ולמה אני לא מתאים ? זה שבר אותי....
יש לי פרופיל 97 קב"א אני משוכנע שהיא גבוה . (זאת תיהיה מעבר להפתעה אם לא, והסבר לכך בהמשך) וגם תאריך גיוס קרבי (מרץ) שיחקתי כדורגל בקבוצה במשך 6 שנים לפני שהפסקתי לפני כשנה.בגרות כמעט מלאה, ציונים גבוהים בהיסטוריה חינוך גופני , ואנגלית 5יח'. בנוסף ציון לא רע בלשון. וסיימתי תיכון מוקדם כי קפצתי כתה (זה היה הצדדים החיוביים) מנגד : יש לי עבר פלילי בעבירות סמים (קלים), ותיק אחד (שנסגר מזמן) וקטן על אלימות. בנוסף לא קיבלתי 12 שנות לימוד למרות שסיימתי י"ב (בגלל הברזות.. : \) , בגרות מלאה אין לי כמו שציינתי. האזור מגורים שלי (שהבנתי שזה גם משהו שקובע בצבא) זה עיר שמכונה עיר הפשע והרשע...
* חשוב לציין כי למרות העבר הפלילי, לא הורשעתי והייתי אצל קצינת מבחן 5 חודש ועשיתי "זמן שיקום", ככה שאני לא עבריין מורשע ! וזה חשוב. ולעצם העניין : היתקשרתי למדור סיירות וביקשתי זימון ליום סיירות, אמרו לי שאני לא מתאים. שאלתי האם זה בגלל הקב"א והיא אמרה לי "לאו דווקא, יש נתונים אחרים שבגללם..."(בגלל זה אני משער שהקב"א שלי מספיקה+ הסמל"גית רמזה לי ככה גם).
למההה ? מישהו יודע מהנתונים שרשמתי כאן , מה בדיוק מונע ממני להיות מתאים לסיירות? *בנוסף היא ציינה שאני מתאים לצנחנים/סטיל"ים (יחידות ממיינות) ושאם אני ידרג אותם גבוה במנילה אז אני יקבל זימון (צנחנים/דובדבן הם גם מספקים ככה שאני לא שבור לגמרי מהסיירות, אבל עדיין...באסה) אני מקווה שיש פי מישהו שיכול להגיד לי מה בדיוק פוסל אותי מלהיות מתאים ליום סיירות וכו'...? כי אני רוצה לדעת מה עליי לעשות ובאיזה נקודה ללחוץ בשביל לנסות לתקן את זה ולשנות את ההחלטה שלהם. תודה רבה אנשים אתם 10, מקווה שתוכלו לעזור לי תודה ענקית מראש !