 רוצים אותך, מסתכלים בהעדפות שלך ולשם אתה הולך.

CajU9

New member
בטוח? הרי רק הרגע

אמרו שמטכ"ל בוחרים ראשונים.. דווקא נראה לי הגיוני. בכל אופן הדרך היעילה להגיע לשייטת לפחות, היא דרך הגדנ"ע, שהמון בכלל לא יודעים עליה, וחלק גדול מאוד מהשייטים מגיעים ממנה. היא פשוט מקנה גיבוש שייטת ישר, ולא סיכוי של 10 אחוזים מהיום סיירות (40 מתוך 400..) שלא תלויים רק בך, גם אם תתאים. ומהסיבה הזו.. רוב השייטים בם בני שייטים :) לפחות בטירונות אצלי בנח"ל טוב..

עידן כץ

New member
יש מצב עוד מישהו?

מה בערך האחוזים של האנשים מקבלים משהו מתוך אלה שהלכו ליום סיירות וסיימו אותו? כי כמה שאני רוצה יחידה מסויימת...אני ישמח מאוד לקל כל אחד מהגיבושים אז בערך מה הסיכוי לכך?

CaesaR3

New member
40? חח היית ביום סיירות?

תנסה אולי 20/25 גג חח איזה 70 -+ למטכל\שלדג ועוד איזה מס' דומה לחובלים וכל השאר לא מקבלים כלום.. מניסיון של שני ימי סיירות חח

עידן כץ

New member
שני ימי סיירות?

אם לא מקבלים כלום בראשון אפשר לבקש ללכת לעדו אחד או שזה רק אם פורשים בגלל סיבה רפואית? וכמה בערך לא מקבלים כלום? ייווו אין מצב שאני מתאמן עכשיו רק בשביל זה ואז לא ייצא לי מזה כלום...

למעלה